Strona 565 z 3048 PierwszyPierwszy ... 65 465 515 555 563 564 565 566 567 575 615 665 1065 1565 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,641 do 5,650 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ewa...
    pisac bedziesz w wolniejszej chwili a narazie przedewszystkim sie rozpieszczaj... fajnie ze udalo Ci sie pospac... troche sie zregenerowalas a to bardzo wazne ...

Kasiu...
    smialo mozesz byc z siebie dumna , bo reke do zgody wyciaga ten kto jest madrzejszy ... w koncu kazdy ma swoje racje i uparte trwanie w konflikcie wcale problemu nie zalatwia ... a pozatem to nasze zycie jest takie krotkie, ze szkoda czasu na spory.. mozna ten czas wykorzystac zupelnie inaczej ... bardzo mi przykro z powodu choroby tescia, ale musicie byc dobrej mysli ... musicie wierzyc ze bedzie dobrze, choc skad innad wiem jaki bywa w Polsce stosunek sluzby zdrowia do seniorow... moja mama w wieku 83 lat tez tak nagle przed swietami podczas pobytu w Polsce zachorowala ...w Polsce kilkukrotnia ja badano i odsylano do domu mowiac, ze :wszystko w normie ... zabralismy ja wiec niezwlocznie do siebie i tu zostala blyskawicznie przyjeta do szpitala i jako nagly wypadek operowano ja 23 grudnia czyli dzien przed Wigilia ... pomimo duzego zagrozenia wszystko bardzo dobrze sie zakonczyloi mama kolejne 4 lata byla jszcze z nami ...
    w tym roku poraz drugi zabraknie jej przy Wigilijnym stole ... tata nie zasada z nami juz 31 lat ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Pozdrowienia z trasy - jestem w Kopenhadze

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Sabinko dobrej drogi i jak najszybszego usciskania bliskich ci osob !

Gammus dziekuje!

Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Usunęłam zęba dopiero teraz boli Jak cholera
    Jolinkaa and gamma56 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie – dzisiaj pije inną, tajemniczą, wielosmakową herbatkę i wszystkich na nią zapraszam

her.jpg

Odpoczywam, bo było trochę chodzenia. Ostatecznie prezenty zakupione i nawet spakowane, więc jest do przodu. Jutro głównie gotowanie a w czwartek rano wyjazd.

Reginko - bardzo podoba mi się sposób, w jaki rozwiązaliście sprawę prezentów. Już kiedyś o nim słyszałam i nawet próbowałam przemycić, ale nie wyszło . Zresztą to akurat dobrze, bo u nas jednak ta rodzina nieduża. Natomiast Was jak widzę (też dzięki Tobie) dużo więcej. Wiem, że jesteś kobietą wielkiego serca, taką Bunia nad Buniami, a teraz tylko się w tym utwierdzam. Te dodatkowe wnuczęta na pewno będą dzięki temu miały fantastyczne wspomnienia z dzieciństwa .

Kasiu – Ty jesteś człowiek pokoju, dlatego zawsze wyciągasz rękę do zgody. I to naprawdę nie jest Twoja słabość, tylko wielka siła! Nie każdego na to stać, więc naprawdę możesz (masz!) być z siebie dumna! Jest dokładnie tak, jak napisała Reginka – szkoda życia na spory. Zresztą Ty akurat to wszystko wiesz. Przykre jednak, że nie będzie Wam dane spokojnie przeżyć ten świąteczny czas . A może jednak wszystko się jeszcze unormuje?

Agnieszko – macie duże doświadczenie z psami, co nie zmienia faktu, że jak widzę, zawsze jest tak samo trudno To jest nasza pierwsza sunia, więc może dlatego denerwujemy się i martwimy trochę bardziej.

Reginko - na wigilie to ja takiego bałwanka tez chcęęę!

Sabinko - daj znać, jak już dojedziesz!
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu,uwierz, nie ma znaczenia, czy to pierwszy, czy piąty pies każde ich odejście bolało tak bardzo, że aż trudno to opisać...każdego psiaka pamiętam do dziś, ich uśmiechnięte z radości lub cierpiące z bólu mordki..., a najgorsze było usypianie naszej wesołej, cudownej i pełnej życia sznaucerki,w którą ktoś uderzył kamieniem- nie było nas w domu, więc nie wiemy z jakiego powodu...płakałam wtedy przez tydzień, bo miała tylko 5 lat i mogła jeszcze wiele lat żyć
    Współczuję choroby psiaka, bo jest z nimi gorzej niż z dziećmi, bo nawet nie potrafią powiedzieć co ich boli

Maniusiu, współczuję bólu po rwaniu zęba

Małgoś, co z Tobą? Chyba jeszcze nie wyjechałaś?

Agnieszko – tego chyba najbardziej się boję . Mam nadzieję, że nie będzie takiej konieczności pomagania w odejściu. Okropne to, co stało się z Waszą sznaucerką. To jest coś czego nigdy nie jestem w stanie zrozumieć – zadawanie komuś bólu dla przyjemności.
    Zakończę temat, bo przecież zbliża się jednak czas Świat, czyli tego co powinno nastrajać nas optymistycznie.
    W tym duchu Maniusiu mam nadzieje, że już po bólu i czujesz tylko ulgę?
    Jolinkaa lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczynki- melduje sie tylko z wiesciami...ze dalej nie wiadomo na czym stoimy w zwiazku z ta nagle zaistaniala sytuacja...
    Tesciowa przekazala nam, ze podaja naszemu dziadkowi jakies silne leki odwadniajace, bo to w tej chwili jest pierwsza sprawa...a co z sercem -nie wiadomo.
    Ponoc jednak moze w drugi dzien swiat uda sie dojechac do nich mojej szwagierce- pracuje w szpitalu w Gdyni i ma w swieta dyzur-ale sprobuje sie zwolnic...
    Byloby mi lezej na duszy gdyby tesciowa nie byla tam teraz sama ze wszystkim...
    Jolinkaa and gamma56 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Moja Adela, ma w tej chwili cieczkę...wracam dziś do domu, a ona szczęśliwa i zadowolona lata po ogródku z jakimś absztyfikantem...znanym mi tylko z widzenia z powodu częstych wizyt u sąsiadów, którzy dokarmiają wszystkie bezpańskie psy. Oczywiście drania wygoniłam, ale po świętach czeka nas wydatek 200 zł, na tabletkę Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-3-.gifpo...nie wiemy czy ją ten teges, ale trzeba dmuchać na zimne

Uprawnienia umieszczania postów