Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kasiu...
strony nie musza sie zmieniac po kilku wpisach, tylko trzeba wejsc na ustawienia , potem w kolumnie z lewej strony ekranu wyszukac ogolne ustawienia i zaznaczyc ile postow na stronie ma sie ukazywac .... ja sobie ustawilam maksymalna opcje 40 postow na stronie
Krystynko...
najwazniejsze ze jestes z nami w naszym magielku... reszte tez ogarniesz ... tylko spokojnie
Sabinko...
mysle ze nie masz co sie obawiac, ze cie ktos namierzy... malo to Sabinek ? a dla mnie nawet lepiej bo ostatnio Krynia i Krystynka zaczynalo mi sie mieszac SKS ...
no i wlasnie znow pomieszalam.... napisalam Krystynko, a myslalam Krysiu(pysiu)
Wiedzialam Gammo, ze jeszcze bede sie od ciebie uczyc!:mdr:
Znikam narazie, bo mnie malz na film wola. Potem jeszcze zajrze! Buziaki!
Obejrzalam ciekawy film...Czworo do pary (2014) - Filmweb
Musze przyznac, ze zaskakujacy i pobudzajacy do dyskusji...spieralismy sie po filmie z malzem czy chcielibysmy tez tak...:p
No i jak dziewuszki? Juz troche sie porozgladalyscie?
Musze jednak focha strzelic...nikt mnie nawet nie pochwalil...ze tak was ladnie kwiatkami w oknie przywitalam...:cry:
http://www.bloblo.pl/image/418879/default/foch.jpeg
Ups.... faktycznie w tym zamieszaniu nie pochwalilam cudownego powitania w oknie z pieknymi firaneczkami i kwieciem ....
wyrazny sygnal, ze Kasiaogrodniczka tu gospodaruje :mdr:.... pieknie sie Kasiu spisalas..... a teraz marsz do lozka ... :great:
Milych snow wszystkim zycze :mdr:
Kochana Kasiu no co ślepemu po "okularach". Piękny domek, naprawdę. Ja też już znikam.Dobranocka.:tuxout
No dobra juz dobra! moze jednak bede z wami gadac...:p
Naciu! A gdzie ta twoja panienka biega tak po cudnej plazy? Maladiwy? Bali? Dominikana?
Moja to bidula po sniegu musi latac!:mdr:
Kasiu – uprzedziłaś mnie, ale udaję, że nic nie widziałam i nie czytałam! Piszę to co zaczęłam chwilę wcześniej - bardzo piękne i przyjazne to Twoje okienko z firaneczkami i kwiatuszkami, które nas tak przyjaźnie zaprasza do wejścia :). Jest barwnie, kolorowo – swojsko :). Ale najbardziej jestem pod wrażeniem i dziękuję, że dopuściłaś nas do tego swojego dodatkowego świata. Na pewno chętnie tam zaglądnę :)
Dziewczynki cieszę się, że was tu widzę :D . Będzie co poznawać i się oswajać, ale miejsce chyba jest fajne.
Miłej nocy wszystkim - w końcu to pierwsza noc na nowym :)
witam moje drogie Panie, jeszcze nie umiem się tu poruszać, ale jutro to rozpracuję, dzisiaj już muszę zmykać do sypialni... dobranoc....
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Witam pieknie wszystkie Zawzietaski w naszym nowym domku!
Zaraz powiesze firanki i postawie w oknie kwiatki-zeby domownicy i goscie dobrze sie tutaj czuli...
Naszym celem jest wspolne odchudzanie - ale i niech ten domek bedzie miejscem na zwykle ludzkie pogaduszki
na wszystkie tematy jakie niesie zycie... Zapraszam serdecznie- Kasiaogrodniczka:)
http://www.tenpieknyswiat.pl/fotki/a...pelargonia.jpg
Kasiu, pięknie to przygotowałaś jest faktycznie milutko, a te Twoje firaneczki i pelargonie powaliły mnie, CUDOWNIE !!! :money: