69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Naciu ja tez chce na whatsappie te pierozki---najlepiej w naturze nie tylko w przepisie!
-
Ha , ha dobre żeby te paczki szły krócej to bym wysłała
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
-
Ale się uśmiałam. Reginko, ta „miła duża pani” zupełnie mnie rozbroiła . Chociaż tak w zasadzie to powinna siąść i płakać? Witajcie dziewczynki . Trochę poczytałam ostatnie wpisy, za wcześniejsze wezmę się później. Czasowo jestem w zupełnej rozwałce - moja praca wsysa mnie jak smok. O przygotowaniach świątecznych nawet jeszcze nie myślę. Sabinko, oczywiście morwę zażywam, jak sobie przypomnę, czyli ostatnio w ogóle. Ale o krokomierzu myślę na serio. Może przemycę to jako pomysł na prezent? Reginko, jeżeli Twój wnuk Max ma dzisiaj urodziny, to znaczy, że obchodzi je razem z moją córcią! (złóż mu proszę życzenia wszystkiego najlepszego od miłej dużej pani ). Właśnie jesteśmy w trakcie przygotowań do świętowania, więc już chyba dzisiaj tu nie zajrzę. Miłego dnia wszystkim.
-
Krysiu wszystkiego najlepszego dla twojej córci - może będzie mnie pamiętała?
-
Witam
Dziś udekorowałam okno w kuchni, drzwi tarasowe, powyjmowałam choineczki- mam malutką w każdym pomieszczeniu w domu i wymyśliłam koncepcję na choinkę w salonie- w tym roku będzie srebrno przystrojona. Chyba zasłużyłam żeby Mikołaj do mnie przyszedł ...
Natko, życzę szybkiej sprzedaży auta. Może jakiś mąż będzie chciał kupić żonie pod choinkę Fajne pierogi ja dziś na obiad robiłam racuchy .
Gammuś, ja z bigosem to robię tak, że gotuję go raz w roku, w listopadzie, przed imieninami męża, bardzo dużo- z 4 kg kapusty i 3 kg mięsa. I mam go na Andrzejki, Boże Narodzenie i Wielkanoc. Bigos gotuję 3-4 dni, nie chwaląc się, wychodzi bardzo smaczny i wszyscy na niego bardzo czekają.
Bardzo podobają mi się określenia Twojego wnuka na nas
Mój Kuba zapamiętał oczywiście Was wszystkie, ale określił tylko Sabinkę mówiąc, " ta Pani podobna do Ciebie" (czyli do mnie) - że jesteśmy z nią bardzo do siebie podobne- w sensie zachowania i sposobu mówienia, i Ciebie, Ta wesoła Pani z Niemiec, no i Małgosia- Pani z nogą
Joluś, zrób tak, jak napisałaś. Zadzwoń do lekarki. Na pewno nie odmówi, a Ty będziesz miała spokojną głowę
Sabinko, już kiedyś zastanawiałam się, bo zauważyłam, że lajkujecie mi właśnie w endomondo treningi. ja nie wiem jak to się robi i skąd Wy wiecie, że ja mam jakieś treningi. No po prostu jakas durna, nierozumna baba ze mnie w dalszym ciągu nie działa mi też whatsapp...
Na razie dziewczynki, miłego wieczoru
-
Jeszcze do bigosu- ja nie zauważyłam różnicy miedzy wekowanym a mrożonym. Ale jedna z moich koleżanek ma podobne zdanie jak Sabinka . Myślę, że najlepiej wypróbować- trochę na próbę zamrozić, trochę w słoiki
-
Agnieszko co do endomondo to wpisz w wyszukiwarkę w komputerze endomondo.com, tam się zalogujesz i masz wszystko czarno na białym, swoje wyczyny i nasze tzn twoich znajomych osiągnięcia
ja oczywiście dowiedziałam się o tym od Reginy i przekazuję tę wiedzę tobie
właśnie dopatrzyłam się tam, że przeszłam razem 87 km
plus gimnastyka i aerobik w wodzie - to chyba sporo, jestem z siebie dumna
ale dzisiaj pochodziłam ponad 8 km - poszłam pieszo na cmentarz a potem poszwendałam się po centrum handlowym i powiem wam, że nogi wlazły mi w cztery litery i czuję się nie halo ....
za to kupiłam sobie płaszczyk z kapturem z gatunku tych pikowanych w C&A ale nie wiem czy go zostawię, w sklepie mi się podobał ale w domu to sama nie wiem, muszę poczekać na J. i się poradzić
mam już takie płaszczyki ale chciało mi się coś nowego i potrzebowałam czegoś z kapturem bo na wiatry jest najlepszy awiatry u nas sa często
dzisiaj tez mnie trochę przewiało
Kalahari hop hop - dosyć już ukrywania się po kątach, na pewno nas czytasz to i skrobnij coś kochana
-
Ha, udało mi się
Sabinko i Reginko, dzięki
-
Dodam jeszcze w kwestii moich doświadczeń z przechowywaniem bigosu.
Kiedyś miałam dużą zamrażarkę i wszystko mroziłam. Teraz robię do słoików, bo z zamrażarki jest dobry przy krótkim przechowaniu,na dłużej zdecydowanie lepiej smakuje ze słoika.
Jolinko jak czytam o Waszych zmaganiach przy każdym kontakcie z naszą służbą zdrowia to mnie krew zalewa,dlaczego nie może być normalnie.
Mam nadzieję, że przynajmniej wyniki Twoich starań będą zadowalające.
Przy okazji życzę Ci, aby i Twoje wyniki były dobre.
-
Mój M już w Polsce,mają być około 2-giej.
Agnieszko a mnie nic nie wychodzi z endomondo.
Uprawnienia umieszczania postów