Strona 451 z 3048 PierwszyPierwszy ... 351 401 441 449 450 451 452 453 461 501 551 951 1451 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,501 do 4,510 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko...
    zmienilam stopke aby ci blo razniej ... jak widac niestety moja walka z zimowymy oponami na brzuchu nadal pozostaje w sferze chciejstwa... rece mi juz opadaja ... naprawde nie wiem co zrobic aby w mojej lepetynie w koncu kliknelo ... ruszac sie zaczelam i choc to nie wszystko to narazie przynajmniej tego zamierzam sie trzymac... dzis moze sobie odpuszcze albo moze tylko skroce dystansbo bo w poludnie cos mi w plecach strzyknelo i chodze skrecona jak paragraf ... zobaczymy jak to w koncu bedzie...

Agnieszko ...
    u zembologa byl dziadek Klaus... ja tylko za kierowce i osobe towarzyszaca robilam...
    nie boj nic ... poradze sobioe z twoim motywatorem... ba nawet sie na moment zadunalam dlaczego ja tak ciagle wymiekam , kiedy to jest doskonaly przyklad na to ze mozna ....

Ewa...
    dzisiaj jadlam kasze gryczana doprawiana po "Ewcinemu" ... czyli wiesz jak ?

Kasiu...
    wydaje mi sie za narazie nie masz za bardzo wplywu na to jak potocza sie twoje sprawy , wiec wyluzuj i zachowaj sie zgodnie z zasada : "abwarten ...Tee trinken ..." rozpieszczaj oczy i dusze wyjatkowym o tej porze ,pieknem swego ogrodu ...

Natko...
    po czesci masz racje ... bo moze nie tyle zmiennika do jazdy bym chciala, ale towarzystwo napewno by mi sie przydalo

Milego wieczorku wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Aaaa ja myślałam, że to Ciebie będzie męczył dentysta-sadysta
    Gammuś, jeden kilogram NIECAŁY do przodu, co to jest
    Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobranoc...
    Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

Agnieszko ...
    a moze warto by swoje "jedynki" i "dwojki" powyrywac ? ....odchudzanie byloby wtedy napewno latwiejsze

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Nadrabiam zaległości-jutro będzie ciąg dalszy
    Miałam u siebie od 15tej wnuki i co nie co babcię wykończyły-były szaleństwa na dywanie,było układania puzzli,malowanie,,rajd samochodzikami po dywanie itd

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Któraś z was pytała ( sorry ale nie pamiętam która - tak to jest jak się nie odpowiada na bieżąco czy to UTW - tak, chodzę tam na wykłady, aquaerobik i gimnastykę, z angielskiego zrezygnowałam)
    To ja ciekawska pytałam Fajna sprawa taki uniwersytet-człowiek nie tylko może coś nowego się dowiedzieć,ale spędza czas w miłym gronie.Koleżanka bardzo była zadowolona z zajęć z medycyny naturalnej-są takie u Ciebie?

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Niestety nie przynosze dobrych wiesci...zupelnie dla mnie z niezrozumialych przyczyn zaczelam bowiem miec znowu problemy z nadcisnieniem...
    (...)obudzilam sie kolo 5-tej rano z tepym bolem glowy- zmierzylam tak troche z ciekawosci cisnienie i okazalo sie, ze moj wynik jest wyzszy od malzowskiego.Bralam lek p/bolowy na chwile bylo lepiej i potem bol wracal- pomiary wykazywaly caly czas stan podwyzszony czyli tak w granicach 150-160 na 90/100.
    Po dlugich dywagacjach wzielam wczoraj od niej jakas tabletke "pod jezyk"..."capto- cos tam".
    Kasiu kocha,no i jak z tym Twoim ciśnieniem?Ja mam ciśnienie w normie albo czasem za niskie.Zdarzą mi się jednak epizody z podwyższonym ciśnieniem,przeważnie 2-4 razy w roku i jest to przeważnie przy infekcji.Podwyższone mam wtedy to dolne,tak przez kilka dni,a potem to mija.Czasami tez zdarzają sie takie pojedyncze dni przy zmianach pogody.Z takim pierwszym incydentem byłam u lekarki-powiedziała,że mam mierzyć ciśnienie przez 3-4 tygodnie systematycznie rano i wieczorem i co ważne o tej samej porze i wszystko zapisywać.I tak robiłam dwukrotnie-za każdym razem po kilku dniach ciśnienie się normowało.Nie mam wiec nadciśnienia,ale często sobie je kontroluję,bo u mnie rodzice mają z nim kłopoty.dostałam też od lekarki te tabletki co Ci mama dała-tak na wszelki wypadek.Można brać pod język,można je też łykać.Przez 3 lata zużyłam pół listka.Musisz kochana przez minimum 3 tygodnie mierzyć ciśnienie i zapisywać,to zobaczysz czy to tylko epizod czy częściej będzie większe.

