Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko...
ja nie przywiazuje do tego wielkiej wagi i nie mam zwyczaju laikowac postow ale wlasnie zauwazylam, ze lubicie dostawac lubisie wiec nadrabiam zaleglosci hurtowo przydzielajac lubisie..
Kasiu...
mysle ze zasiegniecie porady specjalisty w przypadku takich naglych "wzlotow" i "upadkow" nastroju to naprawde dobry pomysl... psychika to bardzo delikatna materia, wiec lepiej nie dopuszczac do jej mocnego rozchwiania, bo w miare poglebiania sie problemu , coraz trudniejszy bywa powrot na prosta ...
Maniusiu...
u mnie narazie swieta najbardziej czuc w sypialni ale u swojej babciu juz tez sprzatalam szafki kuchenne i mylam czesc okien od strony ogrodu, bo tak babcia zaplanowala... od ulicy beda myte tzu przed swietami ...
Jolinko...
plan bardzo ambitny... ja nie robie planow z takim rozmachem, bo im wiecej obostrzen tym trudniej trzymac sie w ryzach ... czasami mozna dalej dojs stosujac metode malych kroczkow... tak czy siak ,trzymam kciuki za Twoja wytrwalosc..
Ewa...
czy mialas badania pod katem nietolerancji laktozy ? dolegliwosci o ktorych piszesz sa dla niej bardzo typowe, a laktoza to nie tylko mleko, ale i maslo czy sery ... u mnie w ostrzejszym stadium takie dolegliwosci potrafi wywolac kilka lyzeczek mleka do kawy czy lyzeczka masladodana do warzyw ... ale na szczescie wystarczy polknac mala tableteczke i mozna jesc wszystko ...
Natko ...
pozwole sobie przypomniec, ze jedna z moich dietetycznych faworytek w ciagu 7 miesiecy schudla 57 kg, wiec uwierz ze chciec to moc, i dzilaj... badz inspiracja dla nas wszystkich ...
Kalahari...
tym razem nawet po bandzie nie pojechalas... ot spotkalas partnerke do dsyputy... wprawdzie inne regiony kwantowe , ale klimaty jakze bliskie ... jak bede wolniejsza to obiecuje choc rzucic okiem, bo jak narazie w tej dziedzinie jestem kompletna "dziewica" nieskalana ani slowkiem tej jakze tajemnej dla mnie wiedzy ...
Aga...
juz widze tego pana u Ciebie ....
sprzatajacy-facet-20616376.jpg
tez by mi sie przed swietami przydal
Milego wieczorku zawzietaski kochane
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]