Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ahgnieszko ....
szybkiego powrotu do zdrowia
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...34_qW_orig.gif
dobrze ze wybralas sie do lekarza... chorobsko najlepiej zdusic w zarodku ... wykuruj sie porzadnie ... wypocznij a swiateczne przygotowania ogarniesz jak zupelnie wyzdrowiejesz ...
Ewa ...
dzieki za kawe :) ..wierze, ze czeka cie trudny dzien po nieprzespanej nocy, ale bede trzymac kciuki zeby szybko ci zlecial ...
Kasiu ...
czyli "czystosc"to chyba nasza cecha narodowa... w wielu domach zawsze jest czysta ;) nawet w moim ...hi hi hi.....
Milego pogodnego dnia zawzietaski, u mnie dzis na szczescie przynajmniej nie wieje, bo wczoraj straszliwie wialo i lalo jak z cebra...
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...33_IN_orig.gif
Witajcie moje kochane z wtorkowego rana! I w nowym miesiacu!:)
Wreszcie grudzien. Ciekawe co przyniesie? Nie-zebym jakos szczegolnie nie lubila listopada, ale fakt, ze tegoroczny dziwnie mi sie ciagnal...
A czy byl tylko zly? No nie. Szczegolnie weekendy. Ten pierwszy listopadowy w Polsce, potem ten wellnessowy, no i ostatni spedzony w Hamburgu. Obrazilabym pana Boga gdybym miala tylko narzekac...:beurk:
A poropos pana Boga... odkrylam dla siebie o. Adama Schustaka. Bardzo pozytywny facet....ksiadz...:mdr:
Moze ktoras w wolnej chwili nabierze ochoty zeby posluchac co mowi...
https://www.youtube.com/user/Langustanapalmie
Dobrego dnia moje kochane. Ja dzis poszcze. Czyli dociskam pasa. :bad:
Dzień dobry dziewczynki :)
trochę pozbierałam się do kupy i nie ma to tamto - trzeba iść dalej i walczyć z tym koksem :p
Tez polecam o. Adama , lubię słuchać jego rekolekcje.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Kurczę napisałam długaśnego posta i pooooszedł w kosmos :bad:
zapomniałam, że czyściłam laptopa ze śmieci, wyczyściło mi historię i nie byłam zalogowana :(
nic to, napiszę później bo teraz nie mam specjalnie czasu a potem idę na gimnastykę...
Dzień dobry ☺
Aguś dużo zdrówka Ci życzę, mam nadzieję że dostałaś lepszy antybiotyk niż ja i się wykurujesz szybciutko.
Polecam Ci herbatkę z czarnego bzu.Niesmaczna ale skuteczna,zanim wykupiłam antybiotyk ( początkowo nie chciałam go wziąć) zaparzyłam sobie tej herbatki na noc i rano zaczęły mi się oczyszczać zatoki.
Ewuniu serdecznie współczuję tej nieprzespanej nocki,trzymaj się.
Planowałam dzisiaj umyć okna,a tu grad. Tak się zastanawiam czy ryzykować czy odczekać aż się wykuruję.
Kasiunia daleko masz do szkoły?
To już tylko kilka dni i zaczynasz.☺
Sabinko dodałaś mi odwagi.Weszłam dzisiaj na wagę,żeby nie ocknąć się jak w ubiegłym roku.
Zaskoczona jestem bo na wadze 96,4
Pięknie znów mi posta zjadło.
Byłam w banku,co chwila słońce albo grad.Muszę odpuścić sobie te okna.
Reginko jak się spisuje nowe autko?
Nie pisałaś jak idzie w szkole Maxowi,ciekawa jestem.Moja wnuczka nie daje sobie w kaszę dmuchać i oboje rodzice zaliczyli już wizyty w szkole.
1 załącznik(ów)
Natko, zuch dziewczyna Załącznik 33779