Strona 55 z 3048 PierwszyPierwszy ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 555 1055 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

KrysiuPysiu
    coś o sobie?
    w tym roku stuknie mi 43 lata, dwa lata po rozwodzie, od półtora roku w nowym związku
    jedna córka 17 lat
    pracuje jako księgowa, raczej praca w bezruchu
    od 10 lat walcze z nadwagą , 8 lat temu na tym forum schudłam do 63kg, jednak szybko wróciło, gdy zaczeły się problemy w małżeństwie
    no a teraz od września waga oscyluje wokół 79 co doprowadza mnie do szału
    Jolinkaa, krysiapysia and evige like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu
    bardzo smutny twój wpis
    wiem że łatwo się mówi, ale nie zamartwiaj się na zapas kochana, życie jest pełne niespodzianek i wszystko może się ułożyć lepiej niż myślisz
    mam nadzieję , że to tylko chwilowe smuteczki

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, przykro, że znów przezywasz swoje rozterki Nawet nie wiadomo jak Ci pomóc. Syn nie może się poddawać. Duzo młodych ludzi jest w podobnej sytuacji. Mój zięć- dr nauk politologicznych tez nie ma etatu. Dorywczo tłumaczy książki, łapie każdą prace, bo przecież tworzą rodzinę, spłacają kredyt. Musi sobie radzić. Jednocześnie nie traci nadziei, że w końcu dostanie tę swoją wymarzona pracę, wysyła cv, jeździ na rozmowy, a w międzyczasie zarabia gdzie się da Syn jest młody, wiec musi uwierzyć, że w końcu się uda. A jeśli chodzi o Ciebie...może po prostu skup się na dniu dzisiejszym, myśl tylko o tym co robisz w danej chwili, a nie o tym co się zdarzy jutro, pojutrze...Ja wiem, że na takich wyjazdach najtrudniejsze są wieczory, gdy człowiek zostaje sam ze swoimi myślami...Ja na to mam tylko jeden sposób- książki Joanny Chmielewskiej- nigdy mnie nie zawiodły i pozwoliły zapomnieć o smutkach.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, a na jakiej diecie będziesz?

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witam!
    Kasiu
    Chciałabym Ci pomóc, ale nie wiem, czy na tym etapie nie potrzebujesz bardziej fachowej opieki. Dobrze byłoby, żebyś skorzystała z tego na miejscu. Proszę, rozejrzyj się, czy jest taka możliwość. Martwisz się, ale też pewnie tęsknisz za swoimi, a to nie ułatwia sprawy. Nie czekaj, działaj!
    Maniusiu
    Wiem, że każdy nadmiar wagowy może rozstrajać, ale dla mnie Twoje 79 to na ten moment marzenie, którego nie potrafię osiągnąć . Cztery lata temu wydawało mi się, że jestem na dobrej drodze, ale zaraz potem przyszło jo-jo i wszystko zaczęło się od początku. W zasadzie powinnam się cieszyć, że nie przeskoczyłam swojej maksymalnej wagi, którą osiągnęłam w 2008 r. ale to dosyć marne pocieszenie. Tak więc wszystko zależy od punktu widzenia, ale oczywiście jak najbardziej życzę Ci, żebyś znalazła swoja drogę do szczupłości.
    Agnieszko
    Przypomniałaś mi o Chmielewskiej. Dawno jej nie czytałam, ale rzeczywiście – potrafi poprawić humor . To dobry pomysł na smutniejsze wieczory.
    Dobrej nocy wszystkim ...

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Witajcie kochane! Niestey nie udalo mi sie nadrobic tego co napisalyscie i ciezko mi ostatnio znalezc czas na siedzenie przed kompem. Mam nadzieje, ze jutro znajde dluzsza chwilke, zeby poczytac co tam u Was, a tymczasem zycze wszytskim spokojnej nocy i smacznej porannej kawki
    Ja tez zaraz zmykam spac, bo bol glowy mnie dzisija wykonczyl i mialam zajrzez na forum tylko na chwile, a siedze przed monitorem juz ponad godzine ale prawda jest taka, ze ciezko stad wyjsc po 10 minutach
    Postaram sie zajrzec jutro, dobranoc!

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Dzisiaj padam...jestem zmęczona i śpiąca.Nadrobiłam wpisy,ale napiszę już jutro.
    Wpadłam tylko Wam moje dobre duszki dobranoc powiedzieć

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-10996900_808058375926249_2174164784328175783_n.jpg

Wczoraj po dwóch godzinach fitnessu (1h pilates , 1 h pumping) + antubiotyk na noc położyło mnie na łopatki, ale od 3-ciej , spałam już tylko na jedno oko
    Nie mogę się zebrać do dłuższego pisania, teraz zaglądam przy kawce co u Was , a popiszę jutro, bo środa to mój luźniejszy dzień - dzisiaj bieganie, mój dzień prania ...
    Miłego dnia wszystkim życzę pogodnego, aktywnego, zdrowego

Mieszka w
    Częstochowa

evige, widzę że nie tylko ja jestem rannym ptaszkiem
    u mnie już po zakupach, obiad ugotowany, szczęście moje do pracy wyprawione, drugie jeszcze śpi , bo mają rekolekcje, więc na 11 do kościoła dopiero
    a ja zaraz wybywam do pracy
    Jolinkaa, kropeczka41 and evige like this.

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

hej dziewczyny,

Kasiu myśl pozytywnie, będzie dobrze. Jak to się mówi po burzy przychodzi tęcza, i tej właśnie tęczy Tobie życzę

Dziewczyny ja dzisiaj kiepsko się czuje, dopada mnie jakaś zaraza, gardło boli, mięśnie bolą, ledwo do pracy dojechałam. Leki wzięłam i zobaczę. Jak będzie kiepsko to do lekarza pójdę.
    Eh, to wszystko ta pogoda nieustabilizowana .

Zostawiam Wam owsiankowe ciasteczka z cynamonem i rodzynkami
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-owsianka.jpg

Miłego dnia
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 55 z 3048 PierwszyPierwszy ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 555 1055 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów