Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
No ja już po gimnastyce i przy okazji przeszłam prawie 3 km w obie strony, czyli ruch na dzisiaj zaliczony, teraz można się pobyczyć :)
Agnieszko życzę zdrówka, ja też jak jestem mocno przeziębiona to zwykle kończy się na antybiotyku, jakieś domowe sposoby widocznie nie są dla mnie, dobrze by było żeby udało ci się tylko tobie pochorować a nie wszystkim domownikom :)
Natko no widzisz, nie taki diabeł straszny jak go malują, obawiałaś się chyba wyższej wagi tak? ale i tak nic mi to nie mówi bo nie wiem ile ważyłaś przez sanatorium, więcej czy mniej? jak twoja tarczyca i dawki leków? masz już jakoś dobrane?
a z oknami to daj sobie spokój póki jeszcze się nie wykurowałaś :)
1 załącznik(ów)
Gammo ja lubię dostawać te lajki czy lubisie czy jak je zwał bo przynajmniej wiem, że ktoś mnie czytał:) sama też staram się w ten sposób zaznaczyć że czytałam kogoś i podobało mi się to co napisał
Załącznik 33782
Przed wyjazdem ważyłam 98.7 lekarzowi podałam 98.Szkoda że się nie zwaźyłam przed wyjazdem, ale lekarza miałam po śniadaniu więc nie było sensu.Tak do końca nie wierzę tej mojej wadze.Sprawdzę jutro jeszcze raz.
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Po 14-tym mija 6 tygodni od wizyty u endokrynologa. Muszę zrobić ft3 i ft4 i dzwonić do Pani doktor. Na razie biorę te dawki co wcześniej
1 załącznik(ów)
Witajcie wieczorkową porą.
Załącznik 33783
Reginko - mam nadzieję, że jutrzejsze badania wyjdą Ci dobrze! Napisz proszę zaraz, jak coś będziesz wiedziała! Wyciągnęłam morwę i staram się nie zapominać o jej braniu, ale oczywiście zapominam. Ciekawa jestem czy Tobie rzeczywiście pomogła?
Natko - to znaczy, że schudłaś? Co ta Twoja wnusia zrobiła, że aż trzeba było rodziców!?
Agnieszko – zdrowiej szybciutko!
Kasiu – zajrzałam już do rekolekcji o. Adama Szustaka. Postaram się wygospodarować trochę czasu, żeby jeszcze go posłuchać :). A Ty kochana nie martw nam się tutaj tak. Musi być ok!
Jolinko – a Ty dziewczyno nasza bierz się jak najszybciej za badania! No i napisz, jak Ci idzie ten ambitny plan?
Krysiu nie mam pojęcia. Synek się nie pochwalił.
Wygląda na to że schudłam, ale nie chce mi się wierzyć.
Krysiu ja też jestem niesystematyczna w braniu leków czy suplementów, już taka moja natura chyba :)
Natko wagi różnie ważą ale trzeba się trzymać wyników jednej i wtedy widać wahnięcia, ja wróciłam prawie do tego co jest na początku mojej stopki, co schudłam w tydzień to nadrobiłam ale wcale się nie dziwię, że waga wzrosła, zapracowałam sobie na to sama :(
Kasiu ty już chyba niedługo zaczynasz szkołę? tornister kupiony? a do swojej firmy na rozmowę kiedy się wybierasz? - będę trzymać kciuki :)
Krysiu pytałaś o nowy kolor.Zmywa się za szybko i nie specjalnie wygląda.
Sabinko ważę się cały czas na tej samej. W sanatorium się nie ważyłam .
Sorry Natko myślałam, że na dwóch - w domu i w sanatorium :)
to chyba dobrze, że pokazuje mniej :mdr: