69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Krysiu a co to znaczy? gdzie mam go zobaczyć?
-
Joluś, ja też mam kilka książek, ale nie będę Ci podawała tytułów, tylko wyślę w poniedziałek
-
Agnieszko - no i nie wiem, co się stało? Jak włączyłam laptop, to od razu rzucił mi się w oczy Twój suwaczek.
Ten, który widzę teraz tez jest ładny, ale tamten był po prostu widowiskowy. Tez kwiatuszki, ale odrębne, z widocznymi, takimi migającymi i chyba niebieskawymi płatkami. Ale zniknął!
-
A juz rozumiem. Ja tak się bawię, to może zaraz na inny znów zmienię
-
Witam na chwilę i ja wieczorkiem:-)
Matki sprawdzilam w tym linku który podrzucilas i wyszło nawet 800 kcal czyli tylko spacerować ha ha:-)
Melduje że 2 dni diety za mną, na wagę chcę wejść dopiero po tygodniu :-)
Krysiu czyli będziesz mieć w domu psychologa :-)
Herbatki lykne z chęcią ale pospacerowalam dzisiaj niemało i mam znowu większą chrype a teraz zaczyna trochę rozkładać J.
Nic to - zaraz chcemy jechać jeszcze do kauflanda kupić kaczkę nadziewana jabłkami bo jest a nigdy nie piekła kaczki a chodzi za mną, jutro przyjeżdża córka J. :-)
-
Sorry - pisałam na tablecie i dziwne słowa mi po wychodziły - szczególnie chodzi o Natke :-)
-
Krysiu, gratuluję wyboru córki...pamiętasz, że byłam za
-
Sabinko – córcia dopiero zaczęła. Na razie podoba jej się, a jak będzie dalej to się okaże.
Agnieszko – oczywiście, że pamiętam co radziłaś. Zresztą wszystkie Wasze rady przekazywałam na bieżąco. I wszystkie były czytałe z zaciekawieniem.
Trochę się teraz zastanowiłam. Bo myślałam, że pisałam Wam o wyborze mojej córki, a teraz mam wątpliwości .
Agnieszko suwaczek znowu jest . Trochę się pomyliłam, bo kwiatki nie migają, ale i tak sprawiają takie wrażenie. A może tamten był jednak nieco inny?
No dobrze, a teraz to już powinnyście dać mi porządnego kopniaka tam, gdzie trzeba. W ogóle nie powinnam tu dzisiaj zaglądać. Godzina jest jaka jest, a moja robota w szczerym polu
-
Kaczka kupiona ale nie wiem jak ją piec? ile? przykrytą czy bez przykrycia? podlewać sosikiem który się wytopi czy nie? jak ktoś wie to proszę o info
wiem, ze mogę sobie wygooglować ale liczę na to, że któraś z was ma jakiś swój patent
Natko to taki mały eksperyment z tobą chyba ta twoja lekarka robi?
-
Na pewno piec pod przykryciem i podlewać sosem. Czas zależy od wielkości kaczki.
Tak chyba masz rację. Według tsh powinnam mieć te kołatanie serca jakieś poty itp. A tu zonk bo u mnie nic się nie dzieje. Wygląda na to że powinno się badać FT3 i Ft4, bo poziom tsh jest jakby niemiarodajny. Jakiś czas temu czytałam że poziom tsh może być w normie, a ft3 jest źle konwertowany do ft4 i dlatego się nie chudnie.
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Uprawnienia umieszczania postów