Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ufffff.... nareszcie .... duza sprawa zalatwiona... ostatnie dni tp byla dla mnie istra petarda... podczytywalam, ale na tym koniec... nieraz nawet do konca nie zdazylam doczytac , atu telefon : " Bunia ! jedziemy !" i jezdzilismy ale w koncu wyjezdzilismy
Teraz juz moge sie przyznac ze ostatnio poszukiwania samochodu pochlonely reszte mojego wolnego czasu i spedzaly mi sen z powiek , bo swoj juz sprzedalam i po prosbie chodzilam , a bez bez auta nie daje rady ... Aby ciac koszty u renomowanego handlarza nie szukalam bo ceny tam sa o 20-30% wyzsze niz wynosi faktyczna wartosc auta... mali handlarze z kolei w 90 % sa nieuczciwymi sprzedawcami ...u nas najczesciej to Turcy a ci maja kupieckcie "klamstewka" we krwi ... oszukuja jak sie da i jesli nie jestes znawca, to wcisna ci takiego bubla, ze potem nie wiesz co z nim zrobic... najlepsza droga jest szukanie u osob prywatnych, choc pochlania to naprawde duzo czasu i energii... ja zdecydowalam sie na taki wariant ... wczoraj poznym wieczorem dokonalam zakupu... dzis juz zarejstrowalam , jeszcze musze od sprzedawcy odebrac... ale ujz czuje ulge ...
Ewa ...
zaraz wyruszam na spacerek z endomondo, bo obiecalam sobie i tobie ze nie zarzuce tego ... ciesze sie bardzo, ze znow jestes nami ... milo cie czytac i widziec twoj lepszy nastroj...

Sabinko...
na paelle sie nie zalapalam, ale przynajmnej apetyczna fotke obejzalam...

Krysiu...
milo cie znow czytac... ale podobnie jak poprzedniczki intryguje mnie twoje stwierdzenie "Dziewczynki kochane, no i mam małą zagwozdkę z tymi wpisami "

Jolinko ...
powtorze za Agnieszka : oj tam oj tam... naprawde nie jestesmy w stanie wiedziec co nam zyciu bedzie dane wiec ja zamiast mowic, ze nie bedzie mi dane, wole uzywac bardziej optymistycznej formy mowiac : moze kiedys tez bedzie mi dane ...
Kasiu...
ja sie szykuje do sezonu "SCHUDNE PO NOWYM ROKU "

Kalahari...
jatam tez potanczylabym w deszczu, ale narazie dobrze, ze nie pada, bo nastroj taneczny jeszcze na mnie nie splynol
Agnieszko ...
znow poruszajac temat terminu naszego spotkania nie wymieniasz mnie
a ja zawsze powtarzam ze dopasuje sie do waszych ustalen... jestem bardzo elastyczna...
Maniusiu...
podziwiam prace Marty i zazdroszcze jej talentu a tobie tak utalentowanej corci...
Wszystki zawzietaski pozdrawiam i zycze milego popoludnia
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]