Strona 59 z 3048 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 559 1059 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam i w zastępstwie Ewy serwuję wszystkim kawę
    Kasiu, co tam literka e...ważne, że piszesz Miałam taki masaż na łóżku, ale dla mnie to była strata czasu, bo za słabo masował
    Kalahari, nie wiem jak Ci bardziej podpowiedzieć. Pod każdym naszym wpisem jest taka belka narysowana cienka niebieska linia. Pod tym jest napis- lubię to. Klikasz w to i jest lajk . A może masz u siebie trochę inny wygląd strony?
    Kryniu, gdzie Ty jesteś ?
    Reszta dziewczyn tez gdzieś się schowała...albo wszystkie wola pisać na fb

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry
    Agnieszko ...
    zdecydowanie wole pisac tu i nawet toche sie wkurzam , ze piszemy tu i tam, bo kiedy trudno mi znalezc czas na pisanie w jednym miejscu, to co tu mowic opisaniu w obu.... ale mnoze nie wszystkie sa tego zdania...

Kasiu...
    przepraszam, ze nie dzwonilam ostatnio, ale naprawde tak sie ostatnio u mnie roubujalo, ze jestem ciagle w biegu ... wierze, ze to sie uspokoi, bo takie tempo zycia to absolutnie nie moja bajka... wole zyc nieco wolniej... wierze , ze wkrotce wszystko wroci do normy... nie podzielam twoich rozterek, ze inni moga a ja nie ... w koncu jak swiat swiatem, to nie zawsze wszyscy wszystko mogli ... ja staram sie ze wszystkich sil cieszyc tym co moge, a nie rozpaczac, ze czegos tam nie moge ... kiedy tylko moje mysli przybieraja taki kierunek , mysle sobie iluz to ludzi chcialoby miec tylko takie ograniczenia jak ja ... a ze cialo niedomaga, no to chyba tez normalna kolej rzeczy ... jednych dopada to wczesniej innych pozniej, ale trzeba sie z tym oswajac, ze taka jest natura , a my jestesmy jej czescia ...wprawdzie niektorym jest dane cieszyc sie zdrowiem i sprawnoscia do poznej starosci, ale nie brak tez takich , ktorzy choc mlodsi od nas sa nieraz poprostu wrakami...

Kalahari...
    Grecja to ciagle jedno z moich nespelnionych mlodzienczych marzen,wybiore sie tam kiedys napewno....

Niestety musze juz pedzic do mojej "czarnej roboty" ... smutna to praca, u starszej pani , po wycieciu guza muzgu, pani ma przerzuty do pluc , jest slaba i wymaga wsparcia w cor´dziennych czynnosciach ... a jej partnej ma zaawansowana demencje, wiec zajecia troche z nimi mam ...

dzis tez mija dokladnie 33 lata jak urodzilam moja coreczke i zastanawialam sie ze w 2000 roku ona skonczy 18 lat a ja bede juz taaakaaa stara... teraz cora ma 33 lata , a ja ciagle mloda

Milego dnia kobitki kochane ....
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was kwiatuszki!
    Troche sie martwie o nasza Ewunie...czy aby na pewno u niej wszystko ok... Ewus daj znac jak sie czujesz i jak sprawy rodzinne...
    Agnieszko- masz racje co tam jedna liteerka, ktora nie chce pracowac...wazne, ze znowu moge byc regularnie z wami...
    A czy tu czy na fb?
    No coz- tam jst szybsza mozliwosc komunikacji, szczegolnie jesli sie pisze z komorki, to i widzi sie od razu czy ktos jst aktualnie w sieci. Mozna tez skrobnac na szybciora z pracy, poczekalni u lekarza czy z spaceru... To sa plusy fb.
    Ale na forum jest za to spokojniej i ma sie inne mozliwosci... Ja tam lubie i to i to... Staram sie wiec w miare mozliwosci obie opcje obdzielac moim czasem wolnym.

