Strona 424 z 3048 PierwszyPierwszy ... 324 374 414 422 423 424 425 426 434 474 524 924 1424 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,231 do 4,240 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry

Agnieszko ...
    dzieki za kawe... i zycze abys fatkycznie mogla nieco odpoczac, bo choc poczatek roku szkolnego dawno za toba, to ty ciagle jeszcze nie mozesz wyhamowac....

Kasiu...
    a co marzy ci sie bezludna wyspa ? nie ma tak dobrze... musisz znosic nasze towarzystwo, choc czasami troche nieregularnie tu wpadamy, ale po tych razem spedzonych latach, wiesz, ze tak juz mamy ...

Ewa...
    no wlasnie ... moze nie bardzo to uzewnetrzniamy, ale naprawde brakuje tu ciebie... bab w pracy i tak nie zmienisz, wiec postaraj sie zmienic to co mozesz zmienic, czyli swoj stosunek do nich - ignoruj do granic mozliwosci ...
    wierze, ze Lu na kontroli wypadl wzorowo , w koncu pracuje na to ze szwajcarska precyzja ...

Krysiu...
    no zaczynam sie juz o ciebie troche martwic...

Sabinko, Natko, Kalahari, Jolinko, Manuiusiu ...

Milego piatku wszystkim zycze

wee.jpg
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 16-10-2015 o 06:47
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    za oknem szaro buro i ponuro i do tego trochę wieje...
    tak sobie myślę o naszej Krysi, nie ma jej już kilka ładnych dni, mam nadzieje, że to tylko chwilowe braki czasowe a nie inny powód takiej dłuższej nieobecności, czasem każda z nas ma okres kiedy chowa się w swojej skorupie...
    Krysiu machnij chociaż łapką to będę spokojniejsza
    Ewuniu mam też nadzieję, że po kontroli zdrówka twojego L wszystko ok

ja melduję, że zaczęłam rok akademicki, w środę miałam pierwszy wykład a wczoraj byłam pierwszy raz na basenie na aqua aerobicu, brakowało mi tego, chociaż mamy instruktorkę nie tę którą wolę ale trudno - jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry po południu
    Kolejna niedospana nocka sprawiła ,że nie zdążyłam rano usiąść na spokojnie ,żeby coś napisać.
    Poszłam odebrać wyniki i na siłownię, tak że łącznie zrobiłam ponad 5km , podobno gdzieś mi to wrzuca na fb , ale jak dotąd nie znalazłam gdzie.:P
    Ewuniu czy te problemy w pracy zaczęły sie po śmierci Twojej koleżanki czy z powodu Twoich częstszych zwolnień; w każdym razie nie stresuj się,bo szkoda zdrowia.Mam nadzieję ,że wyniki L. są zadowalające i największy kłopot macie już za sobą. Jak idzie Ci jazda?
    Kasiu jak buźka , lepiej już? Gratuluję spadku na wadze, dużo czy mało ,ale w dół.
    Reginko kurujesz się? Może Cię na spacerku przewiało? Jak wnusiowi podoba się w szkole? Marie pewnie zachwycona przedszkolem?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Kasiu mam nadzieję ,że buźka już lepiej. Zdążysz zrobić śliczne ząbki przed Waszym wyjazdem do Spa?
    W temacie kursu już coś przyszło?
    Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką, która ma znajomych w De. Polacy wynoszą się z domów , gdzie zamieszkali uchodźcy, bo syf robią taki ,że nie do pomyślenia. Śmiecą, załatwiają się na klatkach.Brud smród i ubóstwo.....
    Kanclerz Merkel decyzja o zaproszeniu uchodźców popełniła polityczne sepuku. Jak to się skończy?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam przy popoludniowej kawce...wlasnie skonczylam pucowac okno w kuchni i lazienke...ciut mnie boli jeszcze moja gebusia jak pochylam glowe...ale musialam zrobic troche porzadkow bo jutro...przyjezdza moja maminka!
    Taaaaa dla mnie to lepiej a dla was chyba gorzej...bo sila rzeczy bedzie mnie tutaj przez tydzien troche mniej niz zwykle...

Sabinko- gratuluje rozpoczecia nowego roku akademickiego! Bardzo ci sie to chwali, ze jestes taka aktywna!
    A jak zajecia z jogi? Bedziesz chodzila w tym roku? Ja juz bylam juz dwa razy w tym sezonie, mamy nowa pania, robi zajecia inaczej niz poprzednia prowadzaca ale tez fajnie...

Gammus- a ty co dzis porabiasz...nic nie napisalas...jak tam plany na weekend?
    My jutro swietujemy podwojne urodziny naszych przyjaciol- poniewaz mama przyjedzie juz w porze obiadowej...
    -zabieramy ja ze soba!

Awatar Natka55

Sabinko fajnie masz z tym uniwersytetem, super ,że zaczęłaś chodzić na zajęcia aqua-aerobiku.U mnie się skończyły został tylko aeorobik,więc nie poszłam. Miałam się spytać jak rozmawiałyśmy czy porozumiewasz się z Majeczką po angielsku czy po polsku?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Widzę że piszemy z Kasią w tym samym czasie. Przeniosłam się na telefon, bo mój laptop umiera. Za stary już jest na naprawianie.

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witaj Naciu!
    Pisalysmy jednoczesnie chyba...
    O uchodzcach ani o Merkel nawet nie probuje pisac bo szkoda mi nerwow... a jak to sie zakonczy ktoz to wie?
    Potem wrzuce z komorki taki zarcik jaki chodzi po sieci...ale prawde mowiac sprawa jest tak budzaca groze w kwestii przyszlosci w Europie, ze szkoda gadac...
    Co natomiast z mym kursem? Nic. Nichts. Niente. Zadzwonilam (bo nie wytrzymalam!) dwa dni temu do tej szkoly, obiecali oddzownic co z terminem rozmow dalszych i...dalej cisza! Cholery idzie dostac! Dobrze chociaz, ze zdecydowalam sie na te zabiegi -mam przynajmniej czas na rekonwalescencje. Ale spokoju ducha nie mam niestety-bo moja blizsza i dalsza przyszlosc dalej niewiadoma...
    A buzia- tak jak pisalam-troche ciagnie przy ruchach bo dalej mam nabrzmiale usta i zuchwe...a jutro imprezka?
    I jak ja sie ludziom na oczy pokaze?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Kasiu to super , że Mama przyjeżdża, nami się nie przejmuj. Poczekamy.

Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Niedobrze , że znów żyjesz w niepewności. To jest chyba najgorsze jak nie wiesz na czym stoisz.My tak mamy z pracą M.Sprzedali firmę i nikt nic nie wie. W styczniu mają być nowe umowy, ale jakie nie wiadomo.

Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów