69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ewcia, płaszczyk bardzo super, tym bardziej, że mam podobny
-
Agnieszko ja już też kilka razy odinstalowywałam i na nowo instalowałam endomondo bo cały czas mam z nim jakieś problemy - albo nie mogłam ustawić nowego treningu, albo gdzieś zapodziewała się historia i o fb nie było mowy, wczoraj za radą Gammy zalogowałam się przez fb ( jakoś się udało) i chyba dlatego Ewa mnie znalazła, może to zależy od telefonu? ja mam Nokię Lumię chyba 625 albo 630 
zobaczę jak będzie teraz po nowym treningu ale czekam na lepszą pogodę 
zapraszam_na_jesienny_spacer_1.jpg
-
Sabinko- na taka jak jest na tej twojej kartce to chyba przyjdzie ci czekac do przyszlego roku! 
U nas po zlozej jesieni nie ma ju sladu, liscie spadly z drzew i lezac na ziemi zamieniaja sie w szaro bure...
Bylam na ogrodzie powsadzac ostatnie cebulki tulipanow i musialam mimo, ze bylo jeszcze jasno- uciekac przed deszczem do domu...
Szkoda, bo dobrze mi sie tam samej na ogrodzie pracowalo... Nikogo poza mna tam nie bylo...bo pogoda taka jak to mowia: ze psa zal na dwor wygodnic- wieje i siapi z niebia...
Wsadzam koszyczki z tulipanami starajac sie dobierac je kolorami...robie cos na ksztalt malarskiej kompozycji... Bedzie ladnie wiosna wygladalo... no chyba ze nornice pokrzyzuja mi plany!
Och jak ja tych paskud nie lubie...chyba musialabym miec na calym ogrodzie sto takich pulapek ja na tym obrazku...
-
Gdzie jestescie? Nawet nie ma z kim pogadac...
A mnie ogarnia glupawka...
I jem i jem i jem...
-
Kasiu, ja mam gości i nie mam jak za bardzo gadać, i też jem...
-
Dzień dobry, niedziela, a ja nie mam spania, wiercę się od 3:30... czas na kawę...
1430165170553e96b2b0135_kawa6.jpg
-
Witaj Ewciu!
Swoja kawke juz pewnie wypilas i moze sie znowu polozylas nawet...
Ja obudzilam sie o przed 6 ale probowalam jeszcze troche polezec...pierwsza mysla bylo...moze sprawdzic wiadomosci ...czy nic sie nie stalo kolejnej nocy? 
Przyznam sie, ze ogarnal mnie lek, lek o przyszlosc... swiata, Europy, moich bliskich, moja wlasna...
Wiem, ze nie nalezy sie jemu poddawac, ze trzeba dalej zyc i wierzyc w to co sie dotad wierzylo...czyli, ze wszystko dzieje sie tak jak ma sie dziac i nic nie dzieje sie bez powodu...
Wczoraj odbylam dwie dlugie rozmowy, z bliskimi mi osobami...nie bede zaprzeczac, ze mna to wszystko nie wzburzylo...
Rozmawialam z synem, ktory przyjechal po dwoch miesiacach do domu...o jego stylu zycia, o milosci, o rodzinie, o przyjazni, o wspolczesnym swiecie-o zasadach moralnych, socjotechnikach, o pracy korporacjach... Wspolczuje dzisiejszemu mlodemu pokoleniu i nie chcialabym sie z nim zamienic...
Rozmawialam tez z przyjaciolka o jej zyciu, o jej problemach...nie chce o tym pisac bo nie czuje sie byc do tego upowazniona...ale i rowniez o mojej sytuacji, w jakiej tkwie obecnie- tej zwiazanej z praca i ze zdrowiem...
Nie pisalam wam dotad, bo przez smierc Hani a i te wydarzenia we Francji wszystko sie jakos tak splycilo
...ze znowu wchodzi na tapete moj problem pecherzowy...nie mam pojecia co przyniesie przyszlosc...czy nie bede musiala byc znow operowana?
Dostalam tez telefon w sprawie kursu, sprawa posuwa sie do przodu i obiecuje, ze jak dostane pisemne potwierdzenie z ubezpieczalni to wiecej wam o tym napisze...
Wczoraj na ogrodzie widzialam jak ciemierniki zabieraja sie do kwitniecia... bo przyroda nieustannie powtarza swoj cykl...

Ciemiernik biały bardzo wartościowa ,długowieczna roślina, kwitnąca w nietypowym czasie od listopada do marca. Nadaje się na kwiat cięty, rabaty, do posadzenia przy drzewach liściastych. Stanowisko wilgotne ,miejsce zacienione gleba próchnicza, wapienna wys. 30 cm.
-
Czekam w szpitalu na drugie pobranie krwi. Pozdrawiam
-
Dzień dobry Kasiu , Ewuniu i Maniusiu 
Ewuniu dzięki za kawę 
Maniusiu co się dzieje?
-
Maniusiu oddajesz krew dla innych? Czy cos sie dzieje niedobrego?
Ja dzis pieke na obiad gesie udka dla moich chlopakow... Chce ich troche dopiescic kulinarnie...
Robie wg tego przepisu...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprawnienia umieszczania postów