Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
wpadlam i ja liste podpisac...
dzis do poludnia siedzialam z Marie, bo troche charczy i cora nie chciala jej do przedszkola takiej zasmarkanej wysylac, wiec wiadomo w takich w´sytuacjach , babcia to najlepszy wynalazek .. potem troche zakupow, potem moja trasa i wkoncu ok godziny 20 usiadlam na tylku , a usiadlam na tyle wygodnie, ze najzwyczajniej w swiecie "odplynelam" ... oj to juz nie to co dawniej kiedy to momentami moglam niemalze bez snu wytrzymac...ale... taka kolej rzeczy... teraz niech mlodzi sie wykazuja... a ja pokimam spokojnie w fotelu :P
Krysiu...
nie ma zlej pory na herbatke... zawsze chetnie, a juz szczegolnie chetnie w milym towarzystwie ... odnosnie slow jogging to moim skromnym zdaniem bieg to bieg ... nawet ten solw... bieganie tym rozni sie od chodzenia, ze ciezar ciala jest przerzucany z nogi na noge, a przy chodzeniu jest przenoszony , a co za tym idzie nie jest tak niszczycielski dla kolan... choc to tylko moja teoria... nie lubie biegac, wiec moze dlatego tak sobie to tlumacze .... ale upieram sie ze dla twoich kolanek nie ma lepszej formy ruchu jak rowerek ...![Szeroki uśmiech](https://forum.jestemfit.pl/images/smilies/biggrin.png)
Kasiu...
mysle, ze sobie dobrze poklachyly z kolezaneczka... a i pewno pogrzeszylyscie troche i pojadly zupelnie niedietetycznie ...
Adnieszko...
byc moze ze dieta bezglutenowa, to jest to czego Ci bylo potrzeba... nawet jesli wagowo szalu nie bedzie, to juz sama ladniejsza cera napewno zacheca Cie do dalszej walki ....
Sabinko...
mysle ze ten karny spacerniak to faktycznie za piwko, ale mysle tez za dla przyjemnosci wypica piwka, warto czasami na taki karny spacerniak skusic...
obgotowalam ptaszysko, bo zachcialo mi sie pasztetu, teraz musze kosteczki pracowicie od mieska pooddzielac... a wam juz milej nocy zycze ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]