Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Aguś ,ale super pracownik,aż miło poczytać, że ktoś się tak stara.
U mnie dalej pada.
Zagniotłam ciasto na pierożki ołpińskie z przepisu siostry Anastazji,muszę isć po mak i twaróg do netto.
Bigos już w słoikach.
Jutro mój M ma pożegnanie w firmie i pierwsze spotkanie z nowym pracodawcą. Zobaczymy w końcu jak to będzie. Powinni dostać jutro nowe umowy.
To super Agniesiu! Zazdroszcze ci takiego pomocnika!:beurk:
Ale powiedz- czemu lampki na oknach nie chcesz jeszcze zapalac?- przeciez swiatlo w oknie to tradycja adwentowa- znak, ze czuwamy na przyjscie Pana.:)Zaraz wrzuce fotke jak to u mnie wyglada...
Naciu- oby jutro byl dla was piekny dzien i przyniosl same dobre wiadomosci!:money:
Cytat:
Zamieszczone przez
Natka55
Maniusiu jak wyniki córci? Mam nadzieję, że już wszystko wróciło do normy.☺
Słucham Radia Z ,śpiewa akurat ta szczuplutka piosenkarka. Sylwia Grzeszczak.Oglądałam niedawno na you tube Jej występ na eliminacjach w " Idolu".Chyba nikt nie wróżył Jej takiej kariery.Super dziewczyna,skromna i utalentowana.
Wyniki dowiem się dopiero w środę na wizycie u psychiatry,ale myślę że będą dobre
Sylwię grzeszczak uwielbiam - piękna utalentowana i skromna
1 załącznik(ów)
widzę, że przygotowania do świąt pełną parą :D
Natuś jesteś mistrzem gotowania, pisałaś, że robota Ci nie idzie, a całe święta już prawie przygotowane ! brawo ! chylę czoła !
Agnieszko Ty też jak torpeda, chora, a wszystko już gotowe, jak Wy to robicie dziewczynki ;)
Ja mam niezły sajgon w pracy, chodzę na 6-tą i jeszcze chcą, żeby zostawać wieczorem, oj życie, ale lubie te moja pracunię i dobrze, ze mam ją, bo co bym zrobiła, Kasiu współczuję, bo wiem co to strach o pracę.
W piątek po pracy umyłam jedno okno (jednak) i dzisiaj jedno i są już udekorowane, wrzucę fotkę w niedzielę, dzisiaj jeszcze ogarnęłam balkon i jedną szafkę, zaraz biegnę do stylistki na paznokcie, muszę jeszcze przygotować bagaż do PL, bo jutro kolega przyjdzie zabrać i zawiezie mi czekolady i takie tam inne ciężkie i niewygodne rzeczy, więc jutro nic nie zrobię, bo praca, jazda, potem pójdę w sklepy ;) kupiłam dzisiaj tablet przez internet i jutro mam odebrać w sklepie. Ale w niedzielę, moze uda mi się ugotować bigos i zastanowię się czy zamrozić, czy do słoików, ale i tak idę za waszym przykładem.
Kończę moją inkę i Was zapraszam na chwilę przerwy, a potem zmykam robić się piękna :D
miłego wieczoru dziewuszki :)
Załącznik 33840
Ewuniu gdzie mi tam do Ciebie i Agusi. Ja nie pracuję więc te moje "wyczyny " to nic wielkiego. Jakbym miała wstawać o tak nieludzkiej godzinie to bym się pochlastała.
Może gdybym jak Ty lubiła swoją pracę to inaczej bym myślała.
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Kasiu przypomniałaś mi o moim adwentowym świeczniku. Muszę za nim popatrzeć choć nie mam miejsca na oknie ze względu na kwiatki.Coś pokombinuję.
Dzięki za życzenia chciałabym aby się spełniły.[emoji182]
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Kasiu, u mnie w domu był zwyczaj, żeby lampki zapalić dopiero w Wigilię. W naszych kościołach też tak jest . Chociaż teraz tak się wszystko zmieniło, że kto wie :) Ale na moim osiedlu wszyscy dopiero zaczynają sprzątać :D
Kasiu, bardzo ładnie udekorowałaś okno. A na czym te lampki powiesiłaś?
Pan się sprawił galancie ...juz go zaklepałam przed Wielkanocą :)
Natuś, jakbyś miała we krwi ranne wstawanie jak ja, to dla Ciebie byłoby normalne, że od świtu latasz na miotle ( tak jak ja :mdr:)Za to teraz sobie siedzę i klikam :)
Agusiu te lampki sa na takich przezroczystych przyssawkach... ciesze sie ze ci sie podobaja. Z tych nerwow upieklam trochę ciasteczek czy jest ktos chetny? http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...9b5a61de80.jpg
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk