Strona 567 z 3048 PierwszyPierwszy ... 67 467 517 557 565 566 567 568 569 577 617 667 1067 1567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,661 do 5,670 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Nie wiem, czy będę miała czas żeby coś jeszcze więcej napisać, bo teraz zaczynam sprzątanie, zejdzie mi do wieczora, a rano pakujemy samochód i wyjeżdżamy Na wszelki wypadek moje dziewczynki :
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-swieta11_-www.e.gif
    ]Życzę Wam:
    Najpierw zdrowia.
    Potem miłości, następnie przyjaciół.
    Życzę
    figury o jakiej marzycie, pieniędzy tyle, byście mogły spełnić swoje marzenia. Życzę Wam, by te Święta spełniły Wasze oczekiwania, by były ciepłe, piękne, spokojne i radosne.
    Dziękuję Wam za to że jesteście, że mogłam Was poznać. Jesteście takie różne i takie jednakowo kochane. Stałyście się dla mnie Rodziną i nie są to puste słowa.
    Przepraszam za wszystko czym nieświadomie sprawiłam przykrość którejkolwiek z Was. Nie zrobiłam tego rozmyślnie, ale świadomość, że mogłam być niemiła lub nieuważna, zawsze brzęczy mi z tylu głowy, więc proszę żebyście się za to na mnie nie gniewały.
    Proszę, byście były zawsze takie cudownie kochane, życzliwe i wyrozumiałe i abyśmy jeszcze przez wiele, wiele lat mogły rozmawiać ze sobą i spotykać się jak najczęściej . Agnieszka
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-boze_narodzenie45.gif

wesołych świąt
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 23-12-2015 o 18:24 Powód: emotki :)

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Piekne te zyczenia Agniesiu i bardzo za nie w swoim imieniu dziekuje- poniewaz jestem w domu to chcialam poczekac z zyczeniami do jutra ale z drugiej strony to nie wiem czy was wtedy moje zyczenia osiagna...

Zatem moje kochane...
    zycze wam wszystkim bezpiecznego dotarcia na miejsce spotkan z bliskimi...
    ...niech kazda chwila swiat Bozego Narodzenia zyje wlasnym pieknem,
    w usmiechu i w uscisku dloni,
    niech magiczna noc Wigilijna przyniesie wam radosc i spokoj,
    Nowy Rok niech obdaruje was pomyslnoscia i szczesciem,
    ...a nasza przyjazn nich trwa!
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wszystkie Zawziętaski
    Zapracowany miałam ten czas, a i możliwość bycia razem z M spowodował, że trochę poczytałam, ale na porządne odpisanie czasu nie starczyło.M ma problemy z ciśnieniem. Dostał tabletki i mam nadzieję , że efekty będą. Niestety upasł się przez zajadanie stresu.Zaczynamy od Nowego Roku po raz kolejny.
    Wlazłam na wagę, a tam 98.8 czyli od czerwca 7kg do góry. Zapracowałam sobie na nią sama .
    Moje kochane dziewczyny cieszę się, że Was mam .
    Jesteśmy już w trasie więc za wiele nie popiszę,a tu jeszcze korki wszędzie nie wiem jak dojedziemy.
    W każdym razie życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt. Mam nadzieję, że wszystkie w dobrym zdrowiu spotkamy się na Sylwestra.
    Ściskam mocno i całuję.

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Moje kochane[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Ze szczerego serca w ten piękny czas Bożego Narodzenia,kiedy to Gwiazdka zaświeci dla każdej z nas,życzę Wam cudownych i niezapomnianych chwil w rodzinnym gronie,dużo miłości,a mało trosk.Niech się szczęście zawsze do Was uśmiecha,a marzenia się spełniają.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dobry wieczór:-)
    Piękne życzenia z każdej strony płyną, piękne i wzruszające, znalazlysmy się na tej kafeterii jak w korcu maku, kafeteria nas nie chciała ale my się nie dalysmy, piękne to jest :-)
    Ja tylko krótko, życzenia juz złożyłam ale jak tu nie zajrzeć do was, nawet na obczyźnie???
    Jest super jak zwykle, Majeczka cudowna a młodzi mają się zgłosić na cesarke 31 grudnia o 7 rano i córka jest pierwsza w kolejce :-)
    Chyba, że coś się zacznie wczesniej...

