WOW !!!!
Sabinko ...wielkie gratki !!!
Wersja do druku
WOW !!!!
Sabinko ...wielkie gratki !!!
Gammo no rzeczywiście WIELKIE te twoje gratki - biją po oczach ale dzięki :)
Cześć dziewczyny
co do ruchu, to się wtrącę, schudłam 8 kg ćwicząc z Chodakowską, bez diety, potem przyszło osłabienie i zaprzestałam ćwiczyć czego żałuję.
A teraz zmykam, czekam na księdza :)
Dzień dobry:mdr:
Witam się ,moje kochanie pojechało do pracy tym razem już normalnie czyli na 3 tygodnie.
Muszę chatę ogarnąć, wtedy usiądę i poczytam co pisałyście,bo jestem nie na bieżąco.
Sabinko ...
gratki sa wielkie bo nie chcialam byc goloslowna ;)
Maniusiu...
wierze Ci ,ze sam ruch bez diety wystarcza Ci aby chudnac, to jest wlasnie to co caly czas powtarzamy ...jestesmy rozne, dlatego nie ma gotowej recepty na sukces...trzeba obserwowac swoj organizm i wylapac co nam sluzy , co nie i tego sie trzymac, a nie bezkrytycznie nasladowac kogos komu udalo sie schudnac... ruch powinien byc nieodlacznym elementem zycia z czysto "technicznych" wzglegow... dbalosc o wlasna kondycje jest szczegolnie wazna, kiedy "rosniemy" i poza normalnym procesem starzenia ogarnia nas tez berdzo czesto zwykle "starcze" wygodnictwo... Wiec kochana wracaj do Chodakowskiej i melduj o postepach ...
Malgosiu...
milo Cie znow widziec ... brakowalo nam tu Ciebie...
Bardzo bym chciała Gammo, niestety nie daję radę , ostatnimi czasy jestem taka osłabiona, że po kilku rucham mam dość, wiem że powinnam się sprężyć , niestety , wysiadam.
Jestem zachwycona naszym proboszczem, to chyba był najmilsza kolęda, jaką miałam :) Poprzednio proboszcz był przemiłym człowiekiem, ale ten go "pobił", nawet moja mała co boi się obcych czuła się swobodnie i prowadziła z nim dyskusję :)
Sabinko ja też gratuluję,świetnie Ci poszło:cool:
Laugizorli witam :great:
Czytam ,że Kasi ukochana Sonieczka gaśnie,przkro mi Kasiu.......przytulam mocno......
Reginko Tobie gratuluję polowy dystansu,u mnie ruch to podstawa,jak odpuszczam kilogramy powoli wracają.l
Spóźnione,lecz gorące
Załącznik 34614
Załącznik 34615
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk