Kasiu na katar najlepszy rumianek
rum do brzuszka a janek do łózka ;)
Wersja do druku
Kasiu na katar najlepszy rumianek
rum do brzuszka a janek do łózka ;)
Agnieszko, super tradycja z taką kolędą, u mnie to szybko - minuta pokropić, zdawkowe pytania, co roku te same i do następnego domu
Dzień dobry, wrzuciłam na fb kilka zdjęć, jak ktoś ma ochotę to może zajrzeć :)
Kasiu maść z witamina A
Hej dziewczyny, jestem w podróży od 11:30, a już mamy dosc spore opóźnienie. Autobus okropnie niewygodny, w Gliwicach się przesiądę do innego , może tam będzie lepiej. A ja zmęczona po tej nocy , bo pożar, o którym wcześniej wspomniałam (udostepnilam na fb ) był w sąsiedztwie mojego bloku wiec nie było szans na spanie [emoji20]
Biedna tys Ewuniu! Trzymam kciuki aby od Gliwic bylo lepiej! I udalo ci sie troche pospac! caluje twoj pyszczek! Dobrej drogi!
Dziewczynki-dostalam wlasnie wiadomosc- tesc od dzis w domu. To dobra czesc wiesci...gorzej, ze raczej nie da sie go juz operowac- serce jest za slabe :arf:... Beda probowali je wzmocnic farmakologicznie...:aww: Ano zobaczymy...
Dzis u ojca Szustaka byla opowiesc jakby dla mnie- nie pisalam wam ale przed swietami moje malzenstwo wisialo na cienkim wlosku...
Udalo sie nam jednak wyjsc na prosta...zupelnie jak w tej opowiesci o pliszcze z Gliwic...:money:
http://stacja7.pl/jeszcze5minutek/ad...ek-odcinek-32/
Kasiu, bardzo mądre słowa ojca Szustaka i dobrze, że udało się Wam rozwiązać problemy i pogodzić, bo jak On sam mówi, jest ryzyko, że jak jest gorzej, to już lepiej nie będzie. No i trzeba dwóch osób, które będą chciały :) Wy chcieliście i dlatego się udało :)
Ewuś, jak drugi autokar ? Mam nadzieję, że lepszy i będziesz mogła wypocząć :) W telewizji dziś pokazują ten pożar...masakra :(
No nie, znow nie mam suwaczka :(
Mam dosyć tego, że ciągle ginie mi suwaczek , zrobilam sobie swój !!!
Jolus, kto miał rację ?????Załącznik 34227
Dobry wieczór:)
Cos mam problemy z tabletek, firefox coś mi nie chce działać i nie mogłam do was wejść ale się zaparlam żeby chociaz lapka machnac na dobranoc :)