Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Dziekuje za kawa ... Tobie Agnieszko i Tobie Ewus ... siorbne obie bo cos ciezka mialam noc a teraz mam ciezkie powieki ...
Agnieszko...
wiadomoscia o samouruchomieniu sie endomondo i strajku WhatsAppa rozwiazalas zagadke dlaczego wczoraj nie odebralas telefonu kiedy dzwonilam do ciebie ... bo jak juz pisalam dzwonie przez WhatsAppa , a skoro ten nie dzialal to sila rzeczy nie bylo mozliwosci zebys odebrala...
Ewa...
Zazdroszcze ci tej snieznej zimy, bo taka zima ze sniegiem i mrozem to to, co ja bardzo kocham ... taka pogoda doslownie mnie uskrzydla i doladowywuje mnie wrecz piorunujaco energia... lato owszem lubie, ale upaly mnie bardzo mecza, w mrozy moge sie odpowiednio ubrac i wdychajac swieze zeskie powietrze ,czuje ze zyje ... ale mam tez swiadomosc, ze niemal wszystko w nadmiarze najczesciej przestaje cieszyc... jest wiec mozliwe, ze gdybym mieszkala w rejonie gdzie taka zima to codziennosc to tez by mi sie "przejadlo" ...
Jolinko...
gratki za ruch ... na codzien masz w koncu tez sporo ruchu , wiec moze z tymi zakwasami az tak zle nie bedzie
podoba mi sie bardzo zamieszczony obrazek ... w pelni sie zgadzam z tym , ze
"to co mamy w rekach jest chwilowe , a to co mamy w sercu zostanie tam na zawsze" ...
Kasiu...
wiecej wiary w siebie ...nie boj nic ... poradzisz sobie ze swoim pracodawca... jestes madra silna kobieta ...
Sabinko...
jak zdrowko J po twoim rosole ? postawil go choc troche na nogi ? temperatura znizkuje czy dalej bez zmian ?
Milego dnia wszystkim zawzietaskom zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]