69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Zeniu, strasznie mi przykro ściskam Cię serdecznie i pocieszam z całego serca
-
Kasiu
-
Sabinko, co tam u Was ????
i głośno do Joli halooooooooooooo
-
przytul.jpg
Zeniu – jak bardzo przykro i tak bym Cię chciała przytulić
-
Kasiu – u nas dzisiaj święto, a Ty działasz. Napisz od razu, jako Ci tam na tym kursie?
-
Witam Zawziętaski
Zeniu przytulam i serdecznie współcprzy ,pocieszające jest ,że piesek już nie cierpi.
Ewuniu dziękuję za kawkę,widziałam na fb,że przymierzasz się do Ww.U was też już wprowadzili te zmiany o ktorych pisała Kasia?
Myślę,że kluczem do sukcesu będzie dieta plus fitness.
Aguś powiem Ci tylko tyle, że ja przestałam chodzić na siłownię w czerwcu i to była dla mnie równia pochyła,nawet basen nie pomógł.Taka jest różnica między spalaniem kalorii przy ćwiczeniach siłowych. Jestem pewna, że osiągniesz sukces ,jeśli Ci się na siłowni spodobało.Ja też wracam na siłkę,bo najlepsze efekty miałam łącząc te dwa elementy.
Kasiu powodzenia w szkole i pomyślnych wieści z firmy Ci życzę.
-
Dziewczyny normalnie jestem głucha, kupiłam sobie spray do czyszczenia uszu i wczoraj było jako tako , a dzisiaj chciałam wyczyścić uszy i ledwie słyszę. Masakra muszę jutro iść po skierowanie do laryngologa albo szukać jakiegoś prywatnie.
Zamiast polepszyć pogorszyłam sobie na maksa.
-
Tak Małgosiu, będę chodzić na fitness, zacznę może jeszcze dzisiaj na sali na maszynach, a potem dołączę do jakiejś grupy, może do 2-3 grup
Podsyłam Wam zdjęcie tych bułek- ciast na Trzech Króli, jak pisałam ukryta w nich jest figurka Króla i kto na nią trafi, dostaje koronę na głowę
128562_CMB_K__nigskuchen.jpgla-recette-de-la-galette-des-rois-a-la-frangipane.jpg
-
Świetne te wypieki i tradycja ciekawa.
-
- 4 st mrozu, prószy śnieg, świecą się lampki na choince, pali się w kominku...jest pięknie i świątecznie i przyszli trzej królowie
Uprawnienia umieszczania postów