Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko ...
piekne dzieki za sliczne zyczenia i oczywiscie za kawe...
Ewa...
czyli jak zrozumialam jeszcze bidulko kolibiesz sie w drodze do domciu... oj ze tez chcialo Ci sie sprawdzac jak zniesiesz taka meczarnie... podziwiam za odwage, bo ja bym wymiekla na starcie i wybrala mniej meczaca opcje ...
Kasiu...
ciesze sie ze kryzsy zazegnany... szkoda ze nie poskarzylas sie na trudna sytuacje, ale ja w pelni rozumiem , ze nie zawsze chcemy o wszystkim opowiadac nawet kolezankom ktore bardzo lubimy....niektore sprawy chcemy przezyc w milczeniu... pamietasz jak rozmawialysmy o tym ? naprawde bardzo dobrze Cie rozumiem i tylko zal mi ze nie moglysmy Cie w tych trudnych chwilach wesprzec... bo jestes naprawde wyjatkowo ciepla i serdeczna osobka i zaslugujesz aby Twoj M zauwazal i docenial , ze napewno nie robisz nic przeciw niemu ...
Krysiu...
nie jestes sama w swoim braku sympatii do lustra... moze ja unikam go z nieco innych powodow, bo choc to niedobrze, ale moja tusza nigdy nie spedzala mi snu z powiek ... teraz kazde spojzenie uswiadamia mi uplyw czasu...wiodczejaca w zastraszyjacym tempie skora, coraz glebsze zmarszczki, zmieniajace sie bardzo na niekorzysc rysy twarzy.... SKS... staram sie nie dopuszczac do siebie smutnych mysli ale te cisna sie z kazdego zakamarka lustra ... no i ta swiadomosc... wy narzekacie ze to juz pieccdziesiatka puka do drzwi ... a ja w marcu dostane 60% znizki na okulary ... nawet nie myslalam ze to takie smutne ....
Sabinko ...
widzialam rano bociana ... lecial w kierunku wysp ....wiec ty juz zapewne podwojna babcia jestes a wiem ze cora miala miec cesarke z samego rana , wiec przyjmij zyczenia dla Ciebie szczesliwych rodzicow no i oczywiscie dla waszej nowej kruszynki ...
10888476_309470609246652_498557681848272368_n.jpg
Moze jeszcze uda mi sie tu zajzec, ale na wszelki przypadek
chcialabym zyczyc WAM WSZYSTKIM abyscie byly szczesliwe , bo mysle ze w tych kilku slowach zaszyfrowane sa wasze najskrytsze marzenia i te wielkie i te male , wszak szczesciem jest jesli wszytko uklada sie po naszej mysli wiec tego Wam i sobie zycze na nadchodzacy
NOWY 2016 ROK
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]