Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kasiu – możliwie, że masz coś z nadciśnieniem, ale na razie posłuchaj dziewczyn i podejdź do tego jeszcze spokojnie. Ja miałam tak przez cały pobyt w szpitalu, a teraz mi się unormowało. Nie wiem na jak długo, ale też będę sprawdzać. Moja kochana siostra wyszukała mi jemiołę i piję ją. Poczytaj o niej, zanim zdecydujesz się na leki.
Natko kochana – dziękuję za namiar. Jak zwykle jesteś niezawodna!
Jolinko – wyczytałam, że jesteś chora. To zdrowiej nam tu szybciutko!
Zaparzyłam pyszną, cieplutką herbatkę. Zapraszam, może jeszcze jakaś wieczorna duszyczka się skusi?
Kasiu, ciśnienie, mam modelowe, ale jakie w nocy to nie wiem, bo nigdy nie mierzyłam :)
Krysiaczku...absolutnie nie podchodze do sprawy mego nadcisnienia niespokojnie...:)
Kontroluje je kazdego dnia, zapisuje wyniki i zamierzam wybrac sie za jakis czas z tymi wynikami do lekarza. A lek jaki zaczelam brac sluzy "zapobieganiu" a nie leczeniu "nadcisnienia". Dostalam to lekarstwo od lekarza w sanatorium, bralam wtedy przez jakis czas, potem uznalam samoczynnie, ze zrobie sobie przerwe a teraz grzecznie do niego wracam :beurk:...
Dzisiaj był dzień wspomnień o …. Bardzo lubiłam Kubasińską. Pozwólcie, że jej piosenkami powiem Wam dobranoc.
Breakout - Na drugim brzegu tęczy - YouTube
To ja się dosiądę do herbatki choć szkodzi mi prawie każda .
Krysiu być może trafiłaś w sedno z tą nieznośny koleżanką Ewuni.
Ewuni to jak zrobiłabyś sobie takie 2 dni w tygodniu jak Twój Tata to masz takiego swojskiego Mosleya .
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Dobranoc Krysienko- dzieki za herbatke...spij spokojnie kochana! O jemiole poczytalam-kupie sobie jakis preparat z ta roslinka jak bede w Polsce.
Do jutra dziewczynki!
http://image1.obrazki.org/dobranoc-do-jutra.GIF
Też lubiłam tą artystkę.Była bardzo oryginalna taki Niemen w spódnicy.
Kasiu cieszę się, że koleżanka się lepiej czuje.
Patrzę na wyniki wyborów, jeśli się potwierdzą to kiepsko to wygląda.Lewica jak na razie nie weszła. Niedobrze, prawicowy parlament nic dobrego nie wróży.
Dziewczyny odezwę się i napiszę więcej,ale chyba dopiero we wtorek po południu.
Czuję się już lepiej:)
Waga spadła w 8 dni o kilogram:)
Jutro cały dzień poza domem-kontrola we Wrocławiu,powrót po 22giej.
Buziaki dla wszystkich :)
1 załącznik(ów)
Witam w powyborczy poniedziałek.
Ja myślę, że to wyglądać będzie takZałącznik 33240,
a w głowie mi siedzi Fotyga i Macierewicz sprzed 8 lat i trochę się martwię. Najbardziej jednak martwi się mój mąż, który pamięta, że za ich rządów przedsiębiorcy zwijali swoje interesy. No, ale może wyciągnęli wnioski i nie będzie źle.
Małgosiu ja tez uważam, że w parlamencie powinna być lewica, choć sama się z nią nie identyfikuję, ale szanuję ludzi o innych poglądach i oni powinni mieś w sejmie swoją reprezentację.
Dziś mam trudny dzień, a wam życzę bardzo udanego :)