Życzę wam pięknych i niezapomnianych świąt :-)
    Kasiu serducho dla ciebie ale takie słowne bo w tablecie nie mam żadnych emotikonkow
    Natko mam nadzieję że zdążyliście na lotnisko

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Wszystkim dziekuje za piekne zyczenia....
    kazde zyczenie tchnie cieplem i serdecznoscia ...
    moje serce rozkleilo sie zupelnie ...
    wprawdzie ja nie potrafie tego tak pieknie wyrazic, ale ja tez w naszym gronie czuje sie jak wsrod najblizszych...
    wiec mysle sobie, ze ten wirtualny swiat nie do konca jest taki tylko wirtualny skoro dzieki niemu moga rozkwitac tak glebokie i realne , bezinteresowne przyjaznie... dziekuje wiec Wam ze jestescie i na przekor zwariowanym komercyjnym czasom stanowicie najlepszy dowod na istnienie prawdziwych przyjazni ....

Agnieszko ...
    Kasiu...
    Ewo...
    Sabinko...
    Krysiu...
    Maniusiu...
    Jolinko...
    Natko...
    Kalahari...
    Zeniu...
    Bardzo ciesze sie , ze moglam Was poznac, ze moge z Wami codziennie rozmawiac, ze moge liczyc na wasze wsparcie i wyrozumialosc, ze chcecie sie dzielic ze mna swymi radosciami i smutkami i ze zawsze jestescie gotowe wysluchac i poradzic, czy zganic (chyba jednak zbyt rzadko) ...

Podczas dzielenia sie oplatkiem napewno pomysle o Was wszystkich , wierzac ze ten absolutnie wyjatkowy wieczor spedzacie z tymi ktorych kochacie i w sposob ktory napelnia Wasze serca niewytlumaczalnym cieplem i radoscia ....
    Dzis zycze wszystkim dobrej i spokojnej nocy oraz kolorowych snow o mroznych nastrojowych swietach zywcem wyjetych z dziecinstwa ...

Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 24-12-2015 o 00:10
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ZeniaP_ jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry Zawziętusy!

Takie piękne świąteczne życzenia zamieściłyście - szczere i od serca...
    Też dołączam się do najserdeczniejszych: życzę Wam tradycyjnie zdrowych i radosnych świąt, chwilowej zadumy nad ich sensem, i wyjątkowo mile spędzonego czasu z Rodziną i Przyjaciółmi.

Do potem!
    11/28 - 68.1
    12/5 - 67.7

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

zyczenia swiateczne .jpg

Przy Wilgilijnym stole , dzielec sie oplatkiem radosc zwykle zaprawiona jest smutkiem z powodu braku tych , ktorzy bezpowrotnie od nas odeszli ... to wlasnie z mysla o moich najblizszych slucham zawsze w Wigilie tej koledy dla nieobecnych ...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][/video]
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No to wyruszam do zobaczenia ale będę zaglądać z telefonu ( myślę, że z nowego, bo prosiłam Mikołaja :P)
    Jolinkaa, sabinka57 and evige like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry,

Wszystkiego najlepszego ! Zdrowych pogodnych i miłych Świąt w ciepłej, rodzinnej atmosferze oraz błogosławieństwa Bożej Dzieciny na nadchodzący czas życzymy Wam wszystkim moje drogie Zawziętaski... ewa i L.

stylowi_pl_kuchnia_40230603.jpgstylowi_pl_wnetrza_39699877.jpg

Uprawnienia umieszczania postów