Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ewa...
a co to ? zaspalas ? czy juz po szwajcarskich gorkach biegasz ? to do ciebie nie podobne, ze taka godzina a ty tu nie zajzalas ....
Kasiu...
jak milo, ze przy niedzieli kliknelas... wiem co znaczy pisac na smartfonie, tym wieksze dzieki za to staranie ... nie umiem ci poradzic nic w kwestii spisywania swoich mysli, bo nigdy tego nie robilam, ale moim zdanie mnie jest to bez wplywu na jakosc snu... mysle, ze wieczorem nasze mysli powinny byc przyjemnei wyciszajace...
Jolinko...
nie zaprzeczam, ze lubie byc w ruchu, ale tez bardzo ale to bardzo kocham leniuchowac.... na swoje usprawiedliwienie mawiam wtedy, ze dosc juz sie w zyciu nacharowalam i teraz moge sobie baki zbijac czy sie to komus podoba czy nie ...
podobnie jak Agnieszka uwazam, ze na slub chrzesnicy powinnas pojsc, i powiedziec przepraszam ale znasz nasza sytuacje i napewno wiesz ze gdybym miala dac ci teraz prezent slubny to musialoby sie to odbic kosztem lekow dla syna, a czegos takiego nie zrobi kochajaca matka... na prezent slubny mozna poczekac.... na leki .... jako dorosla osoba chyba sama rozumiesz , ze nie ...
Agnieszko ...
to cudownie , ze mam taka dyspense i nie gniewacie sie , ze tak malo tu bywam, ale samej mi tego bardzo brakuje ... a tu jak na zlosc ciagle cos wyskoczy... dzis na przyklad musze wskoczyc na nocke za kolezanke ... zgodzilam sie bez chwili zastanowienia , bo jej corka lezy w ciezkim stanie w szpitalu.... dziewczyna ma 22 lata i nagle bardzo zle sie poczula... znaleziono guzy przerzutowe w kregoslupie i plucach... jasne , ze matka w takiej chwili ma wszystko inne w glowie jak nocne dyzury wiec dzis znow na noc do pracy lece...
Maniusiu...
mysle ze sloneczko na kazda z nas dziala tak bardzo energetyzujaco ... dla tego tak sie cieszymy kiedy jest sloneczny dzien, a i u mnie juz drugi dzien pieknie zachece do spacerow...
Sabinko...
hop, hop... czy mi sie wydaje czy sie znow cichaczem bunkrujesz ...
buziole , usciski i zyczenia milej niedzieli wszystkim zawzietaskom... tym wymienionym i niewymienionym...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]