Strona 537 z 3048 PierwszyPierwszy ... 37 437 487 527 535 536 537 538 539 547 587 637 1037 1537 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,361 do 5,370 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Naciu ja tez chce na whatsappie te pierozki---najlepiej w naturze nie tylko w przepisie!
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Ha , ha dobre żeby te paczki szły krócej to bym wysłała

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Ale się uśmiałam. Reginko, ta „miła duża pani” zupełnie mnie rozbroiła . Chociaż tak w zasadzie to powinna siąść i płakać? Witajcie dziewczynki . Trochę poczytałam ostatnie wpisy, za wcześniejsze wezmę się później. Czasowo jestem w zupełnej rozwałce - moja praca wsysa mnie jak smok. O przygotowaniach świątecznych nawet jeszcze nie myślę. Sabinko, oczywiście morwę zażywam, jak sobie przypomnę, czyli ostatnio w ogóle. Ale o krokomierzu myślę na serio. Może przemycę to jako pomysł na prezent? Reginko, jeżeli Twój wnuk Max ma dzisiaj urodziny, to znaczy, że obchodzi je razem z moją córcią! (złóż mu proszę życzenia wszystkiego najlepszego od miłej dużej pani ). Właśnie jesteśmy w trakcie przygotowań do świętowania, więc już chyba dzisiaj tu nie zajrzę. Miłego dnia wszystkim.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu wszystkiego najlepszego dla twojej córci - może będzie mnie pamiętała?
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam
    Dziś udekorowałam okno w kuchni, drzwi tarasowe, powyjmowałam choineczki- mam malutką w każdym pomieszczeniu w domu i wymyśliłam koncepcję na choinkę w salonie- w tym roku będzie srebrno przystrojona. Chyba zasłużyłam żeby Mikołaj do mnie przyszedł ...Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-swieta11_-www.e.gif

Natko, życzę szybkiej sprzedaży auta. Może jakiś mąż będzie chciał kupić żonie pod choinkę Fajne pierogi ja dziś na obiad robiłam racuchy .

Gammuś, ja z bigosem to robię tak, że gotuję go raz w roku, w listopadzie, przed imieninami męża, bardzo dużo- z 4 kg kapusty i 3 kg mięsa. I mam go na Andrzejki, Boże Narodzenie i Wielkanoc. Bigos gotuję 3-4 dni, nie chwaląc się, wychodzi bardzo smaczny i wszyscy na niego bardzo czekają.
    Bardzo podobają mi się określenia Twojego wnuka na nas
    Mój Kuba zapamiętał oczywiście Was wszystkie, ale określił tylko Sabinkę mówiąc, " ta Pani podobna do Ciebie" (czyli do mnie) - że jesteśmy z nią bardzo do siebie podobne- w sensie zachowania i sposobu mówienia, i Ciebie, Ta wesoła Pani z Niemiec, no i Małgosia- Pani z nogą

Joluś, zrób tak, jak napisałaś. Zadzwoń do lekarki. Na pewno nie odmówi, a Ty będziesz miała spokojną głowę

Sabinko, już kiedyś zastanawiałam się, bo zauważyłam, że lajkujecie mi właśnie w endomondo treningi. ja nie wiem jak to się robi i skąd Wy wiecie, że ja mam jakieś treningi. No po prostu jakas durna, nierozumna baba ze mnie Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-wkurw.gifw dalszym ciągu nie działa mi też whatsapp...

Na razie dziewczynki, miłego wieczoru
    Jolinkaa, sabinka57 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jeszcze do bigosu- ja nie zauważyłam różnicy miedzy wekowanym a mrożonym. Ale jedna z moich koleżanek ma podobne zdanie jak Sabinka . Myślę, że najlepiej wypróbować- trochę na próbę zamrozić, trochę w słoiki
    gamma56, sabinka57 and evige like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko co do endomondo to wpisz w wyszukiwarkę w komputerze endomondo.com, tam się zalogujesz i masz wszystko czarno na białym, swoje wyczyny i nasze tzn twoich znajomych osiągnięcia
    ja oczywiście dowiedziałam się o tym od Reginy i przekazuję tę wiedzę tobie

właśnie dopatrzyłam się tam, że przeszłam razem 87 km
    plus gimnastyka i aerobik w wodzie - to chyba sporo, jestem z siebie dumna
    ale dzisiaj pochodziłam ponad 8 km - poszłam pieszo na cmentarz a potem poszwendałam się po centrum handlowym i powiem wam, że nogi wlazły mi w cztery litery i czuję się nie halo ....
    za to kupiłam sobie płaszczyk z kapturem z gatunku tych pikowanych w C&A ale nie wiem czy go zostawię, w sklepie mi się podobał ale w domu to sama nie wiem, muszę poczekać na J. i się poradzić
    mam już takie płaszczyki ale chciało mi się coś nowego i potrzebowałam czegoś z kapturem bo na wiatry jest najlepszy awiatry u nas sa często
    dzisiaj tez mnie trochę przewiało

Kalahari hop hop - dosyć już ukrywania się po kątach, na pewno nas czytasz to i skrobnij coś kochana
    gamma56, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ha, udało mi się Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-chodzenie.gif

Sabinko i Reginko, dzięki
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar Natka55

Dodam jeszcze w kwestii moich doświadczeń z przechowywaniem bigosu.
    Kiedyś miałam dużą zamrażarkę i wszystko mroziłam. Teraz robię do słoików, bo z zamrażarki jest dobry przy krótkim przechowaniu,na dłużej zdecydowanie lepiej smakuje ze słoika.
    Jolinko jak czytam o Waszych zmaganiach przy każdym kontakcie z naszą służbą zdrowia to mnie krew zalewa,dlaczego nie może być normalnie.
    Mam nadzieję, że przynajmniej wyniki Twoich starań będą zadowalające.
    Przy okazji życzę Ci, aby i Twoje wyniki były dobre.

Awatar Natka55

Mój M już w Polsce,mają być około 2-giej.
    Agnieszko a mnie nic nie wychodzi z endomondo.

Uprawnienia umieszczania postów