Miałam jeszcze coś dopisać, ale Reginka już to właśnie zrobiła
Kasieńko – cieszę się, że otworzyłaś i dowyjaśniłaś całą sprawę
Reginko –kocham Cię!
Miałam jeszcze coś dopisać, ale Reginka już to właśnie zrobiła
Kasieńko – cieszę się, że otworzyłaś i dowyjaśniłaś całą sprawę
Reginko –kocham Cię!
Dzień dobry ja tu sobie śpię spokojnie, a za oknem... świat mi zasypało ! Jest biało, pięknie i ciągle sypie śniegiem Tak, to się czuje nadchodzące święta, muszę się pospieszyć, bo jeszcze karteczki nie zrobione
Zapraszam na kawę dziewuszki i życzę Wam miłego, bezstresowego poniedziałku
expresso_latte_lg.jpg
i jeszcze moje menu na dzisiaj
Śniadanie
Musli z jabłkiem, mlekiem i cynamonem
II Śniadanie
Owocowo-warzywny smoothie
Obiad
Makaron z brokułami i oliwkami
Kolacja
Kanapka z pastą twarogową
przy czym nie wiem czy nie zastąpię twarogu awokado lub po prostu zjem owsiankę
Ostatnio edytowane przez evige ; 23-11-2015 o 06:50
Ewuś dzięki za kawkę
Reniu, miałaś prawo to wszystko do mnie napisać, choć trochę przeinaczyłaś moje słowa, i to że Ty chcesz żebym zmieniła to co ja czuję nie spowoduje że tak się stanie.Ja wcale nigdzie nie napisałam, że czuję, że nasze rozmowy prywatne mają na celu wyrugowanie kogoś (mnie) z grupy,nigdy niczego takiego nie czułam , bo nasza grupa liczy kilkanaście osób i byłabym śmieszna gdybym tak myślała i po Twoich słowach trochę się tak śmieszna poczułam.
Sabinko, jak tam J???
Dzien dobry dziewczynki!
Dzieki wam raz jeszcze...tak zupelnie na chlodno, ze tutaj jestescie i ze na mnie czekacie...
To zreszta..wlasnie to, ze za kazda z nas, ktorej chwilowo nie ma na watku- tesknimy i ja wywolujemy...czyni nasz watek tak cieplym.
Mamy roznice zdan...bo dziwne by bylo zeby tak nie bylo... W koncu jestesmy rozne i mimo wielu wspolnych cech nasze odczucia i dzialania bywaja odmienne. I to jest piekne!
Dobrego dnia dziewczynki!
Postanowilam wklejac moje jadlospisy tylko u siebie w pamietniku i tam tez bede sie wieczorami rozliczac z trzymania sie regul.
Tutaj bede natomiast informowac was o efektach...jesli jakies beda!
Dzień dobry
zawaliłam dietę i znowu mam prawie tyle co w stopce na początku
ale zamierzam się podnieść i walczyć dalej
safe_image.php.jpg
No to wyjaśniłyśmy sobie pewne sprawy a że nie we wszystkim się zgadzamy to normalne, trudno żebyśmy sobie tylko przyklaskiwały i nie miały swojego zdania ...
ale i tak wszystkie się lubimy i szanujemy i o to chodzi
Kasiu mam swoją dietę ale będę zaglądać do ciebie bo ja to tak mam, że nawet jak mam podane czarno na białym co powinnam jeść to i tak szukam dalej, kombinuję "a może by zacząć nową dietę, inną " i tak tym sposobem zamiast chudnąć to tyję z powrotem
Ewuniu zgodnie z tym co napisałam wyżej tzn że kombinuję z dietą to twoja dieta wydaje mi się lepsza od mojej i tak sama na siebie kręcę bat i efektów nie ma...pewnie, że nie ma skoro jem dużo za dużo i nie to co powinnam
Kasiu super, że wyjazd się udał a że był trochę męczący i może kac trochę dokuczał to tak to bywa często z wyjazdami
miło, że tęskniłaś za nami, ja też na wyjazdach staram się chociaż czytać co napisałyście ale i piszę, bo chwilka na poklikanie na klawiaturze moim zdaniem zawsze się znajdzie i nie wierzę, że ktoś nie ma czasu aby chociaż machnąć łapką raz na jakiś czas, no chyba, że ma jakiegoś doła i nie ma chęci ale to inna para kaloszy
Agnieszko pytasz jak J? Nie za dobrze, rosołek choć pyszny nie bardzo mu pomógł, dzisiaj idzie ponownie do lekarza...
Krysiu tez obawiam się, że to może być jakieś zapalenie płuc, zobaczymy co lekarz powie...
Gammo ciebie zaraziła ruchem Ewunia a z kolei ty wpłynęłaś trochę na mnie, ściągnęłam sobie endomondo i z nim jakoś fajniej się chodzi, działa to motywująco bo widzisz ile przeszłaś, ile kalorii zgubiło się, tylko jakoś za mało wychodzę na te moje spacery, szybsze czy wolniejsze ale zawsze to jakiś ruch, wrzucam tam też sobie swoją gimnastykę i aerobik ale nie ma w wodzie to wrzucam zwykły...
czyli już jesteśmy tam 3 z naszego grona bo korzysta z niego też Agnieszka
na pewno ruch fajna sprawa ale ja cały czas jestem zdania, że do schudnięcia potrzebna jest dieta a z tą u mnie niedobrze
ale co tam, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko iść do przodu
Sabinko jest nas 4, bo ja też korzystam z endomondo chyba od tygodnia, jeszcze nie do końca to rozpracowałam, ale wiem jak włączyć i liczyć czas i kalorie
ale masz racje sam ruch nie da efektów, konieczna jest dieta, a u mnie po weekendzie kiepsko z tym
Antybiotyk u mojej córki zadziałał kiedyś dopiero po 5 dniu,a już się zaczęłam załamywać, bo gorączka nie spadała, a potem jak poszło tojak burza. Teraz są takie bakterie mutanty. A jeśli choroba jest wirusowa to antybiotyk nie pomoże, dobrze że idzie do lekarza