Strona 422 z 3048 PierwszyPierwszy ... 322 372 412 420 421 422 423 424 432 472 522 922 1422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,211 do 4,220 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Reginko, dlatego napisałam, że można wyglądać dobrze no i nie każdemu się to udaje. Chyba po prostu trzeba to przetestować na sobie. Chciałabym móc to sprawdzić na sobie...ale...ja nie mogę schudnąć głupich 5 kg, to co będę dywagować, jak będę wyglądała, gdy schudnę 15! Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-8-.gif

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczyny sprawdzam czy mi się uda

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Natko widzę, że dalej walczysz ze swoim smartfonem, ja też mam problemy z wysyłaniem wiadomości ze swojej lumii i dlatego kupiłam sobie tablet, żeby na wyjeździe mieć możliwość komunikacji z np z wami, moja lumia tez mi ucina wypowiedzi, czasem idzie cała a czasem napisałam sporo a nie poszło nic...
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Już wiem co i jak .Jak piszę z tapatalka po lewej stronie jest strzałka trzeba na nią kliknąć i rozwija się więcej opcji min.fotki i emotikony

Awatar Natka55

Ewa dziękuję za instrukcje

Co do zmarszczek po schudnięciu to też wydaje mi się, że uwidaczniają się bardziej, jakby nie było nasz tłuszczyk jakby je wypełnia
    ale wierzę, że niektóre osoby po schudnięciu wcale nie wyglądają gorzej na buźce, znam taka kobietę, co prawda tylko z widzenia ale schudła sporo i wygląda super ale mam tez koleżankę która co by nie mówić figurkę ma po schudnięciu super ale buźka niestety wygląda gorzej...może to się poprawi bo schudła niedawno.
    Ja na razie nie mam się czym martwić bo niestety chyba nagłe schudnięcie mi nie grozi ha ha
    ale jakbym schudła do 70 kg to byłabym już szczęśliwa
    jak byłam "piękna i młoda" to ważyłam 50 kg a teraz jestem tylko piękna

5.jpg

Agnieszko no przecież wiadomo było, że jak ty coś zrobisz to tylko zachwyty mogą być to i akademia była udana a nawet bardzo udana, jeszcze raz gratulacje z powodu nagrody a wyglądałaś naprawdę elegancko, ubranka z Solaru ( Solara??) są właśnie takie tylko jak dla mnie są za drogie, mam tylko jedna sukienkę od nich i wystąpiłam w niej na ślubie córki
    Kasiu mam nadzieję, że dzisiaj już mniej przypominasz chomika a i ból jest mniejszy, teraz nie ma co żałować, przecierpisz i będziesz mieć piękne ząbki ale bólu oczywiście ci nie zazdroszczę a nawet bardzo współczuję ci z tego powodu ale może schudniesz??? i to byłby dodatkowy bonus oprócz ząbków moja koleżanka lata temu miała problemy z zębami, dosyć długo nie mogła normalnie jeść i do tej pory trzyma wagę zresztą teraz mi się przypomniało, że z drugą koleżanka było podobnie...może to jest metoda????

Maniusiu pisząc, że ruch pomaga w depresji mam nadzieje, że mówisz o swojej córci i pomalutku pojawia się światełko w tunelu
    Jolinko podobno lepiej sobie stawiać mniejsze cele i do nich dążyć a nie od razu mieć wielkie plany, pewnie, że też mogłabym sobie chcieć schudnąć 20 kg ale w obecnej sytuacji i 2 kg by mnie bardzo ucieszyły...a potem kolejne 2 i tak dalej a jak będziesz wyglądać na buźce to sama zobaczysz i twoi bliscy również, w każdym razie życzę ci abyś schudła tyle, żeby cię to satysfakcjonowało pod każdym względem ( i sobie i każdej z was tego też życzę oczywiście
    Ewuniu mam nadzieję, że twoje złe samopoczucie szybko minie i wrócisz do nas z lepszym nastawieniem do życia i lepszym humorze a praca to TYLKO praca...
    Kalahari ja ze swoim charakterem na pewno bym nie wyszła z nieciekawego wykładu tylko siedziałabym do końca, nie lubię w żaden sposób rzucać się w oczy i wyróżniać, pewnie wynika to z mojej bardzo niskiej samooceny i wielu kompleksów....
    a ty proszę, wstałaś, wyszłaś i chwała ci za to, że się nie przejmujesz innymi i tym co o tobie pomyślą w takich sytuacjach, ja za bardzo przejmuje się tym co inni powiedzą...
    a powinno być tak

1.jpg

Awatar Natka55

Jolinko ja uważam ,żebyś nie odpuszczała. Jak odpuścisz to zmniejszy Ci się motywacja, no chyba ,że ta stopka Cię męczy psychicznie( w sensie, że taki odległy cel) to wyrzuć ja i tyle, a postępy wpisuj sobie sama z datą np. raz na tydzień lub na 2 albo raz na miesiąc.
    Wiem o czym myślisz , bo ja jak zaczynałam od tych 124 i miałam docelową wagę 64kg to tez tak miałam ,że to tak strasznie dużo i jak ja dam radę. Udało mi się schudnąć 40kg, szkoda tylko ,że dalej się nie starałam ( odpuściłam na imprezę syna), potem zaczęły się inne problemy i powoli wróciło 20kg. Dzisiaj pluje sobie brode jak mogłam byc tak głupia ,żeby dopuścić do jo-jo.

Awatar Natka55

Musiałam przerwać pisanie. Dlatego nie odpuszczaj, bo będziesz sobie luzować , potem się rozgrzeszać i powoli kg wrócą. Nie poddawaj się, walcz dalej.

Uprawnienia umieszczania postów