Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ewa ...
widze, ze kiedy rano plodzilam swego posta wpadlas tu na moment... ciesze sie bardzo ...wiec nie mylilam sie i smuteczek dobrze wyczulam....
kochana ... nam to tez nie obce , coraz ktoras dopada, ale wiesz ze w takich sytuacjach mowimy... " wszystko mija ... nawet najdluzsza zmija ..."
Krysiu ...
tesknie za sniegiem bo jest w nim cos comnie urzeka ... podobnie urzekaja mnie chmury,choc zapewne te maja chyba troche wiecej zwolennikow niz snieg... lubie , kiedy mroz szczypie w poliki i snieg skrzypi pod butami ...dziala to na mnie jak wyjatkowo piekna poezja... ot poprostu chyba taka dewiacja , bo dlaczego to tak bardzo lubie - sama nie wiem...
Maniusiu...
Agnieszko wszystkiego czego pragniesz dla siebie i swoich najblizszych .... radosci, spokoju i satysfakcji zarowno w swerze czysto osobistej jak i zawodowej...
kwiatek_n.jpg
Sabinko ...
ja dzis chodzenie sobie podaruje, bo cos smarkata jestem, a nie chce sie calkiem rozlozyc, ale mowilam to juz kilka razy na nie ruch niestety nie dzialka odchudzajaca, ja musze dzialac dieta ... ale sama wiesz jak mi to idzie... jesli moze Cie pocieszyc to pan Adrian Lukoszek, ktory tak zadziwil Polske swym sukcesem, tez niestety troche upadl, ale znow dziala i mysle ze troche mnie to motywuje, ale tylko troche ...
Jolinko..
smutne to ze corce sie nie powiodlo...wspieraj ja a przede wszystkim uswiadom jej , ze wcale nie wiadomo, czy ta praca bylaby tak slodka jak mogloby sie z pozoro wydawac... w urzedach niestety trwa teraz straszliwy wyscig szczurow, kolezanki i koledzy kopia doly jeden pod drugim i wcale nie jest wykluczone ze moglaby trafic z deszczu pod rynne ... w starej pracy przynajmniej wie kto sojusznik a kto wrog a to juz cos...
Kasiu...
tulam Ciebie i Soniusie ... to takie smutne, ze trudno znalezc slowa pocieszenia ... wiec tylko tulam i milcze z Toba...
Natko...
no kochana, teraz to juz naprawde albo przeginasz , albo obrazona jestes ...
Milego wieczorku kolezanki ... ja zaraz mocze nogi ... puje ziolka ... zjadam czosnek i wskakuje pod koldre , bo cos mnie chyba lapie ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]