Strona 616 z 3048 PierwszyPierwszy ... 116 516 566 606 614 615 616 617 618 626 666 716 1116 1616 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,151 do 6,160 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

hej dziewczynki
    jutro przywitam was już z domku
    na razie tylko czytam bo szkoda mi ostatnich chwil tutaj na pisanie ale mam nadzieję, że zrozumiecie

dom.jpg
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

W kontekście tego co pisałyście z Jolinką i w kontekście mojej rodzinnej historii, o której nieśmiało i nie do końca ( bo to bolesne sprawy) opowiadałam Wam w Dąbkach...wiem, że śmierć mojego brata ,choć do dziś okrutnie niesprawiedliwa, była właśnie po coś...
    może będzie jeszcze sprzyjający czas by tę historię Wam dokończyć. Oczywiście jeśli będziecie chciały, bo sama z siebie na pewno nie zacznę

A tak z innej beczki, to do przedmiotów, które jak pisałam od nowego roku nam się zepsuły, to wczoraj dołączyła do nich ogromna szafa w sypialni,która " odeszła"od ściany!!! Czekam na następne wydarzenia.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry Zawziętaski
    Kasiu u mnie dzisiaj też słoneczna kawka, właśnie się słonko nieśmiało przebija przez chmury, niestety to oznacza również,że przyjdzie ten duży mróz, a to już mniej mnie cieszy.
    U mnie tez dzień sprzątający, ale najpierw muszę skoczyć po małe zakupy do diety.
    Jestem niezadowolona z bebio i już nie polecam tej strony. Olewają klientów ,a to na v..... mi się nie zdarzyło. Mam nawet chęć napisać do Pani Chodakowskiej i zapytać czy tak powinna "pracować " Jej firma.
    Nie będę się wdawać w szczegóły, ale mam wrażenie ,że dietetycy współpracujący z bebio nie ogarniają.
    Z tego też powodu Reginko nie zmieniam stopki, bo 2 cyfrówka już nieaktualna.
    Myślę sobie ,że Jolinka byłaby najszczęśliwsza, gdyby Anioł Stróż Jej synka był przy nim i nie dopuścił do wypadku i późniejszych konsekwencji.
    Podobnie jak i Ty Reginko w przypadku swojej córci. Nie przekonuje mnie stwierdzenia ,że to "jakiś " plan i po coś. Nie kupuję tego, wybaczcie może Jestem słabej wiary, ale tak po prostu myślę........
    Generalnie to ja tez Jestem z tych wiecznie zamartwiających się, może dlatego tak świetnie dogadujemy się z M, bo On zawsze szuka pozytywów tam , gdzie ja szukam dziury w całym ha,ha.....
    Agniesiu ,ale ta szafa to tak całkiem od ściany odeszła? Niedobrze, bo przy bardzo dużej szafie to oznacza kolejny bałagan w domu. Hm... a co Ty przestawiasz kochana, nawet nie wiesz jak ja lubię jeździć z meblami, a teraz nie mam możliwości i jestem nieszczęśliwa z tego powodu.
    Może coś w przyszłym roku się uda, bo w tym mam dwa wesela więc wiadomo......

Awatar Natka55

Sabinko korzystaj na maksa i rób fotki , chętnie obejrzę jak wrócisz i będziesz miała czas coś wrzucić na fejsa.
    Przy okazji życzę Ci szczęśliwego lotu do domku. Lecisz do Gdańska czy na Goleniów?

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    A tak z innej beczki, to do przedmiotów, które jak pisałam od nowego roku nam się zepsuły, to wczoraj dołączyła do nich ogromna szafa w sypialni,która " odeszła"od ściany!!! Czekam na następne wydarzenia.
    Lubię to!

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Maniusiu...
    wszystko Cie martwi ? ... uwazaj bo takie czarnowidztwo moze zle wplywac na Marte ... to juz przeciez dorosla osoba i jesli nie potrafisz z siebie wykrzesac optymizmu to ona z jej niezwykla wrazliwoscia chlonie to jak gabka...
    Jolu napisalam na FB z czego moje rozterki
    co do spotkania to chyba się uda, ale pewnie się o tym dowiem w ostatniej chwili
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Natka55

Maniusiu ja tam uważam ,ze każdy ma jakiegoś mola co go gryzie i niestety z reguły nocą przychodzą człowiekowi rożne myśli.
    Jak miałam problemy z córką , to całymi nocami nie spałam........stres mi nie pozwalał, gonitwa myśli, ten żal ,że jestem bezsilna i sama w tym wszystkim, bo M jak wracał na tydzień zupełnie inaczej patrzył na te problemy, zresztą nie mówiłam Mu o wszystkim, bo nic by to nie zmieniło,a zawsze miałam z tyłu głowy ,ze cały czas siedzi za kółkiem i musi mieć spokojna głowę.
    Aguś
    Ewuniu

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Wróciłam do domu i biorę się do roboty

Małgoś, no bałagan przez szafę mam nieziemski bo jest duża i rzeczy w niej mnóstwo, więc sobie wyobrażasz co się dzieje gdy z niej wszystko wypakowałam Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-20.gif,

Maniusiu, nie wiem jak Ty, ale ja bardzo lubię swoje imię i mimo wszystko będę się go trzymalaZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-016_br_orig.gif

U nas sypie gruby, gęsty śnieg...piekna zima

Mieszka w
    Częstochowa

ha ha ha
    Agnieszko ja nie bardzo moje lubię, ale też będę nie zmienię
    drugie mniej mi się podoba - Wioletta , no iego naprawdę nie lubię

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Przerwa na kawę Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-kawa3.gif

A mnie się moje wszystkie podobają : Agnieszka, Agata, i od Bierzmowania Anna Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-016.gif

Uprawnienia umieszczania postów