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    odnosnie mojej fotki, to owszem mam smutna mine i na twarzy widac zmeczenie, ale u licha bylam tam prawie 20 lat mlodsza !!! wlosy od dziecka mialam bardzo jasny blond .. kiedy jako mloda kobieta ok 30-stki pomalowalam raz na podobny do obecnego kolor to wygladalam tragicznie ... naprawde zastanawiajace , ale dopiero dobrze po piecdziesiatce ciemny kolor odmlodzil mnie o kilka dobrych lat
    Reginko zdązyłam zobaczyć Twoje fotki i na prawdę Cię nie poznałam.Uważam tak jak dziewczyny,że wyglądałaś na tych zdjęciach smutno tak...poważnie jakoś i na starszą niż byłaś.Zdecydowanie lepiej ci w ciemnych i tego się trzymaj Ja jako dziecko miałam bardzo jasne blond,potem takie średnie,po ślubie jakiś czas farbowałam na bardzo jasne,a teraz są jakie sąTrochę w grzywce mam siwków -po bokach,przy uszach sporo więcej.Czasami nakładam sobie szampon koloryzujący taki ton w ton i jest ok.

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Bunia... to moja "ksywka" dzieci nazwaly mnie tak kiedy warzylam jeszcze 96 kg .. moje dzieci mialy zawsze swietne apetyty, wiec stalam taka okraglutka , wiecznie przy wielkim garze ... kiedy zobaczyly w tv bajke "Gumisie" to stwierdzily ze wygladam wypisz wymaluj jak gumisiowa Bunia warzaca sok z gumijagod.... i tak juz zostalo
    Dzięki za wytłumaczenie -bardzo podoba mi się ta Bunia,bo tak ciepło brzmiOgladałam z moimi dzieciakami Gumisie

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    A jak tam Goldi, już dobrze?
    A dziękuję-już dobrze-uszy czyściutkie i niezaczerwienione.Profilaktycznie jeszcze mu czyszczę co drugi dzień.Przestał się też tak okropnie drapać.Po połowie listopada czeka go jeszcze odrobaczanie-no i pakiet szczepień,bo w tym roku jeszcze go nie szczepiliśmy.
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 29-10-2015 o 02:10

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry, witam was czwartkowo, kawowo i życzę dobrego dnia. U mnie jak zwykle koniec miesiąca w pracy, dzisiaj posiedzę dłużej, zawsze tak mam na koniec miesiąca. Pisanie jak zawsze zostawiam na niedzielę, "słowo na niedzielę"
    Pozdrawiam Was dziewczyny

Espresso_Doppio.jpg
    Załączone miniatury Załączone miniatury Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-0fe5b8f980d6dd6f36f47a0c4d052789_medium.jpg  

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cześć Ewuniu, dzięki za kawkę
    Ja dziś spałam jak niemowlę, bez budzenia się w nocy i aż do 5.30
    To dobrze, bo mam dziś długi dzień w pracy, a potem chcę posprzątać dom, bo od jutra mam gości na Wszystkich Świętych i muszę być w formie .
    Trzymajcie się dziewczynki...czy u was też jest taka piękna pogoda od kilku dni? Cudowna, polska złota jesień takiej wam dziś życzę

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Ewa ...
    dzieki za otwarcie naszego magielka taka piekna kawa...poczulam jej aromat i zasiadlam do laptopka....
    przyciagnie napewno wiecej amatorek mocnych goracach napitkow...
    Wczoraj pomimo bolu plecow przeczolgalam sie po okolicy i jestem z tego nieslychanie dumna... tempo wprawdzie nie bylo zawrotne, ale juz sam fakt ze mimo bolu wstalam i wyszlam sie poruszac cieszy mnie naprawde... moze to zaskuga Ewus tego "czytania", bo jak ci juz mowilam czytam tylkko chodzac, a ksiazka wciaga mnie na tyle, ze ide pochodzic aby posluchac co dalej ...

znikam bo dzis do babci na wies jade .... milego dnia wszystkim zycze i dla poprawy humorkow dodam ze :.......

lyk-.jpg

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Reniu, to idźmy za ciosem...a gdyby tak dać sobie wyrwać wszystkie?

f05c9f4189430a7891b0743d8e28adf6.jpg
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 29-10-2015 o 07:18

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

Agnieszko ....
    tak napewno latwiej trzymac diete

Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów