Strona 434 z 3048 PierwszyPierwszy ... 334 384 424 432 433 434 435 436 444 484 534 934 1434 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,331 do 4,340 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Przekazalam je mamusi i uslyszalam...podziekuj koleżankom- to mile ale to na pewno kurtuazja bo ja stara baba jestem i absolutnie nie wygladam jak wasza siostra... ktoras z was pytala o wiek mojej mamy...w listopadzie będzie miala 73 lata ...
    Kasiu przekaż mamie,ze to żadna kurtuazja,bo na prawdę nie wygląda na swoje lata-jest w wieku mojej mamy,a różnica między nimi jest kolosalna....może dlatego ,że moja mamuśka jest taka schorowana

A ja dostałam wreszcie wiadomość z tej szkoły i zaproszenie na rozmowę 27.10.15...czyli ze nareszcie cos do przodu. ..
    Wczoraj bylysmy na ogrodzie a dziś ma u nas padac wiec zajmiemy sie kwiatkami w domu . Pozdrawiam serdecznie Kasia
    No wreszcie dostałaś długo wyczekiwaną wiadomość-teraz będę kciuki trzymać,żeby rozmowa była udaną dla Ciebie moja kochana Żabulko
    U nas pada od wczoraj popołudnia,ale zdążyliśmy skosić i dalie wykopać.Dziś za oknem strasznie ponuro i mglisto,typowo jak w listopadzie.
    A jak tam Twoja Sonia?My wczoraj z Goldim byliśmy u weterynarza,bo zaczęły go uszy boleć,bardzo je drapał i skóra uszy była bardzo czerwona,i boi sobie bardzo drapał.W środku uszy nie najgorzej-zresztą pilnuję i staram się czyścić raz w miesiącu,bo miał już zapalenie.No ale jakaś reakcja alergiczna jest-dostał dwa zastrzyki,maść do uszu do środka i maść do smarowania na zewnątrz dwa razy dziennie.Jutro i w sobotę jeszcze po zastrzyku.........ceny u weterynarza to są z kosmosu

Mąż poszedł do lekarza.....trzeba sukces odtrąbić

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Ewcia herbatę, to ja motywację Wam wysyłam
    Herbatka od Ewy ok,ale ta motywacja......hmmm......chyba mnie nie wyleczy z miłości do czekolady
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 21-10-2015 o 07:33

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jolinko- dzieki kwiatuszku za cieple slowa...
    Moja mamusia tez jest schorowana...tabletki je garsciami...nawet jest to miedzy nami zrodlem konflikow...
    Bo na kazde moje stekniecie ona wyciaga jakies proszki...
    Wierzy w potege lekow...
    Jolinkaa, gamma56 and Natka55 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dopiero teraz zauwazylam u siebie jakis dziwny suwaczek- to nie jest moj niestety...
    Moja waga na dzis to znowu ponad 76,5 kilograma... ale dobrze, ze nie wiecej bo nie da sie przy mamie trzymac diety...staram sie po prostu jesc ...rozsadnie- bez przesady ale i bez specjalnych ograniczen.
    gamma56, Natka55 and evige like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry Zawziętaski
    Dziękuję pięknie za wszystkie życzenia, a przede wszystkim za pamięć.
    Jolinko przepiękny ten dworzec, ciekawe tylko jak wygląda teraz po tylu latach, czy dalej taki piękny.
    Ja dużo jeździłam w młodości do M i choć podróż "lubelakiem" do Gdyni nie należała do najkrótszych, tez lubiłam jazdę pociągiem, stukot kół, umykające widoki za oknem, możliwość poznania ludzi itp. Po wyjściu za mąż i przeprowadzce na Pomorze ostatni raz jechałam pociągiem z moim pierworodnym jak miał ok. roku i ten horror pamiętam do dzisiaj. Pociąg zapakowany do granic niemożliwości,żeby zagrzać mleko w warsie musiałam biegać po peronie , bo nie było prądu w przedziale,a przecisnąć się przez korytarz nie dało rady. O mały włos byłabym została z tym mlekiem na peronie, a dziadek z maluchem w pociągu. Po powrocie do domu powiedziałam sobie nigdy więcej,a że w domu było już auto i kierowca tak też się stało.
    Jolinkaa, gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar Natka55

Maniusiu ,ależ Twoja córcia zdolna, prawdziwa artystyczna dusza. Mam nadzieję ,że tabletki Jej pomogą i szybko wróci do normy.Zazdroszczę samozaparcia do biegania, może jak będę chudsza i mi cycki zmaleją to tez spróbuję ha,ha......
    Madziu ja uwielbiam ciepły deszcz, pamiętam jak byliśmy w podstawówce to biegało się w deszczu po kałużach, obowiązkowo na bosaka, a jaka radocha była i oczywiście nikt się nie przeziębiał, bo jak się cały dzień siedziało na podwórku, z kluczem na szyi oczywiście, to wszyscy byli zahartowani.
    O podróżach zagranicznych nie napiszę wiele, bo byłam raz w ZSRR mając 8-lat i raz w DE w latach 80-tych. Jak widać ,tez jestem dziewczyna z wioski co to niewiele w życiu widziała. Penie by się chciało gdzieś pojechać i coś zobaczyć, ale zawsze nie było czasu albo kasy.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Jolinko przepiękny ten dworzec, ciekawe tylko jak wygląda teraz po tylu latach, czy dalej taki piękny.
    byłam w tym roku we Wrocławiu , dalej jest ładny
    gamma56, Natka55 and evige like this.

Awatar Natka55

Reginko pochwal się na FB jakie autko kupiłaś.Jestem ciekawa co wybrałaś.

Sabinko może spróbuj Mosleja, 2 dni dietki w tygodniu da się wytrzymać, mam książkę mogę wkleić przykładowy jadłospis na tydzień.
    Ja własnie wczoraj spróbowałam i jestem zadowolona, nie wiem ile spadło , bo się nie ważyłam rano,ale dałam radę i teraz juz wiem ,że takie 2 dni to naprawdę nie problem. Zajęłam się porządkami w kuchni i o jedzeniu pomyślałam , gdzie w okolicach 16-tej. Rano wypiłam kawę normalnie, potem zrobiłam sobie dzbanek herbaty mate z imbirem i jakoś poszło.Potem pochrupałam sobie takie piramidki zbożowe
    i wypiłam 2 szklanki soku pomidorowego, a na dobranoc jeszcze jedną kawę tym razem z cykorii.
    Sama jestem w szoku ,że tak dobrze mi poszło.
    Dzisiaj idę na siłownię więc kolejny ,drugi dzień zrobię jutro lub w sobotę i zobaczę jaką wagą zakończę ten pierwszy tydzień.

Awatar Natka55

Maniusiu ja akurat myślałam o tym dworcu w Moskwie.
    Ten we Wrocławiu na pewno pięknie wygląda. Byłam we Wrocławiu lata świetlne temu na szkoleniu,więc nie specjalnie dworzec pamiętam.

Kasiu masz fajną rodzinkę,a Mam naprawdę nie wygląda na swoje latka, wżyciu bym Jej nie dała tyle co piszesz.
    Nie wiedziałam ,że masz tak młodziutką siostrę. Ty masz śliczne loki , a Ona proste włosy, jesteście całkiem niepodobne.
    Kasiu wyślij małżonka na siłownię to Mu się ciśnienie unormuje, mówię zupełnie poważnie.
    Bardzo się cieszę ,że masz juz wiadomości ze szkoły.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

A ja dostałam wreszcie wiadomość z tej szkoły i zaproszenie na rozmowę 27.10.15...czyli ze nareszcie cos do przodu.
    super Kasiu

Awatar Natka55

Ewuniu martwi mnie ten babsztyl w pracy, przydałoby Ci się więcej asertywności. Masz za dobre serce, Jesteś wrażliwa , dlatego taka baba jeździ Ci po głowie. Bardzo dobrze ,że Twój Lucuś stanął na nogi , prawko tez zaliczysz , bo zdolna bestia Jesteś,a babolca miej gdzieś, szkoda zdrowia na takie wredoty.

Krysieńko kochana może na kolanko spróbuj na początek maść z żywokostu i smalec z gęsi. To są najlepsze ludowe sposoby na zużyte stawy. Wiem ,że jak uszkodziłaś łękotkę to może nie pomoże za wiele,ale co Ci szkodzi spróbować.
    Stefania Korżawska opisała w swojej książce babcię z Podlasia ,która taką maść z żywokostu używa przez całe lata i śmiga jak 16-ka mając ponad 80-kę.
    Masz widzę duży kłopot z M, takie zasłabnięcie to bardzo niepokojący sygnał, szkoda ,że faceci są uparci jak te osły.

Uprawnienia umieszczania postów