Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dobry wieczor....
dopiero dotarlam do domku i pierwsze co robie to zasiadam przy klawiaturce, bo jak sie za cos wezme to calkiem sie zapomne ...
Ewa ...
twoje poranne wpisy od samego rana wprowadzaja mila atmosferke ... dzieki ze sie tak dla nas starasz ....
Sabinko...
tez mam takie wrazenie, ze moze 3 posilki dziennie jest nieglupi rozwiazaniem, ale ja zawsze w miedzyczasie cos zlapie w w lapska, a woadomo co w lapskach to i laduje w buzi .... ciebie bede telepatycznie odpedzac od podjadania jesli bedziesz cos ciosla w kierunku buzi to pomysl, ze gamma telepatycznie posypala to proszkiem na rozwolnienie i jedzenie miedzy posilkami skonczy sie atrakcjami na porcelance .... juz trzymam kciukasy za powodzenie naszej koalicji ... a za dzisiaj tylek ci oklepie ...
Lenciu....
witaj w klubie zagonionych... ja tez nie moge wpasc na swoje normalne troche leniwesz tory... z jednej strony to przynajmniej mam mniej czasu na objadanie sie i myslenie na co mam ochote ...
Agnieszko...
u mnie ograniczanie wegli tak wlasnie dziala, ze waga owszem ladnie leci, ale po spozyciu nawet malej ilosci wegli waga poprostu wystrzela jak z katapulty, dlatego trzymam sie z dala od diet mocno ograniczajacych wegle... imieninowe slodkosci trzeba tez zaliczyc, wiec nie placz nad rozlanym mlekiem ,tylko zakasuj rekawy i karawana idzie dalej ...
Kropeczko...
dbaj o siebie, bo chorubska grasuja po obu stronach Odry ... kuruj sie i nie lekcewaz przeziebienia ... im predzej zaczniesz z tym walczyc, tym lepiej , bo najlatwiej zwalczac choroby w zarodku ...
Maniusiu ...
u mnie sie nie da tak wczesnie zrobic zakupow... 100 tys miasto ale pierwsze sklepy otwieraja o godz 8.00 ... wczesniej tylko piekarnie ...
Natko, Jolinko, Krysiu, Nozenko... buziole
jesli pominelam kogos to prosze o wyrozumialosc, bo pamiec mam wprawdzie jeszcze calkiem dobra ale krotka ...
wszystkim ilego wieczorku i spokojnej nocy zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]