Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Teraz doczytalam że Krysia przyniosła naleweczke to może imprez ka jakąś będzie ? Ale ja idę spać bo coś głowa mnie pobolewa, nie lubię takiej ddzystej pogody....
Piszę na tablecie i nie wszystkie znaki mi wchodzą i do tego nie mogę was lajkowac i nie widzę czy ktoś lajkuje mnie
Laptop mi siada i chcę się bardziej oswoić z tabletek w razie czego ( odpukac)
1 załącznik(ów)
Załącznik 33566
Witam i otwieram magielek :)
1 załącznik(ów)
Dzień dobry, też przy kawie :)
Cześć Aga :)
Przesypiam choróbsko w ostatnich dniach i nawet muszę powiedzieć, ze jest coraz lepiej, mam nadzieje, ze udało mi się wykręcić z chorowania :D
Miłego dnia wszystkim :heart:
Załącznik 33567
Będę odpisywać na raty :)
U mnie w tej chwili na dworze jest 15 st. i burza!!!!
Cześć Ewuniu poranna towarzyszko :)Będziesz robiła jakieś ładne dekoracje na Święta? Jak tak, to mam nadzieję, że wrzucisz nam jakieś zdjęcia, bo szukam inspiracji, a tych szuka się u najlepszych :)
Sabinko, jak jesteś zalogowana, to też nie możesz lajkować na tablecie? Masz rację...Kalahari przestraszyła się nadmiernej ilości gąb do wyżywienia tymi truflami...narobiła smaku i uciekła :mdr:
Krysiu, naleweczki lubię, ale tylko kieliszeczek...za to szampana mogę wypić duuuużo, bo podobnie jak Sabinka bardzo lubię :)
Kasiu, nasz forumowa przyjaźń mam nadzieję przetrwa jeszcze dłuuuugo :) Przecież to od nas zależy :) A Ty jesteś jak Kokoszka, która zbiera nas za przeproszeniem do kupy i tu i na fb i na żywo :) za co ja jestem Co bardzo wdzięczna.
Natko, fajnie, że nareszcie można Cię było poczytać :)
Gammuś, masz rację, że stałyśmy się dla siebie bliższe niejednokrotnie niż rodzina przez codzienne rozmowy, gadanie o rzeczach ważnych i mniej ważnych :) Żałuję tylko, że tak daleko od siebie mieszkamy, bo można byłoby się spotykać częściej :)
Jola, zgadzam się, że raz piszemy więcej raz mniej...to zależy od wielu czynników. Ja lubię gdy ktoś napisze że dłużej go nie będzie , wróci za kilka dni i wcale nie podoba mi się " tajemnicze" znikanie, bo obawiam się, że coś się mogło stać ...
Magda, bardzo podobają mi się te wiersze o przyjaźni :) Zdecydowanie wolę to niż fizykę kwantową, bo od przedmiotów ścisłych to mam w domu męża i syna :mdr:, ja jestem kompletna ignorantka w tej dziedzinie :)
buongiorno,
a wlasnie, ze...
szampana wczoraj wieczorem wypilam,
gab do wyzywienia truflami
wcale sie nie przestraszylam,
danie wyszlo wysmienite
a jego intrygujacym smakiem sie wrecz zachwycilam,
mimo wszystko wyzszosc kwantow nad truflami
tym razem takze odkrylam:mdr::mdr:
Witajcie dziewuszki moje kochanehttps://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...730d041d4c.gif
Weszłam wczoraj ,żeby popisać na forum i ledwo gdzieś tam skrobnęłam i wyłączyli prąd:mad:Potem jak już włączyli,to akurat mąż z pracy wrócił przed 19tą,no to obiado-kolacja dla niego,dla naszej dwójki też kolacja,trochę rozmowy,wieczorna krzątanina,a potem po prostu padłam i poszłam spać już przed 21-szą:D
No i ominęło mnie świętowanie........pewno szampana nic nie zostało,a Kalahari zaszyła się gdzieś tam ze swoimi truflami:pChociaż mówiąc szczerze i.....szeptem,żeby ślinotok u mnie nie wystąpił,to miałabym ochotę na moje ulubione słodycze.......trufle z w czekoladzie:beurk:
Teraz muszę uciekać po pieczywo,choć jak patrzę za okno jak wieje i leje,to mi się kompletnie nie chce ruszyć z domu...brrrr.
Wrócę tu jeszcze,ale wieczorem.
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...737_middle.jpg
Witam pieknie i macham do was lapka tylko bo sie spiesze...chce isc jednak (mimo wstretnej wagi!:bad:) na spotkanie WW...
Dobrego dnia moje kochane!
http://animalsy.pl/upload/2e58a61b2d...c361ae6375.jpg