Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
dzień dobry :)
Ewuniu dzieki za kawę, bardzo ładnie wygląda ale smaczniej od niej wygląda to "coś do kawy" :)
Kasiu szerokiej drogi i udanego pobytu u synka, naciesz się nim na zapas :)
Krysiu wypocznij i wyśpij się ale nie ma to tamto, potem zajrzyj do nas i o jakim zawracaniu głowy ty piszesz kochana, jakim i komu bo nam na pewno nigdy nie zawracasz głowy :mdr:
Dzien dobry
Kasiu...
milych chwil z synkiem i pieknej pogody w Hamburgu...
Ewa...
dzieki za kawe i zgadzam sie z Sabinka, ze to cos do kawy stanowi pokuse nie do odparcia ... a kysz nie kus .... i niech Ci czas w pracy migiem zleci ... bo zasluzylas sobie naprawde na troche odpoczynku...
Sabinko...
kazdy ruch jest dobry... jak to mowia "ziarnko do ziarnka a zbierze sie miarka" sprawdzaj tez laczny dystans swoich treningow ... mnie to naprawde motywuje kiedy sobie uswiadomie jaki juz laczny dystans wydeptalam...
Milej soboty wszystkim zawzietaskom zycze i wierze, ze podobnie jak u mnie bedzie ona sloneczna...
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...LjNkRXkTExZhRC
Hej, hej już po pracy, skończyłam wcześniej, bo teraz jadę na lekcję jazdy, trochę mam pietra, bo od rana śnieg pada, ale ja mieszkam na wys ok 800 m npm, a tam gdzie jadę jest ok 400m npm wiec tam może tylko deszcz [emoji6] .a potem odpoczywam. Więcej napisze jutro przed południem, niedziela to mój czas na pisanie [emoji173] [emoji477] [emoji182]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Oj Ewcia juz po pracy wpadla... fajnie ze tak szybko ... co do jazdy to w Bien beda napewno inne warunki niz u ciebie w Saint-Imier... nawet jesli posypalo sniegiem, to napewno w miescie szybko zrobia z tym porzadek...
Sabinko...
sprawdzilam wydeptalas juz ponad 67 km !!! calkiem niezle wielkie gratki ... tylko tak dalej !!!
Gammo wydeptałam na pewno więcej ale nie zawsze włączam endomondo a czasem mam po prostu problemy z jego uruchomieniem i muszę go odinstalowywać i instalować na nowo to mi się nie chce po prostu...
Dzień dobry :)
Witam w sobotę, zabieram się za porządki jak pies za jeża. Wymyśliłam ,że pomaluję włosy.Kupiłam szamponetkę wiśnia. Czekam na efekty.:he:
Agnieszko problemy z poziomem prolaktyny miała moja córka, nawet nie wiedziałam ,że chłopcy też mogą je mieć. Życzę Wam ,żeby kolejne wizyty przyniosły dobre wieści.
Ewuniu nie martw się jak się nauczysz jeździć w ekstremalnych warunkach to żadna pogoda Cię nie zaskoczy.Zdecydowanie lepiej robić prawo jazdy jesienią, bo pogoda jest zmienna.
Moja mama z tego co wiem , pomaga sobie suplementem diety therm line fast , jest bardzo zadowolona co widać bardzo po jej sylwetce :) Składniki naturalne wiec nawet nie ma się czego uczepić :)
Mirabelka coś mi tu reklamą pachnie.:no:
Mirabelko za reklamę dziękujemy, nietrudno sprawdzić co i na jakich watkach reklamujesz....
Całuski i pozdrowienia z Hamburgahttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11...4255491bee.jpg
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk