Strona 587 z 3048 PierwszyPierwszy ... 87 487 537 577 585 586 587 588 589 597 637 687 1087 1587 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,861 do 5,870 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    ... i się zaczyna... witam Was kawą i pędzę szykować się do pracuni, ja pomyślę o mojej koleżance to mnie wzdryga...

Miłego dnia !!!

espresso-with-coffee.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry
    Zeniu, Ewcia postawiła kawkę i dobrze, bo ja dziś piję Inkę, to może nie smakowałaby Wam
    Matko,jak u nas jest zimno ...dziś na termometrze jest - 16 , masakra
    Później napiszę więcej, bo na razie muszę się ogarnąć przed pracą- Ewuniu, mam dokładnie taki sam odruch jak Ty tak jak kocham swoich uczniów, tak nie przepadam za uczącymi ich nauczycielami)- oczywiście nie wszystkimi, bo generalnie lubię ludzi

I jeszcze Ewuś, pięknie Ci w tej koronie i włosy blond też są super

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Jak się nie skończą te mrozy, to kijki mi zamarzną- nie sposób wyjść na taki mróz żeby pochodzić - zamiast tego ćwiczę w domu, czego nie lubię, ale widzę, że dobrze mi to robi
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Ewa...
    dzieki za kawe milo siorbnac znow szwajcarska... a w dodatku zapodana przez Ciebie, szczegolnie milo ....

Agnieszko ...
    a ja tam "na zakaske" i Twoja Inke siorbne, bo bardzo ja lubie i kiedy gorzej sypiam , to prawdziwa pije tylko rano a potem na Ince lece , albo na Anatolu ... generalnie uwielbiam zbozowki ...

Zeniu...
    czyli jestes przypadkiem o jakim pisala Krsia... chodzisz i rozmyslasz... mnie to nie bardzo w trakcie chodzenia wychodzi... kiedy chodze nieczytajac, to najczesciej sie zastanawiam ile "musze" jeszcze przejsc i w jakim kierunku powinnam pojsc zeby wykonac zalozony dystans, a kestem zmuszona krazyc zawsze w okolicy sewgo mieszkania, lub w okolicy gdzie sa dostepne toalety... mam chyba jakies skrzywienie bo swiadomosc ze ich nie ma w okolicy, wywoluje u mnie taka nagla potrzebe, ze zdarzalo mi sie wcale nierzadko korzystac z dobrodziejstwa gestej przyrody... teraz to naprawde nieslychanie trudne, bo natura bezlitosnie odarla ja z lisci i raczej trudno schowac gdzies moj tlusty bialy zadek.a jak na ironie losu moja sportowa kurtka jest koloru czerownego , wiec rozwiazanie jest tylko jedno ... poruszam sie w bezpiecznym promieniu od wc i jest ok ... czytajac wcale o tym nie mysle nogi same mnie niosa... czasami kiedy "czytam" cos smiesznego to smieje sie na glos i ludzie sie za mna ogladaja, ale ja tam nic sobie z tego nie robie ...i tym sposobem pomalutku zblizam sie do polowy wyznaczonego sobie dystansu ...

Sabinko...
    widze, ze Francesca pochlania was dokladnie, ale to jak najbardziej normalne, a w dodatku Ty musisz sie nia nacieszyc na zapas, wiec rozumiem, ze tak malo masz czasu dla nas... wycaluj malenstwo ile mozesz i Majeczce tez czulosci nie zaluj, bo ona moze najbolesniej odczuc ze nie jest juz waszym jedynym skarbem i calym waszym swiatem... wszyscy swoj czas i uwage beda teraz juz zawsze dzielic miedzy obie , a to bywa ciosem dla dzieci w wieku Mai ... mojej corce bylo napewno latwiej, bo Max mial juz prawie 6 lat kiedy zostal dumnym starszym bratem i latwiej bylo mu wiele wytlumaczyc...wierze z ze z J tez juz sie dogadalas, a ze jak to chlop wiele spraw nie rozumie, wiec nie miej mu kochana za zle ze jest chlopem... powkurzaj sie jak to przystalo wkurzac sie na chlopa a potem uspokuj i odbieraj w koncu te jego telefony ...

Spadam do pracki ... na szczescie nie mam takich dylematow jak dziewczyny...moja praca ma to do siebie , ze nie mam tam wredackich kolezanek a znam psychike seniorow i z ta potrafie sie dobrze odnalezc, wiec moja praca psychicznie mnie na szczescie nie obciaza, a wrecz przeciwnie ....
    Milego dnia kobitki kochane ...trzymajcie sie cieplo... dzis nawet u mnie tylko +2 i na drodze moze byc slisko, wiec musze smigac powoli i ostroznie...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam z poniedzialkowego rana!

Za kawusie Ewuni dziekuje...bo ja bez kawusi nie potrafie...

No nie wiem, nie wiem...i to kusi i to neci...

Zastanawiam sie ktory wariant wybrac? Czy isc dalej ta sciezka trzymania sie punktow czy zdecydowac sie na dietke tluszczowa?

Ta pierwsza opcja jest na pewno bezpieczniejsza dla efektu jojo-ale nie przynosila dotad zadnych spektakularnych wynikow...
    Stosujac ja do tej pory krecilam sie caly czas miedzy 77 a 78kg nie mogac zejsc na trwale nizej...

Dieta tluszczowa obiecuje dwukilogramowy spadek i poruszenie metabolizmu... Krzywdy sobie takimi kilkoma dniami nie zrobie a przy okazji powyjadam z lodowki tluste rzeczy, co to sie ich ostatnio balam brac do reki-takich jak tlusty ser czy smalczyk mamusi...
    No ale wiem z doswiadczenia, ze co szybko spadlo to i szybko wraca...

Co radzicie kolezanki mile?

Trzymajcie sie w tych mrozach...u nas jedyne zimno- to to co mi na buzi wyskoczylo!

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Maniusiu – a czemu tak długo jechałaś nad morze? My zazwyczaj co roku wybieramy się tam z G-c i wychodzi chyba jakieś osiem godzin jazdy?
    Krysiu jechałam naszym cudownym Intercity, we Wrocławiu stał chyba ze dwie godziny i własciwie to prawie na każdej stacji zwiększał opóźnienie, dodam, że nie jechałam nad samo morze, tylko do Białogardu

Mieszka w
    Częstochowa

dziewczyny polecam wam ten film

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

dawno mnie żaden tak nie poruszył, mozna się trochę pośmiać i wzruszyć
    a do tego ma przesłanie, że nie liczy się się ani kolor skóry ani wyznanie, a ludzie dziela się tylko na złych i dobrych

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry kochaniutkie
    Ewuniu dziękuję za kawkę, popijam sobie ,a zbożówka będzie wieczorkiem.
    Fajny nowy kolorek,ale i fryzurkę zmieniłaś, bo zniknęła grzywka.Korona też niczego sobie ha,ha.
    Przyjemnej pracy bez fochów koleżanki Ci życzę.Miałam zapytać jak L. się czuje, czy macie jakąś kolejną kontrolę?
    Kasieńko spróbuj tłuszczówki , potem możesz liczyć punkty. Na podobnej zasadzie odchudza Gaca jak widać z super efektami ( tłuszczówka ma 1100 kalorii dla kobiet). Niestety samopoczucie na tłuszczówce jest paskudne, bynajmniej u mnie.U Ciebie nie musi takie być, więc może warto spróbować.
    Agnieszko chyba nie doczytałam wszystkiego , ale coś mi mignęło o spadku u Ciebie ,więc gratuluję, bo zanotować taki po świętach to naprawdę wyczyn. Ja wracam na siłownię jak tylko trochę mróz zelżeje, bo u nas przy tym wietrze i wilgoci jest odczuwalna jakieś minus 18.Strach z domu wyjść, nie chcę się zaprawić , bo jeszcze kaszlę.Byłam przed wyjazdem u lekarza i stwierdziła ,że mam nie doleczone oskrzela.Dostałam bardzo dobry syrop , tabletki na kaszel i jeszcze antybiotyk na wszelki wypadek .Syrop mi sie skończył, a kaszel jeszcze jest więc chyba nie ominie mnie kolejny etap czyli 2 dni tabletki na kaszel, a jak jeszcze nie przejdzie to antybiotyk.
    Nie śpieszę się z nim , bo ten mój nieszczęsny refluks zaczął się po antybiotykach.Z kolei te tabletki na kaszel podnoszą ciśnienie ,więc tak się waham cały czas.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Reginko wczoraj to mi szczęka opadła, machnęłaś ponad 9 km na spacerze.Pięknie !!!
    Święta to zawsze czas kiedy wszystko staje na głowie,ale mamy je tylko raz w roku, więc nie ma co sobie żałować.
    Moje w tym roku były bardzo udane, cieszę się zdecydowałam na ten mój pierwszy lot.Planuję już kolejny jak się ociepli , choć w Anglii było ciepło z 12 stopni rano wylądowaliśmy w Gdańsku wieczorem na minus 5.Niezły szok termiczny,a jak dojechaliśmy do domu było jeszcze zimniej i tak aż do dzisiaj.
    Zeniu Twoja polonistka była zwyczajnie głupia, masz wyjątkowy dar pisania i naprawdę szkoda ,że nic nie piszesz.Może jakieś obserwacje emigrantki lub Stany oczami Polki na emigracji?Myślę sobie ,że mogłabyś być drugą Chmielewską.
    Maniusiu próbowałam niedawno obejrzeć coś z tej stronki co podałaś i nic mi się nie wgrało. Może ten mój przepłacony internet jest do bani. Cieszę się ,że córcia biega z aparatem, bo Jej pasja powinna pomóc w wyjściu z depresji.Będzie dobrze, na pewno.

Mieszka w
    Częstochowa

Regino ja również gratuluję , piękny spacer, a droga taka zakręcona
    mi sie w ten mróż nic nie chce
    w sobotę pojechałam z martą do Złotego Potoku porobić zdjęcia na skałakach, tak zmarzłyśmy że hej, oby tylko piątka była za te zdjęcia, a co lepiej szóstka
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów