Sabinko kochana – dobrze, że zdążyłam!
Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia.
Pociechy z najbliższych i pociechy z nas ;)
Załącznik 34639
Wersja do druku
Sabinko kochana – dobrze, że zdążyłam!
Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia.
Pociechy z najbliższych i pociechy z nas ;)
Załącznik 34639
Sabinko! Wybacz słonko! W naszym wieku to juz potrzeba jakiegos przypominacza, który by o urodzinach pamietal...i przypominal...starym ciotkom...moze ktoras z nas by liste urodzinowa zrobila?;) Dla ciebie kochanie z najlepszymi życzeniami zdrowia i spełnienia marzeń http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...75f60620ce.jpg
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
Załącznik 34640
Sbinko, dla Ciebie ,wszystkiego najlepszego
Witam w mglisty poniedziałkowy poranekhttps://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...2b76586e4c.gif
Załącznik 34641
Sabinko 100 lat zdrowia,szczęścia i uśmiechu na buzi-niech spełniają się marzeniahttps://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...e4fc19d298.gif
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...mskie-2490.jpg
Sabinko,trochę się schowałaś z tymi urodzinami, życzę Ci więc spóźniona, ale... wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, dużo zdrowia , radości i spełnienia marzeń !!!
i... zapraszam na kawusię wszystkie dziewczynki z tej okazji ;)
Załącznik 34642
Miłego dnia !!!
Witam dziewczynki :)Jolinko, Ewuniu, dziękuję za kawkę :)
Dziś mam hospitację, a niewiele miałam czasu na jej przygotowanie, bo przez weekend miałam gości, którzy są dość ekspansywni i gdy są u nas, to nie mam na nic czasu . Ale to tacy kochani goście- córka i zięć, że sama ich obecność wynagradza wszystko. No i mam nadzieję, że moja rutyna belferska pomoże mi zrobić lekcję na dobrym poziomie.:mdr:
Ostatni tydzień przyniósł mi ubytek 400 gram wagi i jest to już czwarty tydzień, w którym waga spada. Na szczęście przy gościach też trzymałam dietę, więc wszystko było ok. Zaparłam się, że do końca marca wreszcie schudnę, bo ileż w końcu można.
Kasiu, tak jak napisała Reginka, ma prawo być Ci smutno, i nam jest tez smutno :(
Ewa, dobrze , że wróciłaś. Wiesz, że przez głowę przemknęła mi myśl, że chcesz odejść? Na szczęście nie zrobiłaś tego. Mnie też było smutno w ubiegłym tygodniu, ale na szczęście minęło i mam nadzieję, że tak zostanie :)tego i Tobie też życzę :)
Reginko, narobiłaś mi smaku na kapuśniak i dziś go sobie na pewno ugotuję. Gratki za trzymanie diety i systematyczne chudnięcie. Zobacz jak nam tabelkowa akcja pomaga .:money:
Krysiu, stary pies, to cały czas stres, że może coś się stać. Pamiętam naszego owczarka, który był już głuchy, ślepy i bez węchu, i po prostu sobie wyszedł z podwórka i poszedł przed siebie. Nie znaleźliśmy go, choć wiele ludzi pomagało nam go szukać . Strasznie to przeżyliśmy, ale na szczęście mieliśmy wtedy w domu jeszcze sznaucerka, który był rozczulającą , kochaną przylepką i nie pozwolił nam się długo smucić.
Maniusiu, takie chroniczne zmęczenie to sygnał, że organizm czegoś potrzebuje. Może zrób sobie morfologię, bo może brakuje Ci żelaza. Fajnie, że imieniny Ci się udały
Sabinko, moi goście to wszystkożercy i na szczęście uwielbiają maminą kuchnię, więc tak naprawdę cokolwiek zrobię, to wcinają aż mu się uszy trzęsą. Tak samo było i tym razem .
Bardzo Ci gratuluję spadku i trzymam kciuki za kolejny tydzień.
Grażynko , jeszcze raz witam Cię w naszym gronie i życzę powodzenia w walce z nadbagażem . Też jestem nałogową czytaczką, z wyksztalcenia nauczycielem polonistą, czytam głównie dobre książki, choć zdarzają mi się również niewypały.:mdr: Lubię sensację, głównie polską, ostatnie moje odkrycie, to Miłoszewski. Ale czytam wszystko co dobre- i obyczajowe i biografie i komedie i romanse (rzadko)kocham też poezję.
Powiedz, czy znasz słynną uzdrowicielkę z Orli?
Małgoś, jak tam Twoja dietka ? i dlaczego nie możesz pisać jak Twoje kochanie jest w domu ????
Jolinko, strasznie mi przykro, że twojej córce się nie udało . Co teraz zamierza ? jakie ma plany? Stres w pracy… Jak dobrze to znamy…strasznie jej współczuję…
Zeniu, bardzo podoba mi się określenie skurczystopka i mam nadzieję, że nazwa będzie odzwierciedlać jej treść .
U mnie najbardziej sprawdza się połączenie diety z ruchem. Przy samym ruchu nie chudnę, przy samej diecie mało, ale chudnę.
Na razie tyle. Życzę Wam dobrego dnia i napisze jak poszła mi lekcja :)
Dzien dobry
Ewa...
jak milo tak raniutko trafic tu na Twoja kawe.... dziekuje ...to dla mnie znak, ze wracasz do normy,a ze masz wiecej zajec dajacych ci zadowolenie to dobrze... szycie potrafi wciagnac ... wiem bo tez to przechodzilam...ale wpadanie do naszego magielka tez wprowadza w nasze zycie pewien wyjatkowy element...
Agnieszko...
powodzenia ...mysle, ze niepotrzebnie sie martwisz ta hospitacja... masz takie doswiadczenie , ze napewno wypadniesz dobrze... bbo jak nie Ty to kto ?
Zeniu...
Agnieszce podoba sie "skurczystopka"a ja jestem pod absolutnie wielkim wrazeniem twego obrazowego slowotworstwa ... czesto rzucisz tu slowem, ktore mnie doslownie powala swoja celnoscia i dokladnoscia ...
Sabinko...
nie pochwalilas sie wczesniej urodzinkami, ale przynajmniej dzisiaj powiedz jak spedzilas ten dzien ... moze Twoj J czyms Cie zaskoczyl ?
Krysiu...
trzymam kciuki, za przelom w Twoim podejsciu do diety...wiem ze latwiej pisac niz dzialac, ale wierze, ze W Twojej glowisi dokona sie ten oczekiwany "klik" i pokarzesz nam co potrafi Krysia... a uwierz mi ze potrafi duzo wiecej niz jej sie wydaje ;)
Ja z uporem maniaka walcze o tenze "klik" bo od niego wszystko sie zaczyna a bez niego wszystko sie blyskawicznie konczy ...
Milego dnia wszystkim serdecznie zycze
Cześć dziewczynki :)
bardzo dziękuje za wszystkie życzenia, nie chwaliłam się specjalnie życzeniami bo i nie było czym - 59 lat to sporo :(
Ewuniu dzięki za kawę, dawno nie piłam twojej, Jolinka też jakoś ostatnio rzadziej zagląda - rano też, więc też dzięki za kawkę :)
to na razie tyle bo dopiero niedawno wstałam a o 10 przychodzi do mnie koleżanka, z którą usiłujemy razem uczyć się angielskiego i prowadzimy coś w rodzaju konwersacji w tym języku ale i po polsku oczywiście też i to więcej :) :)
Agnieszko nie wiem czy trzymać kciuki czy już miałaś hospitację rano ale ty - "stary" belfer na pewno sobie poradzisz :mdr:
a moja waga po wczorajszych urodzinach trochę jęknęła i pokazała więcej ale nie ma to tamto - jedziemy dalej z tym koksem :)
Dzień dobry
Próbowałam coś napisać z tabletu, niestety nie dało rady. Witam się z telefonu.
Sabinko życzę Ci wszystkiego co sobie wymarzysz z okazji urodzin. :kiss:
Dobrego dnia dla wszystkich.
Dzien dobry,
zostalam zaproszona do Waszego watku:money: (serdecznie dziekuje Kasiuogrodniczko ) Wiekiem pasuje, moge sobie u Was pobyc ?