Dziewczynki, to najprawdziwsza prawda- ja NAPRAWDĘ czułam ręce, które mnie złapały i lekko podrzuciły na kanapę
Agnieszki ja ci oczywiście wierze
Ewciu – zobacz, jaki artykuł wpadł mi dzisiaj w oczy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sabinko – faktycznie pisali, że w Anglii teraz bardzo dużo pada Dobrze czytać, że wszystko już w porządku z malutką . I tak fajnie razem wyglądacie . Trochę ten Twój zięć biedny – sam wśród tylu kobiet . A za trzymankę dziękuję.
Reginko – też używam standardowych słuchawek i też angażuję tylko jedno ucho, żeby jednak słyszeć to, co dzieje się naokoło mnie. Ale ten sposób trochę mnie męczy. Często przekładam słuchawkę z jednego ucha do drugiego, albo wyłączam. Może przy słuchaniu książek jest inaczej?
Agnieszko – potwierdzam i myślę, że jest tak jak napisałaś. I jest szansa, że na naszym spotkaniu będziemy miały okazję posłuchać więcej takich, trochę niezwykłych historii.
Zeniu – mam nadzieję, że już trochę lepiej?
Zeniu ...nie wiem jak Cie pocieszyć, taka strata okropnie boli. Psy, to takie kochane stworzenia, ufne, dobre...w twoim przypadku odejście tym bardziej bolesne, że nagłe. Trzymaj się kochana, zaglądaj do nas, przytulimy hugs.jpg
Tak Krysiu, we Francji robią w formie placka z nadzieniem migdałowym, pycha ! ponieważ jestem przy granicy FR dużo ludzi dojeżdża do nas do pracy i czasami ktoś przywozi. Dodam jeszcze , że tradycja fajna, ale nabrała kształtów czysto komercyjnych, L mi mówił, ze czytał gdzieś, że w jednej z piekarni we Francji, do jednego czy dwóch włożyli po diamencie w ten sposób sprzedali wszystkie upieczone ciasta
W Suisse są to bułeczki drożdżowe, słodkie z rodzynkami, jest ich mnóstwo w sklepach i jeszcze tak będzie przez tydzień
Źle się czuję, nie wiem co mi jest, może powinnam oczyścić organizm, cały czas boli mnie głowa i ogólnie źle się czuję, zmykam do łazienki i do łóżka.... dobranoc
Kasiu, co tam ???
Ewuniu może po prostu Jesteś przeziębiona.Może wystarczy dobra dawka Wit. D 3 i Wit. C plus dobry magnez
Nudności i ból głowy może być też od wątroby. Może jakąś herbatkę w stylu verdin fix lub coś innego na trawienie Ci pomoże.
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
[url=http://straznik.dieta.pl/][/url