Dzień dobry, witam i ja, życzę dobrego poniedziałku
espresso.jpg
Dzień dobry, witam i ja, życzę dobrego poniedziałku
espresso.jpg
Dzień dobry Agnieszko 
Ja pamiętam Basia Blidę, a potem wywiad z Alexis , w którym opowiadała jak siedziała w jednej celi , a dwie dalej Jej córka i nie miała wyboru .Obciążyła B.B , żeby uwolnili jej córkę. PO mogła postawić Ziobrę przed TV. Nie zrobili tego.
Teraz nowa pacynka prezesa tym przyklejonym uśmiechem i gębą pełną frazesów : " Prezes ma zawsze rację. ..."
Rzygać się chce. O Kukizie alkoholiku to nawet szkoda gadać.
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Dzien dobry
ja chce kawy !!!!
noc minela pod znakiem bezsennosci a tu kawy nie podano
trudno musze sama sobie zaaplikowac .....
Natko, Agnieszko ...
na wyborach oczywiscie nie bylam i uwazam, ze ludzie mieszkajacy stale za granica nie powinni wsadzac swego nosa do wyborow w Polsce ... owszem moga ba... nawet powinni miec swoje zdanie, ale kwestia wyboru powinna byc pozostawiona tym ktorzy na codzien w kraju zyja i to oni powinni decydowac w jakim kraju chca zyc... Polacy zyjacy poza granicami dokonali wyboru jak chca zyc i nie powinni moim zdaniem wymadrzac sie i tlumaczyc jak maja zyc rodacy w kraju ... to moje prywatne zdanie i dlatego tez nie uczestnicze w wyborach, choc taka mozliwasc mialabym gdybym chciala ...
Kasiu...
mamusia juz w domciu ? smutno ci pewnie teraz , bo po takim rozstaniu nie moze byc inaczej....
Krysiu...
masz racje na Ewy kolezanke dobrze byloby fuknac , ale Ewa za lagodna jest do takich dzialan... potem mialaby wyrzuty sumienia ze ja zranila... widzisz ze Ewcia niby widzi ze wiedzma tryska jadem dookola, ale podswiadomie szuka winy w sobie ...
Ewa...
sposob twego taty jest niezawodny, ale caly widz polega na tym aby trzymac sie scisle zalozen i nie usprawiedliwiac swoich grzeszkow i swego lenistwa...
Jolinko ...
powodzenia na kontroli...
Milego dnia wszystkim kolezankom zycze i smigam do swojej babci ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dzień dobry Ewuniu dziękuję za kawkę będę pić jak wrócę z badania
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Witajcie dziewuszki kochane!
O polityce powiem tylko tyle, ze bardzo bym sie cieszyla gdyby te wszystkie czarne scenariusze, ktore zapowiadaja niektorzy sie nie sprawdzily i zeby Polska stala sie krajem spokoju i lepszego zycia.
To co sie dzieje teraz w Niemczech w kwestii uchodzcow... obawa przed moslemizacja mnie przeraza i wole juz polski prawicowy konserwatyzm...
Ale co tam polityka! Cieszmy sie zdrowiem-poki jest jeszcze jako takie!
Lekturka do sniadania...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jolus- jestem z wami w tym Wroclawiu...tymbardziej, ze jest tam moja coreczka!
Obyscie wracali wieczorem w dobrych humorach kochanie!
![]()
Dziś w drogę-kierunek lekarz...kierunek Wrocław.Jak zawsze przed drogą spać nie mogłam i zasnęłam dopiero po drugiejPrzeziębienie mija,przynajmniej tak mi się wydaje.Oj,padnę wieczorem.Jeszcze zerknęłam wczoraj w rozkład pkp,bo po zmianę rozkładu pociąg powrotny mamy wcześniej o 9 min. i co się okazało?A okazało się,że do Katowic IC przyjeżdża ...32 min. później niż przed zmianą!!!!Stoi na kilku stacjach sporo dłużej-w Gliwicach nawet 15 min!Może roboty,ale w nocy???Ten którym jedziemy do Wrocławia odjeżdża 4 min. wcześniej niż poprzednio,przyjeżdża 10 min później........ale 10,a nie 32!Przez to 2 autobusy nam uciekają,a do trzeciego jest 9 min. i jak pociąg się spóźni,to klapa,bo do następnego autobusu sporo czekania.Tak wiec zamiast być w domu ok.21.45 będziemy przy dobrym układzie pół godziny później,przy złym nawet i 45 min. później.
Buziaki![]()
Gammuś masz 100% racji, jak ktoś wyjechał z Polski na stałe nie powinien mieć prawa do głosowania.Teraz jak wygrał PIS to Polonia amerykańska powinna wracać do Polski, mają już swojego Prezydenta , teraz będzie pisowski rząd i alleluja!! Wracajcie Rodacy Polska Was potrzebuje!!
Jolinko może wszystko się poukłada po Twojej myśli, gratuluję spadku.Brawo!!
U mnie też jest ,ale mały za dużo jadłam.![]()
Gammo, Natko wreszcie ktoś się ze mną zgadza w kwestii głosowania Polonii.
No, ale mleko się rozlało i czeka nas lat stagnacji.
Jolu , trzymam kciuki niech się poukłada po waszej myśli
siedzę w pracy na rzęsach tak mi się spać chce, ale i tak nam sprawnie poszło liczenie głosów, zadzwoniliśmy po konwój pół do pierwszej w nocy i byli po 15 minutach, podobnież byliśmy jedną z pierwszych komisji, która zakończyła liczenie, no i super bo parę minut po byłam w domu , a koło pół do drugiej lulałam![]()