Strona 493 z 3048 PierwszyPierwszy ... 393 443 483 491 492 493 494 495 503 543 593 993 1493 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,921 do 4,930 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry

Oooo widze , ze ranne ptaszki juz na nogach ...
    Ewa...
    dzieki za piekna kawe ... niepokoi mnie, ze cos cie rozklada... zaordynuj sobie jakies srodki zapobiegawcze, bo wiadomo powszechnie , ze latwiej takie paskudztwo zadusic w zarodku ... lepiej byloby pozostac w lozeczku , ale jesli nie mozesz tego zrobic, to przynajmniej po pracy wskakuj zaraz pod koldre i wygrzej porzadnie...

Agnieszko...
    dziekuje za zyczenia fajnego dnia i tobie tez takiego zycze... przykro mi , a wrecz troche mi glupio ,ze mialas problemy ze snem, bo ja miniona noc pracowalam a i to spalam wyjatkowo slodko od 23 do 5 i juz wypoczeta zaraz smigam do swojej babci ..

Maniusiu...
    tobie tez radze postawic na terapie lozkowa, ale zapewne tez musisz smigac do pracy ... a koszmary to zapewne wina problemow z oddychaniem z powodu zatkanego nosa...

Sabinko...
    tak czas mija nieublaganie szybko... kiedy ja sie nie zastanawiam , to tez mam wrazenie ze moja mama odeszla przed kilkoma miesiacami, a to juz niedlugo bedzie dwa lata ... tato nie zyje juz 30 lat . kiedy rodzilo sie w rodzinie nowe dziecko tata zawsze w zartach mawial : "no mamy kolejnego spychacza... ciekawe kogo tym razem zepchnie ... " tata zmarl 3 miesiace po narodzinach mojej siostrzenicy ... mama 5 dni po narodzinach prawnuka ... wiecc cos w tym chyba jest ...

Kalahari ...
    oj tam zaraz przesadzilas... pojechalas troche po bandzie, ale jak to ci gra w duszy to piekne ze sie tym z nami choc troszke dzielisz ... moze ktoras zawzietaska zechce dociekac jak to wyglada w jej oczach ...

Krysiu...
    zgadzam sie z toba w 100% po wydarzeniach w Paryzu tak wiele spraw stalo sie niewazne ... Kasia tak ladnie napisala ze wszystko sie splycilo ... ja okreslam to slowami : w obliczu takich wydarzen wszystko postrzegamy inaczej ...

ksiadz ktoremu dzieci przeszkadzaja wywolal zywa rekcje... dodam ze poprzedni ksiadz byl dokladna przeciwnoscia obecnego i czasami wrecz robil we mszy przerywnik i zwracal sie arcyciekawie do okupjacych kosciol dzieciakow... dzieci go uwielbialy i same ciagnely rodzicow do kosciola , bo wiedzialy ze nie bedzie tam nudno ... obecnie kiedy musza stac niemalze na bacznosc i nie wolno im pary z buzi puscic , a jeszcze ksiadz powie cos niemilego mamie, bronia sie przed kosciolem niczym diabel przed swiecona woda... mysle ze to wplynie na ich negatywny stosunek do kosciola . co do wiernych ktorzy potrzebuja ciszy i skupienia ... no coz... wystarczy wybrac inna msze a nie ta ktora odbywa sie pod nazwa "msza rodzinna" i przeznaczona jest dla rodzin. wszak rodzina to tez dzieci ...

Oj znikam , bo sie do babci spoznie
    Milego dnia wszystkim zycze
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam pieknie!
    Dzieki za kawke i za to, ze... jestescie...
    Ostatnio ciezko mi jest sie rozpisywac...wole porozmawiac, ale wiem, ze dobrze jest poczytac to co tu piszemy...
    I o fizyce i o cmentarzach zydowskich, lekach, ludziach i ich wszelkich radosciach i smutkach...

Bronie sie przy tym przed zalaniem fala nihilizmu egzystencjalnego...i przyznam sie, ze postanowilam zwrocic sie znowu o pomoc farmakologiczna do psychiatry... Zyje sobie bowiem z dnia na dzien...rozpaczliwie probujac nie dac sie kompletnej degrengoladzie...
    Momentami ogarnie mnie na krotko jakis odruch optymizmu, zamieszcze wtedy nawet jakis wesoly obrazek , by w krotkim czasie znowu popasc w melancholie... Czy to wydarzenia ostatnich dni czy jesien...trudno mi powiedziec...
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Jolinkaa, Agnieszka111 and evige like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry szaro buro i ponuro na dworze, obiecałam sobie wyprowadzić dzisiaj moje endomondo na jakiś spacer ale potem mi się odechciało - nie lubię chodzić po deszczu i jak nie muszę to nie chodzę
    Kasiu skoro już wiesz, że po lekach czujesz się lepiej to wróć do nic, takie jest moje zdanie, może inaczej spojrzysz na świat i melancholia pójdzie w zapomnienie, w końcu leki są po aby z nich korzystać jak jest potrzeba, trzymaj się i nie daj się smutkom, zawalcz z nimi

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczyny kochane- co o tym sadzicie? Poniewaz od jakiegos czasu ja glownie otwieram rano grupe na fb-a reszta jej czlonkow od czasu do czasu sie tylko lakonicznie odzywa-i Basia Malinowska napisala mi, ze powodem jest brak czasu osob pracujacych, zamiescilam dzis na grupie taki wpis:

"Wiem kochana i wszystko rozumiem...ale skoro nie ma czasu na zagladanie tutaj to moze lepiej zamknac grupe? jest nasz watek na forum na ktory zainteresowane zawsze moga wejsc gdy tym czasem dysponuja i maja na te forme komunikacji ochote. Grupa powstala wlasciwie po to zeby przy pomocy fb ulatwic nam komunikacje- teraz po upywie czasu widze, ze nie bardzo ma sens zebym co rano wrzucala obrazek na dzien dobry a potem pojawiaja sie wlasciwie tylko grzecznosciowe wpisy:" dzien dobry", "milego dnia". Postuluje wiec za zamknieciem naszej tutejszej grupy. Prosze o szczere wypowiedzi."
    Jolinkaa, gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, ja bym nie zamykała grupy, najwyżej będziemy raz rzadziej raz częściej zaglądać na fb. Po prostu, która będzie miała ochotę, niech zacznie dzień i już. Jak widzisz, my wolimy być tu na forum, inne na fb i niech tak zostanie
    Jolinkaa, gamma56 and krysiapysia like this.

Kasiu ja zdecydowanie wolę forum i chyba większość z nas
    zaglądam na fb żeby zobaczyć czy może są jakieś informacje których z jakichś powodów nie chcecie czy możecie wrzucać tutaj właśnie albo jakieś fotki których nie chcemy wrzucać tutaj bo to forum ogólnodostępne i w zasadzie tylko po to...jak dla mnie mogłoby zostać tylko forum a fotki i tak możemy sobie wysyłać albo potraktować fb tylko jako punt wymiany fotek a pisać tutaj
    w zasadzie tylko Aneta z naszego starego grona nie przeszła na nowe forum, nie chce to trudno....nic na siłę ale wydaje mi się, ze jednak zdecydowana większość z nas woli forum

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dziewczyny, nie likwidujcie forum, pleassseee... ja też jestem za forum, zdecydowanie poza tym Krysia i Magda piszą tylko tutaj.
    Wróciłam z pracy, z nosa mi się leje, ale mam ogromną ochotę na naleśniki i nie odmówię sobie w chorobie więc zamiast do łóżka idę do kuchni, a potem herbatka z miodem i cytryną i sypialenka pa pa...
    Dobrego wieczoru dziewczynki

Ewuniu nikt nie chce likwidować forum, Kasia pisała o fb

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie kochane[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Weszłam napisać...nadrobić zaległości,ale zacznę od odpowiedzi dla Kasi.
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    ...ale skoro nie ma czasu na zagladanie tutaj to moze lepiej zamknac grupe? j
    Ja wiem,że na fb bywają pustki,że już nie jest tak jak na początku,ale jestem za zostawieniem grupy.Kto będzie chciał napisze,kto będzie miał ochotę zacznie dzień.
    Wolę pisać tutaj,ale tak jak napisała Sabinka,nie wszystko można tu napisać,bo każdy może przeczytać-nie ma tu takiej prywatności,no i jeszcze kwestia zdjęć.Są tutaj albumy i można wstawiać fotki,do których przy ustawieniu prywatności mogą oglądać tylko znajomi,ale czasami wstawienie zdjęć na grupie jest szybsze...łatwiejsze.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Nie wiem, czy powinnam się wypowiadać na temat fb, bo tylko tam zaglądam. A może jednak wpiszę się właśnie dlatego, że tylko tam zaglądam? Od początku deklaruję i trzymam się tego, że preferuję forum. Na fb zaglądam głównie dla zdjęć. Każda z Was ma swoje racje i pewnie trudno będzie o jednoznaczną decyzję. Po wpisach widzę, że raczej zostawicie grupę. To może chociaż ustalcie sobie, że wchodzicie tam tylko wtedy, kiedy naprawdę odczuwacie taką potrzebę (łącznie z serwowaną kawą)? Pociągnę ten temat trochę dalej - był taki moment, ze miałam poczucie, że ta zdawkowość o której pisze Kasia, przenosi się też na forum. Na szczęście to był tylko moment. Ale rozumiem o czym Kasia pisze i że może chcieć to przerwać.

Uprawnienia umieszczania postów