maniusiu,otworzylam link do filmu,
juz wiem, ze go obejrze, ale teraz nie mam czasu..
jolu--musimy sie dogadac---napisalam wszystko w mailu--- i napewno spotkac.
ja do PL.wybieram sie 8 stycznia.
u nas w koncu pada,
krysiu o wystawie nie pisze, bo zdjecia sie nie otwieraja...byly robione smartfonem,potem wyslane na maila i doopa...nie mozna ich nijak ruszyc.
czyli bedzie jednak bez zdjec....
ale bedzie : me & munch-- to najlepsze co mi sie przydarzylo w ostatnim czasie.
sabinko--ja tutaj mam 2 prawdziwe ,najprawdziwsze przyjaciolki:
franczeske-wloszke ,ktora jest jedyna w swoim rodzaju,prawdziwy wulkan sympatii,inteligencji i przede wszystkim humoru(dzialamy razem w zk.)
oraz wibke-niemko-dunke,moja podpora psychiczna,praktycznie siostra-moja bliska sasiadka.
bardzo mi sie podoba to imie takze ze wzgledu na moj najulubienszy film wszechczasow:
Co się wydarzyło w Madison County
z clint eastwood i meryl streep.
caluje i sciskam wszystkie (jeszcze noworocznie)
uciekam do (niestety) nowych problemow
Natko, to może gdzie indziej ci sie uda ten film obejrzeć, tytuł : Nazywam się Khan
Kalharii, zazdroszcze takich przyjaciółek, niestety mam zanjome, koleżanki, kuzynki... ale takiej od serca żadnej
hey Natuś, to zdjęcie sprzed kilku lat (2-3) a teraz już jestem znowu blondinette z tym, ze jeszcze nie taka, bo trudno z rudych tak od razu, ale już prawie, za 1-2 miesiące będzie ok![]()
Tak mi się wydawało, że na zdjęciach z Przemyśla masz inny odcień.
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Maniusiu ...
zasiadlam do laptopka, zaczelam czytac i doszlam do Twego wpisu z linkiem do filmu ... chcialam zerknac co to i... tak mnie wciagnelo ze nie odeszlam .... uryczalam sie jak bobr ... piekny poruszajacy film....
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 04-01-2016 o 18:38
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]