Strona 609 z 3048 PierwszyPierwszy ... 109 509 559 599 607 608 609 610 611 619 659 709 1109 1609 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,081 do 6,090 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Czekam a ż Kuba się wyszykuje, więc mam chwilę czasu

Zeniu, Adelcia, to przemądry pies...uczy się wszystkiego błyskawicznie, tylko, że ja ją rozpuszczam, bo strasznie ją kocham i na za dużo, o wiele za dużo jej pozwalam

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ewuś, tak jak piszą Gamma i Kasia...ww to dobra dieta, więc nie zrażaj się po pierwszym spotkaniu Może nastepne będzie fajniejsze

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A propos pieskow znalazlam tego demotywatorka...

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry ,
    zaspałam dzisiaj, nie słyszałam ani jednego budzika,a mam ustawionych 4 od 7.15.
    Dzwonię w sprawie prywatnej wizyty do laryngologa ,jak na razie bezskutecznie.
    Skoro już Kasiu poruszyłaś temat WOŚP to i ja dorzucę swoją opinię.
    Wiesz dlaczego będzie rekord w tym roku? Ludzie maja dosyć tego podziału na komunistów i złodziei , chcą być razem , zrobić coś dla innych.
    Pan R. to zwyczajny buc, który zakończył swoją karierę na Killerze.
    Ja nie kocham Owsiaka,ale wspieram orkiestrę i będę to robić nadal, bo liczy się cel, a ratowanie ludzkiego życia to największa wartość.
    Wiem tez jak wyglądają ZOL-e, bo musiałam tam "przechować" Mamę jak jechaliśmy na wesele syna, a lekarz nie zgodził się na długa podróż ( Mama była po kolejnym zawale). Państwo robi tam niewiele i tylko za komuny jakoś to wyglądało, teraz to ostatnie miejsce do inwestowania.
    Na temat caritasu się nie wypowiadam,ale fakt iż WOŚP wydaje na cele statutowe 97% pieniędzy ze zbiórki o czymś świadczy, caritas jest w ogonie organizacji pozarządowych pod tym względem. Taka jest rzeczywistość.
    Kasiu wiele rzeczy u nas być powinno , a nie jest , a p.R proponuję włożyć do portfela oświadczenie "W razie mojego pobytu w szpitalu nie życzę sobie korzystać ze sprzętu z WOŚP."

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Kasiu...
    bardzo sie ciesze, ze wlozylas niejako kij w mrowisko, ale temat WOSP jest od lat tematem poruszajacym ludzi, ale na szczescie wiekszosc ludzi poruszajacym wlasciwym torem.... Owszem masz zupelna racje to wszystko POWINNO byc finansowane ze srodkow , tez tak mysle i czasami krece z niedowierzaniem glowa widzac jak nieudolni mocarni wykorzystuja pieniadze ze spolecznych skladek na finansowanie wlasnych biur, rezydencji ,wyimaginowanych nowych stanowisk dla rodziny , luksusowych aut , egzotycznych podrozy i wszystkich zbytkow jakomi sie otaczaja... owszem to na co zbiera WOSP powinno byc finansowane przez panstwo , ale jesli nie jest ? mamy pozwolic poprostu umierac dzieciom i ludziom dla ktorych nie starcza na podstawowe sprzety ratujace zycie ? Mnie doslownie poraza solidarnosc jaka wykazuja sie rodycy w tych zbiorkach ... a ze z taka pompa? znajac mentalnosc rodakow, mysle ze cicha skronma akcja zebralyby naprawde niewiele srodkow...tacy jestesmy wiele robimy na pokaz .. ale w tej akurat slusznej sprawie jestem sklonna ta wade narodowa wszystkim darczyncom wybaczyc... a Pan Rweinski ? nie mam o nim zdania , bo polityka absolutnie mnie nie zaprzata, ale nie cierpie krytykantow... jestem zawsze otwarta na krytyke konstruktywna...jasli kros widzi tylko tyle ze cos jest zle robione a sam nie ma pomyslu jak moznaby to zrobic lepiej, to moim zdaniem powinien siedziec cicho, bo krytykowac potrafi kazdy ... ale chyba nie o to chodzi aby krytykowac... krytykowac ma prawo ten kto zna sposob na naprawe chorej sytuacji...
    Mysle , ze nie dotknelam Cie swoim nieco innym punktem widzenia... i bardzo sie ciesze, ze masz do nas takie zaufanie, ze odwaznie piszesz co czujesz i co myslisz , wiec ja odwzajemniam sie tym samym i pisze szczerze jak ja to widze ...
    Wielkie buziaki dla Ciebie Kasienko i dla wszystkich zawzietasek ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

a ja jestem jak ta żabcia... jeśli chodzi o orkiestrę, owszem wspieram, bo widzę ile sprzętu przybyło w szpitalach i to takiego o wysokim standardzie, ale nie podoba mi się forma, ten krzyki itp. No ale wiem że bez tego nie było by takiego sukcesu
    A jeśli chodzi i caritas, to takie przekręty jakie tam odchodzą, nie ma chyba w żadnej fundacji, lewe faktury wyprowadzanie kasy. Ośrodki prowadzone przez kościół, same wiecie co tam się dzieje.
    Jak dotąd, ani Owsiak ani nikt z jego orkiesrty nie mają żadnych zarzutów o defraudację, tylko jakieś hejty, a wielu księży z Caritasu ma wyroku za wyprowadzanie kasy, mają pole do popisu bo są doinansowani z budżetu
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 12-01-2016 o 13:07
    Jolinkaa, gamma56, Natka55 and 2 others like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

a tu jeden z artykułów, jak "miłosiernie" działa Caritas
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    gamma56, Natka55 and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gammo mogłabym podpisać się pod twoim postem obiema rękoma i nogami co czynię

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Taką mamy piękną zimę...i ciągle pada

IMG_0190.JPGIMG_0192.JPGIMG_0195.JPG

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Fajnie tam u Ciebie Agnieszko,cieszę się na to nasze spotkanie i mam nadzieję, że dojdzie do skutku.
    Zdjęłam moje akryle, teraz będę paznokcie doprowadzać do porządku,aż do lipca.
    Huraa zapisałam się do laryngologa na koniec stycznia na ......tadam. ......NFZ!!!!
    Byłam tak zaskoczona, że zapomniałam swój pesel ha,ha.....

Uprawnienia umieszczania postów