Gammus- kocham cie za ten pragmatyzm i najchetniej nosilabym cie w kieszeni jako osobistgo coacha dla mojej skolowanej duszy...
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Witam wszystkie z wielkim usmiechem wirtualnym Niestety moje zamiary nadrobienia kilku stron watku okazaly sie wyjatkowo trudne do zrealizowania. Dzisiaj juz na pewno mi sie nie uda, bo mam jeszcze wiecej rzeczy do zrobienia. Jutro wczesnie rano wyjazd, wiec same wiecie jak to jest. Zagladam jednak, zeby sie pozegnac i zyczyc wszystkim wytrwalosci w dazeniu do wymarzonej wagi Ja wreszcie zobaczylam upragniona 6 z przodu i moja radosc jest ogromna
    Tak czy inaczej pozdrawiam Was bardzo goraco i zajrze do Was po powrocie, czyli za dwa tygodnie. Nie wiem, czy bede miala staly dostep do internetu w czase wakacji, dlatego zegnam sie na tak dlugo
    Dobra zmykam sie pakowac, bo dzieci sa w szkole, to na spokojnie zrobie to raz dwa Pozdrowionka!

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Właśnie na fb doczytałam,że toczy się dyskusja,gdzie lepiej jest pisać tu czy na fb.

Dla mnie dziewczyny zdecydowanie tutaj
    Może dla tego,że jestem na forum od kilku lat,a może dlatego,że tu więcej mogę napisać,tu dla mnie jest cieplej i sympatyczniej.Łatwiej znaleźć czyjś wpis i wrócić do niego.Na fb wchodzę po południu,a tam od rana np.20-30 wiadomości i jak odpisuję,to ciągle muszę się cofać,bo nie mogę zapamiętać co kto napisał. Na fb,to wszystko jakby w biegu było,telegraficznie krótkie wiadomości.Kojarzy mi się to bardzie z gg.Możę faktycznie z komórki łatwo jest napisać,ale akurat ja nie korzystam przez telefon z netu.I pewno nie pisałabym tam jakby mnie Kasią nie wciągnęła do grupy
    kasiaogrodniczka and evige like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie dziewczyny
    a ja nie lubię fb, założyłam tam konto bo to była najlepsza możliwość kontaktu z moim Sucharkiem jak jeszcze na tirach jeździł, często za granicę, potem natrafiłam na kilkunastu znajomych i tak zostało. Ale wolę forum , zdecydownanie. Właściwie w 100 % zgadzam się z Jolą, mam takie same odczucia

Dzisiaj nareszcie piątek

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-images-15-.jpg

i dwa dni odpoczynku od papierów, w sumie w tym roku pierwszy weekend bez papierologii

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry Agnieszko, Gammo, Kasiu, Leenciu, Jolinko i Maniusiu
    Ja też wolę zdecydowanie pisać tutaj niż na Fb gdzie wszystko jest jakby w biegu, jakby skrótowo, nie ma takiej atmosfery jak na forum gdzie jest spokojniej i bardziej "po mojemu", owszem na Fb też zaglądam bo zagląda tam zdecydowana większość ale dla mnie to nie to...
    Maniusiu
    czy twój Sucharek to taki sucharek z wyglądu czy z innego powodu tak go nazwałaś ? podoba mi się
    Jolinko
    Leenciu udanego wypoczynku życzę
    Kasiu
    no i pięknie, że twój M zadbał o to, żebyś miała lepszy kontakt z nami i życzę ci aby na twojej terapii też wszystko pomalutku się ułożyło
    Gammo
    ja też się czasami wkurzam, że jesteśmy i tu i tam, nawet miałam taki okres niechęci i nie pisałam bo jakby rozdwojenie nas nastąpiło a pisać podwójnie dla jednej grupy i drugiej moim zdaniem nie ma sensu ...
    wszystkiego najlepszego dla twojej córusi
    Agnieszko
    no właśnie, chyba cześć dziewczyn woli pisać jednak na Fb bo tutaj jest zdecydowanie spokojniej i jakby zanikało nasze forum a chyba szkoda by było....
    Kalahari
    no pięknie opisałaś to co widziałaś...ale ci zazdroszczę...i takich spontanicznych wypadów...i wiedzy...i barwnych opisów

