69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Maniusiu super pomysły ma ta twoja córcia 
Krysiu wpadłam na chwilę ale dzisiaj jakoś nie zaserwowałaś herbatki to ja stawiam gorącą i pachnącą może jeszcze zajrzysz
a J. śpi w drugim pokoju, temperatura go trzyma ale dopiero wziął raz antybiotyk, zobaczymy co będzie dalej, najgorsze, że nie wiadomo co mu jest ...
a jutro jego imieniny, miała być impreza ale oczywiście odwołał
-
Sabinko – dziękuję dobry duszeczku. Pewnie, że przysiądę do herbatki. Chciałabym powiedzieć, żebyś się nie martwiła, ale wiem, że to się tak nie da. Bo zawsze najtrudniej jest, jak nie widomo co jest. Ale na pewno wiesz, że pojawiło się teraz trochę takich uporczywych wirusów, które są bardziej dokuczliwe i trzymają się dłużej. Pewnie to właśnie przyplątało się J. Szkoda, że nie będzie jutro imprezy, ale jestem pewna, ze i tak wymyślisz coś, co go ucieszy i wywoła uśmiech na twarzy. Spokojnego wieczoru Sabinko.
No i dobrych snów wszystkim Zawziętaskom …
-
Krysiu dzięki za dobre słowo dobra kobieto a teraz idę już spać
-
pobrane (1).jpg
Witam raniutko
dziś znów nie mam za dużo czasu, bo chcę pojechać do Łodzi po prezenty . Potem nie będę sobie już zawracała nimi głowy. A to i Andrzejki i Mikołajki
i Boże Narodzenie. Lubię mieć coś dla każdego 
Chciałam wam napisać trochę o pracy, ale dużo by opowiadać, więc powiem pokrótce. Nasz dyrektor jest bardzo złym menedżerem, narobił długów w szkole i teraz starostwo zmusiło go do opracowania programu naprawczego. I on poszedł po najmniejszej linii oporu, chce ciąć wszystko na nas- nadgodziny, dodatki etaty itd. My oczywiście nie mamy zamiaru się na to zgodzić, szykuje się niezła afera.
Kasiu, mam nadzieję, że uspokoiłaś swoje nerwy i wyjazd się uda 

Manusiu, uwielbiam taką biżuterię i chętnie nabyłabym podobny naszyjnik naszyjnik...byłoby to możliwe?
Gammuś, dołączam się do życzeń dla synka
Moja córcia skończyła wczoraj 28 lat
...ja tez mam taką opinię o rowerze... nie wiem czy zgodną z fizjoterapią, ale tez uważam, że to dobry sposób na odciążenie stawów 
Sabinko, bardzo mi przykro z powodu choroby J.
Mam nadzieję, że antybiotyk pomoże i z każdym dniem będzie lepiej.Ja tez byłam wczoraj na imprezce z koleżankami i podobnie jak Ty nie mam ich za wiele, więc bardzo się na nie cieszę
ale to chyba lepiej niż gdybyśmy miały mnóstwo wyjść i nie cieszyły by nas one wcale. Jeśli chodzi o piwną koleżankę, to może spróbuj zaproponować wyjście na coś innego niż piwo.
Ewuniu, fajnie, że płaszczyk trafiony, bo wiesz jak to bywa z zakupami internetowymi....
Na razie dziewczynki.
dobrej soboty
-
Wczoraj kupiłam sobie najnowsza Musierowiczową- mam wszystkie jej książki- i po prostu zatopiłam się kolejny raz w tej cudownej rodzinie. Polecam
-
Dzień dobry
zostawiam Wam filiżankę kawy i zmykam do pracy, na krótko (4 godz) , ale mam duzo do zrobienia. Potem weekend i wreszcie obiecuję sobie przysiąść tutaj, poczytać, popisać.
Tymczasem życzę Wam dobrego, pełnego energii dnia 
stylowi_pl_inne_39206879.jpg
-
Ewo jest możliwe, zapytam Marty jak to wygląda w praktyce
-
To akurat ja pytałam, ale to nic
-
przepraszam Agnieszko
cena to około 30 zł, można kupić od razu bo autor ma pierszeństwo ( od razu tzn przed kiermaszem) ptaszki są z miedzi emaliowane
-
Melduje się z mojego wypadu do spa....
Właśnie ide na masaz aromatyczny. ..
juuuupi!
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
Uprawnienia umieszczania postów