Strona 598 z 3048 PierwszyPierwszy ... 98 498 548 588 596 597 598 599 600 608 648 698 1098 1598 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,971 do 5,980 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Gammuś no nie wiem czy nie będę miała problemu z powrotem na forum, bo przecież nie będę kolejnego maila zakładać.
    Na razie wchodzę bez tapatalka i pewnie tak zostanie.
    Aguś to faktycznie czarna seria, u Maniusi też .Czyżby początek roku był pechowy dla Agnieszek.Tfu,tfu.........
    Kasiunia gratki za wagę , może to jest właśnie Twój nowy i najbardziej skuteczny sposób.
    Jolinko nie wiem jak mogę Ci pomóc i pocieszyć.Przytulam mocno.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Natko tez mi się wydaje ze juz kiedyś miałaś problemy z wejściem na forum i wystepowalas tu przez jakiś czas jako Malgosia czy Malagosia z jakimiś cyferkami
    gamma56 lubi to.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Zgadza się wtedy po raz pierwszy wbiło mnie na jakiś inny profil, najpierw mnie to rozśmieszyło, potem wywaliłam tapatalka i wchodziłam ze strony w zakładkach. Potem znów zainstalowałam tapatalka i znów to samo.
    gamma56 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dziewczyny, jest gorzej niż myślałam, nasłuchałam się na początek od wejścia
    siedzi i grzebie przy tym aucie, ale w końcu i będzie cd.
    to jest dobry chłop ale bardzo wybuchowy
    i w kółko to samo, że za szybko jechałam a czemu tą drogą , bo powinnam inną, pewnie racja jest ślisko i mogłam jechać dookoła główną drogą, ale jakoś nie pomyślałam
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki, czas na herbatkę!
    herbatka.jpg

Zeniu – napisz coś proszę

Kasiu – mam nadzieję, że z psinką w porządku? Co wchodzę teraz na topik, to myślę o Zeni . Gratuluję spadku! - napisz co dzisiaj zjadłaś. Jak tak dalej pójdzie, to Cię nie poznamy i nie będziesz się już chciała z nami kumplować .

Jolinko – widać, że naprawdę jesteś ostatnio bardzo zajęta i kłopoty nie pozwalają Ci się odprężyć. Przykro mi z powodu tego, że tak się ciągnie problem Twojego syna . Może ta operacja naprawdę będzie dużym krokiem naprzód?

Agnieszko – spójrz może inaczej na straty. Stare poszło (popsuło się), ale za to pojawiło się nowe (naprawione). Czyli właściwie można powiedzieć, że rozpoczęłaś ten rok na pozytywnym plusie .

Natko – mam nadzieję, że problemy z małgosią 95 nie przeszkodzą Ci tu do nas regularnie zaglądać?

Reginko – przykra sprawa z tymi dolegliwościami, które wyraźnie przeszkadzają Ci chociażby podczas codziennych spacerów. Radzisz sobie, ale jest to naprawdę bardzo ograniczające. Można podobno zrobić jakiś zabieg na miednicy. Nie myślałaś o tym?

Sabinko - nie wiedziałam, ze koty też mogą tak za sobą tęsknić. To pewnie przez to, że miałam z nimi mały kontakt, a jeżeli już miałam, to nie był on zachęcający.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    jestem jeszcze w IT. ale jutro juz lece do PL.
    przepraszam, ze nie pisze, nie mam czasu,
    obiecuje, ze zalatwie sprawe hurtowo...jak tylko sprawy sie troche wyprostuja.
    caluje
    m
    oooooo!!!! oddali mi moj stary suwaczek....
    ciagle aktualny...i dobrze i zle..zalezy z ktorej strony na niego spojrzec.

Awatar kalahari
    Mieszka w
    italia

agnieszko, bede w okolicach trasy warszawa-czestochowa,
    chyba musze wziac i plaszcz i kurtke? jedno na duzy mroz -wieczorami,drugie na mniejszy dniami? :-)
    gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

A nie będziesz w Łodzi miała przesiadki ???
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar kalahari
    Mieszka w
    italia

agnieszko, raczej nie da rady,
    chyba ze zrobia tfu,tfu,tfu jakis objazd...

ps.
    pakuje sie.
    zamiast wrzucac do walizki rozne rzeczy, zaczelam sie streszczac i...wyrzucac...czyli eliminowac.
    przechodze we wszystkich dziedzinach zycia na minimalizm.
    uwazam, ze jest to bardzo praktyczne i wygodne.
    gamma56, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kochaniutkie...alez wy pisemno-plodne jestescie!
    Jest co poczytac...

Tak sobie mysle, ze bede mogla pisywac na forum dalej rankami w czasie pobytu na kursie... bo jak narazie nie wyglada to dramatycznie. Mysle tu o porannym wstawaniu...no przez pierwszy miesiac bede wychodzic z domu ok 9-tej- wiec nie tak znowu wczesnie. W szkole tez w czasie przerwy obiadowej moge poserfowac...jak nie ze szkolnego komputera to na pewno z wlasnej komorki.

Kochane moje- trzymam sie dalej tluszczow ale postanowilam leciutko zaczac wprowadzac tez wegle zeby nie bylo dla organizmu takiego szoku ...mam nadzieje przy tym ustrzec sie efektu jojo. Spadlo mi jak pisalam te 1,5 kilo i chcialabym to utrzymac, zeby nowa waga sie ustabilizowala.
    Do szkoly biore salatki- wczoraj bylo awokado i pomidor -dzis mialam camemberta, gruszke, oliwki. Zjadam do tego okolo 100g jakies wedlinki.
    Dzis na sniadanie mialam 100g serka homo z bananem i granola o 8:30 potem o 12-tej zjadlam te salatke i kilka orzechow macadamia.
    Na kolacje mam w planie makrelke. Jestem z siebie dumna bo w szkole wszedzie stoja resztki swiatecznych slodkosci dla chetnych a ja je omijam jak narazie szerokim lukiem. Skusilam sie jedynie na jednego daktyla w czekoladzie do kawki.

Plan na jutro:
    8:30- kromka chleba proteinowego z pasta jajeczna
    12:00 pojde chyba do kantyny na obiad (ryba smazona)
    15:30- sledz w smietanie
    19:00 jogurt z chia

.........wlasnie wrocilam od dentysty. Dzis pobral odciski na nowe zabki...za dwa tygodnie mam pierwsza przymiarke!
    Wpadlam po powrocie do domu i pochlonelam na stojaco kawalek makrelki z pieprzem i zagryzlam pomaranczem! Mmmmm...jakie dobre!

Uprawnienia umieszczania postów