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć Zawziętaski
    trochę zaniedbałam forum , bo mój zawziętas się schował,a ja mam znów stres związany z córcią, z synkiem, któremu znów wzrok się pogorszył.Wiecie juz ,ze jak się stresuję , to jem za dużo i ta moja walka to taka z wiatrakami się robi.Dobrze ,że chodzę na siłkę to jakoś leci.
    Marzy mi się ta 8-ka z przodu ,a tu jakoś utknęłam na tych 96 i tak się wahnie ta waga poniżej i znów jest więcej....
    Wiem ,że to moja wina, dlatego się wkurzam sama na siebie, no i nie piszę , bo co będę smęcić.
    Na FB zagladam częściej, bo fejsa mam w telefonie, zeby zajrzec na topik musze specjalnie usiąść do komputera.Mój laptop juz wiekowy, stoi na kablu na biurku(bateria mu umarla),a że to staruszek to juz go nigdzie nie ciągam.
    Czekam na wiosnę ,żeby wyjechać w plener na rowerze,na razie jeszcze za zimno.
    Mam nadzieję ,że tym razem mój post się nie sklonuje i nie zniknie jak poprzednim razem.
    Pozdrawiam wszystkie zawziętaski.
    Gammus całuski dla córci.
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry witam przy pierwszej weekendowej kawie
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-pi-tek.jpg

przed momentem wróciłam z pracy i zanim zabiorę się za cokolwiek (prasowanie, pieczenie chałek itd) postanowiłam popisać choć trochę, bo zaległości nie wiem czy da się nadrobić, fajnie byłoby tak pisać jak Jolinka, ale nie wiem czy potrafię spróbuję
    Kasiulo, Natuś martwiłyście się o mnie, moje dobre duszki jestem cała i zdrowa, gonitwa ostatnich dni, natłok spraw i problemów (nie moich, ale obok) + nieprzespane noce przerosło mnie to wszystko, wczoraj wróciłam późno z pracy, ogarnęłam się, wzięłam 2 tabletki i o 20:45 byłam w łóżku, przespałam do rana, rano jak zwykle wcześnie wstałam, ale postanowiłam odpocząć od komputera i dać Wam odpocząć ode mnie więc zaczęłam prasowanie, przygotowałam obiad i na spokojnie powędrowałam do pracuni, a tam znowu gorąco , poszło dobrze, dyrekcja zadowolona, odpuścili nam jutro, więc już mam weekend YOUPIII !!!

Mama L, już lepiej się czuje, była dzisiaj do kontroli, zdjęli opatrunki, we wtorek zdejmą szwy, prześwietlili głowę czy nie zostały tam jakieś kawałki szkła, jest ok, ręka w gipsie, też kontrolowali jest dobrze tzn coraz lepiej....
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Cześć Zawziętaski
    trochę zaniedbałam forum , bo mój zawziętas się schował,a ja mam znów stres związany z córcią, z synkiem, któremu znów wzrok się pogorszył.Wiecie juz ,ze jak się stresuję , to jem za dużo i ta moja walka to taka z wiatrakami się robi.Dobrze ,że chodzę na siłkę to jakoś leci.
    Marzy mi się ta 8-ka z przodu ,a tu jakoś utknęłam na tych 96 i tak się wahnie ta waga poniżej i znów jest więcej....
    Wiem ,że to moja wina, dlatego się wkurzam sama na siebie, no i nie piszę , bo co będę smęcić.
    Na FB zagladam częściej, bo fejsa mam w telefonie, zeby zajrzec na topik musze specjalnie usiąść do komputera.Mój laptop juz wiekowy, stoi na kablu na biurku(bateria mu umarla),a że to staruszek to juz go nigdzie nie ciągam.
    Czekam na wiosnę ,żeby wyjechać w plener na rowerze,na razie jeszcze za zimno.
    Mam nadzieję ,że tym razem mój post się nie sklonuje i nie zniknie jak poprzednim razem.
    Pozdrawiam wszystkie zawziętaski.
    Gammus całuski dla córci.
    Natuś, wiesz, Ty to wiesz dobrze, ąe w pewnym momencie waga się zatrzymuje i to jest najgorszy czas w tym całym procesie, trzeba to przetrwać, ale do tego potrzeba bardzo dużo cierpliwości i tego Ci życzę skarbie <3

Strona 59 z 3048 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 559 1059 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów