Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ewa...
oooo tak mi przykro z powodu bezsennej nocy ... znam ten bol wiec rozumiem jak sie teraz czujesz ... przytulam i dziekuje kochana za kawe ... ja przekazuje ci potezna dawke energii abys mogla w pracy funkcjonowac, bi wiem ze u ciebie w pracy piatek taki sam dlugi jak pozostale dni ...
Natko ...
zgadzam sie z dziewczynami ... powtorz jak naszybciej te badania, bo wlasciwa diagnoza to podstawa sukcesu w leczeniu ...
dzis wioze dziadka na badanie krwi , wiec musze byc u niego ciut wczesniej wiec ....
Milego dnia wszystkim zawzietaskom zycze ...
Dzień dobry [emoji4]
Oczywiście, że powtórzę. Idę w poniedziałek.
Ewuniu dziękuję za kawkę. U mnie też była krótka noc i się nie wyspałam.
Patrzę, że właśnie minęła godzina od tabletki, mogę w końcu wypić kawę.
Dobrego dnia dziewczyny już piątek.
Buziaki dla wszystkich zawziętasków.[emoji7] [emoji8]
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Zrobiłam sobie przerwę na herbatkę. Nie idę dzisiaj na siłkę, wieje ,leje , zanim dojdę będę całkiem mokra i jak tu ćwiczyć.
Na dokładkę gotuję słoiki i sprzątam powoli cały dom gruntownie ,żeby przed świętami mieć mniej pracy.
Mija drugi tydzień jak zaczęłam ponownie ćwiczyć i widzę ,że jak na razie efekty są mizerne, więc może coś jest na rzeczy z tą moją tarczycą.Czytałam jakiś czas temu artykuł amerykańskiego endokrynologa o zaburzeniach w konwersji T3 na T4 , może dlatego muszę zrobić dodatkowo ten poziom T3.Oczywiście ponieważ byłam prywatnie to wszystkie badania muszę robić również prywatnie. Nie rozumiem jak to działa skoro płacę za wizytę to skierowania i recepty powinnam mieć nieodpłatne.
Ten nasz NFZ to jednak złodziejska instytucja.:bad:
1 załącznik(ów)
Witam :) mam przerwę w sprzątaniu , ale jeszcze dużo pracy przede mną, więc tylko was pozdrawiam Załącznik 33201
Wyglądała bardzo ładnie, na tym zdjęciu Jesteś smutna
Reginko tak do tej pory myślałam, a nowa Pani endokrynolog na wiosnę w tym roku pierwsze o co zapytała czy czekam godzinę po zażyciu tabletki. Oczywiście że nie bo mój poprzedni lekarz mówił że wystarczy 30 minut.
Kto ma rację? Nie wiem.
Jesoo co za głupoty wyszły. Wyglądałaś ładnie, ale masz smutne oczy.
Bunia, to jak nie Ty, zdecydowanie wolę Cię na tych zdjęciach ze Suisse :) idę jeździć, ale nie wiem jak to będzie po mojej nieprzespanej nocy. Miłego wieczoru Wam życzę :)
Dzień dobry :)
Reginko moim zdaniem wtedy też wyglądałaś ładnie tylko jakiś smutek gościł na twojej twarzy....teraz jesteś na pewno pogodniejsza i może masz przez to łagodniejsze rysy :mdr: