Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Anieszko...
powiadasz ziolka ? ok ... dla towarzystwa cygan dal sie powiesic , wiec ja w ramach solidarnosci ziolka dzis siorbne ;) dziekuje ze tak je smakowicie zapodalas...
Ewa...
jednak zdezydowanie wole jak zaczynasz prace o normalnej porze, ale jestem przekonana ze i ty tez tak wolisz ... jednak musimy to jakos przezyc .... ciekawa jestem jaka masz pogode ? wyobrazam sobie jak malowniczy pejzaz masz za oknem zima...
Krysiu...
zdjecie na fb nie jest calkiem aktualne, ale wkleilam, bo tam przynajmniej wygladam "jak czlowiek" jednak 5 lat w moim przypadku robi wielka roznice , ale jak na ironie najczesciej doceniamy to po czasie
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...14_oM_orig.gif
Kasiu...
nie wiem czy to cie pocieszy, ale ja gdybym musiala isc na spotkanie WW to tez bym musiala oczami swiecic, bo moja waga niestety wrocila do wyjsciowej i az zla sama na siebie jestem... niby nie grzeszylam specjalnie, ale w ubieglym tygodniu pozwolilam sobie 2 razy na späzle i najwyrazniej to zemscilo sie na mnie okrutnie... ale najgorszy okres dopiero przed nami ... juz sie boje co bedzie po swietach . jak tak dalej bedzie to dojde do swego niechlubnego zyciowego rekordu ... ze tez ciagle nie potrafie trzymac sie w koncu nie tak bardzo restrykcyjnych a zdrowych i jak dla mnie bardzo skutecznych zasad WW nic tylko gebusie zadrutowac , albo jeszcze lepiej szczelnie zakleic...
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...28_z7_orig.gif
Milego dnia wszystkim zycze
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...34_qW_orig.gif
Cytat:
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Sabinko, pogratuluj J. zerwania z nałogiem, życzę mu powodzenia, bo wiem, że niełatwo z nim skończyć
Sabinko przylaczam się do gratulacji, mój rzucil palenie rok temu, wymaga to samozaparcia
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Maniusia- wstrzas w pracy przezyla i teraz do siebie dojsc nie moze...
Kasiu to prawda, ale po pracy pojechałam do klienta i tak się z nim .ścięłąm że chyba się pożegnamy, nie dam sobą pomiatać za żadne pieniądze, a tak dużo znów nie płaci, więc żalu wielkiego nie będzie
Agnieszko naszyjnik dopiero na kiermaszu można będzie kupić, a ja na pewno tam pójdę powspierać córkę :)
A w ogóle to jakiś czarny okres się dla mnie zaczął ciągle stres, w klatce mnie boli spać nie mogę
wiem, że za bardzo się przejmuję no ale już mam taki charakter
atmosfera jest ciężka bo nikt nie wie co będzie dalej, nie ciekawie jest
a już z rana od drzwi dostałam ochrzan od szefa za nic, powarczał mimo że na koniec musiał mi rację przyznać, do d... z taką pracą
Witam! I u mnie nie lepiej Maniusiu...:(
Jakis faktycznie czarny okres... na domiar wszystkiego wjechalam na zoltym na skrzyzowanie i mi blyslo!:cry:
To znaczy-wydaje mi sie, ze to bylo jeszcze zolte-ale czy mi to zalicza-czy dostane mandat, ze hej!?
Dzień dobry, dziękuję moje drogie koleżanki, popijam właśnie zioła, jeszcze źle się czuję, ale jem bardzo lekko , owsianka. kasza jaglana juz drugi dzień. Wam życzę super dnia i ślę buziaczki [emoji182] [emoji182] [emoji182] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji259] [emoji259] [emoji259] i stawiam Wam tę kawę pomimo, że sama nie mogę [emoji477] [emoji477] [emoji477] [emoji477] [emoji477] [emoji477] [emoji477] [emoji477] [emoji477]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Piszę tradycyjnie w okienku :)
Kasiu, Maniusiu, u mnie też ciężki okres :(, ale podobno wszystko mija...nawet najdłuższa żmija...zaraz będzie grudzień, zapalą się lampki na ulicach i od razu będzie weselej.
Maniusiu dzięks, że trzymasz rękę na pulsie w sprawie naszyjnika :)
Kasiu, ciekawe czy to jest do sprawdzenia że byłaś na żółtym...Jaki jest u was za to mandat? punkty?
Reniu, spezle, to kluseczki? U mnie po tego typu wypiekach jak chałka, rogal, drożdżówka, waga idzie bardzo w górę . i to nawet wtedy, gdy zjem niewiele, ale po kluskach już nie, ale ja makaron, czy inne kluski lubię jeść sam, bez niczego, a jeśli już to ze stopionym masłem.
W sumie zobaczcie, właściwie nieźle się wszystkie dietowo spisujemy. Odstępstwa nam się zdarzają, ale wcale nie tak często jak kiedyś, ruch też mamy . Więc ki diabeł nie chudniemy...co robimy źle? Moja waga kręci się w kółko, co schudnę, to za chwilę znów tyję. Może ktoś mądry nam coś podpowie...
Dzień dobry :)
Agnieszko ja na pewno nie spisuję się nieźle dietetycznie, ciągle powtarzam, że jem za dużo i nie to co powinnam a wykupiona dieta leży i kwiczy :cry:
ciekawostka że makaron jesz sam lub tylko z masłem, ja uwielbiam makaron ze wszystkim byle nie było słodkie :)
przedwczoraj miałam fazę na to, żeby zacząć jeść bez glutenu, oczywiście poleciałam do sklepu ze zdrową żywnością i kupiłam mąkę bezglutenową i takiż makaron ale potem byliśmy w Lidlu i był taki fajny makaron ( niby świeży) i zrobiłam go na obiad...a szafki pękają w szwach od moich pomysłów, mam np mąkę gryczaną, jakieś razowe, teraz bezglutenową, makaron owsiany, gryczany i bezglutenowy - sklep mogłabym otworzyć :)