Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ufffff.... zdazylam jeszcze dzis tu wpasc
Kasiu...
dzis ani wnuki, ani babcie mnie absorbowaly... dzis mialam wolne, ale podeszlam do tego wolnego bardzo powaznie i tak sie obijalam, ze sama sie dziwie, ze tak potrafie leniuchowac...
no ale wlasnie sie opamietalam i pomyslalam, ze choc lapka pomachac wypada...
Sabinko...
ciesze sie ze w zdrowiu J nastapil w koncu przelom... teraz to juz bedzie z gorki ... pogratuluj mu madrej decyzji i wspieraj go w definitywnym pokonaniu nalogu ... u mnie w lutym minie 11 lat jak mi sie udalo zerwac z tym jakze smierdzacym i niezdrowym nalogiem ...
Jolinko ...
spiesze poinformowac , ze przesylka od brata dotarla wczoraj i od wczoraj za twoja rada ,lykam morwe biala... dzieki za podpowiedz ...
niedlugo mam kolejna kontrole cukru , ale wyczytalam, ze dzialanie morwy bialej nie jest natychmiastowe, wiec zapewne tym razem jeszcze nie wplynie na moj cukier, ale pokladam nadzieje na poprawe, ze wzgledu na moja aktywnosc ... w koncu wlasnie po to tak maszeruje...
Ewa...
zycze ci sily na ten trudny okres i podziwiam za silna wole... ja bym nie dala rady trzymac czekoladki caly dzien w szufladzie ... zjadlabym ja jeczcze przed przerwa obiadowa i nie "musialabym" jej na koniec pracy nikomu oddawac...
co do oczyszczania, to warto o tym pomyslec, kiedy masz takie przykre dolegliwosci, ale ja na tym nie znam i napewno nic ci nie doradze, ale skoro na wo czulas sie tak dobrze to moze wlasnie to jest co co pomoze ci do takiego dobrego samopoczucia powrocic...
Kalahari...
te swiateczne wloskie przysmaki mozna kupic i u nas,ale ja jeszcze ich nie kupowalam... moze wiec czas najwyzszy to zmienic...
Maniusiu...
czyli sen proroczy mialas... a szef musial zdrowo komus podpasc , skoro tak z dnia na dzien wysadzili go ze stolka...
Spadam w objecia Morfeusza... moze i mi sie jakis kolorowy sen przysni ?
czego i wam wszystkim zawzietaskom zycze
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]