Ewus dzięki za kawkęDzis posypujemy głowy popiołem i pościmy, pościmy .....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kryniu, to dla Ciebie. Zaraz sprawdzę, czy się otwierają, a jak nie, to spróbuje wpisać inaczej. Powiem Ci, że mnie chyba pomagają, bo już dziś jakby lepiej. Kryniu, ze stawami mam kłopot od jakiegoś czasu. Mija mi gdy jestem na wo, teraz doszedł kręgosłup z którym już długo nie miałam problemów. Rano mam spuchnięte obolałe stawy. lekarz powiedział mi, że to od kręgosłupa. Kazał ćwiczyć, zrezygnować z ciężkostrawnego jedzenia i ruszać się na tyle żeby nie bolało. Więc pływam, chodzę i ćwiczę, od kilku dni stosuje wo, na razie wielkiej poprawy nie widzę, choć mam wrażenie, że coś drgnęło i tak jakby się poprawiało.
Natko, dzięki na pewno sprawdzęJesteś kochana skarbnicą wiedzy na temat zdrowego życia. Ja tez jestem jego fanka, więc pisz jak najwięcej. Może dziś uda mi się kupić czystek, choć mam zarobiony dzień i nie wiem czy uda mi się dotrzeć do sklepów. Mam jeszcze pytanie do Ciebie odnośnie rytuałów tybetańskich. Czy Ty je robisz? Jak sie potem czujesz? Ja po pierwszym dniu byłam bardzo zmeczona, taka, jakbym z sił opadła...ale może dlatego, że żywiłam się głównie warzywami w tym dniu....
Kropeczko, dzięki za informacjęJak dotrę do sklepów, to kupie morwę
![]()