69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Jolinko- cudne te twoje wnusie! Piekne maja buziaczki a szczegolnie podobaja mi sie ich oczeta!
A czemu nie ma na zadnej fotce ich babci, co to niby tak strasznie wyglada?
Chetnie bym ja zobaczyla- zeby ochrzanic nieco za brak wiary w siebie i ciagle kompleksy!
Pytasz skarbie o moje terminy...Boze jaka ty jestes skrupulatna i o wszystkim pamietasz! zebym ja tak potrafila...
No coz- sprawy sa w toku- w polowie lutego bede miala robiona tzw Urodynamike czyli badanie pojemnosci pecherza itp... a potem sie zobaczy!
Ewuniu- normalnie zamarlam- bylas jedna noga poza? Czemu? Czemu dziewczyny gdy cos jest nie tak-nie piszecie - nie tlumaczycie?
Mowie-dziewczyny- bo podobnie zachowuje sie nie tylko Ewa... A przeciez wszystko idzie wyjasnic... Prosze- wszystko- tylko nie znikniecie bez slowa...
Ciesze sie Ewciu, ze tak pieknie wystartowalas z WW- wiedzialam, czulam podskornie, ze to metoda dla osob takich jak ty- zdyscyplinowanych i konkretnych. Trzymaj sie wiec kochanie tego nadal- bo jestem przekonana, ze tym sposobem wkrotce ogarniesz swoj cel.
Dla mnie natomiast lepsze wydaje sie byc- bazowanie na tluszczach a ograniczanie wegli i mam zamiar od jutra na nowo ta metoda zabrac sie za siebie. W ostatnim tygodniu odpuscilam sobie nieco ale rzecz jasna-nie zamierzam calkowicie z dietowania zrezygnowac.
Gammus, Sabinko, Naciu, Maniusiu- pieknie dziewczynki dietkujecie to i wyniki sa jak nalezy! tak trzymac!
Grazynko- probowalam kiedys Pilates- podziwiam cie kochana...ja tam jestem zbyt wielki chaot zeby to robic. Chapeau bas!
-
Dzień dobry, witam świątecznie, urodzinowo... bo dzisiaj rocznica od założenia tego miejsca, od roku jesteśmy tutaj, w tym miejscu na dobre i na złe. Niby to tak niewiele, a tyle się wydarzyło... dobrego i tych gorszych chwil, o których chcemy zapomnieć...
Z tej okazji, życzę Wam samych miłych chwil, dużo uśmiechu na codzień i zgubienia na zawsze nadbagażu, który nas trapi ciągle ...
Wszystkiego naj, naj, naj moje drogie Zawziętaski !!!
forumowe111.jpg
przepraszam, ze pozwoliłam sobie, bez uzgodnienia z Wami na te zdjęcia-wspominajki , ale jak coś mogę je jutro usunąć, a dzisiaj może niech pobędą tak świątecznie...
Miłego dnia wszystkim życzę i zapraszam na kawusię...
0x600.jpg
Ostatnio edytowane przez evige ; 27-01-2016 o 12:40
-
Ewuniu dzieki!
Jaka cudna niespodzianka! Jestes kochana, ze pamietalas! Ja tam wcale nie mam nic przeciwki tej fotce...nasze buzki sa na niej takie malutkie, ze komu by to przeszkadzalo...
To juz rok jak jestesmy tutaj... Jak ten czas leci...
Nowym kolezankom trzeba jednak wyjasnic, ze nasza przyjazn trwa juz dluzej- wczesniej pisalysmy na innym forum, gdzie nasz watek-paskudnie- z dnia na dzien zamknieto! Troche bylo szukania gdzie sie podziac i zamieszania rowniez- otworzylysmy nawet zamknieta grupe na fecebooku (jesli jestescie zainteresowane i macie konto na fb- Marysiu i Grazynko) to serdecznie i tam zapraszamy. Pisze tam tez kilka dziewczyn, ktore nie chca przeniesc sie na forum a dla nas tutaj piszacych ta grupa na fb jest miejscem gdzie latwiej zamieszczac prywatne fotki i na szybko miedzy soba komunikowac.
Jednak generalnie to tutaj jest teraz nasz wirtualny dom i tutaj wiekszosc z nas codziennie zaglada na kawke lub herbatke.
Ja naprzyklad tak sobie ten dom wyobrazam...
-
Kasiu to zdjęcie to jakby u ciebie w ogródku, bajkowo
to już rok.. jak ten czas szybko leci
-
Jezu! Tak pozno a ja jeszcze w proszku! Maniusiu- no tyle kwiatkow to ja jeszcze w ogrodku nie mam...
Ale juz jestem tej liczby blisko...
-
Świętujemy więc dzisiaj moje kochane Zawziętaski pierwsze urodziny[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tort_1_3.jpg
Poczęstujcie się tortem....wirtualny,więc nie tuczy
szampan-z-malinami-53421392.jpg
I pyszny szampan z malinami czeka
altanka-ogrod-kwiaty.jpg
A za naszym domem koniecznie musi być w spokojnym kąciku ukwiecona altanka
-
Dzień dobry
ale pięknie w tym naszym wirtualnym domku
i już cały rok tu jesteśmy
niby długo ale cóż to jest wobec czasu jaki minął nam wspólnie na kafeterii ...
-
Dzień dobry☺
Rok minął a ja zaczynam na nowo,ech....
Ewuniu pięknie to zrobiłaś,dziękuję Ci bardzo i już żałuję,że na naszym spotkaniu u Agusi Cię nie będzie.
Wiele się wydarzyło przez ten rok,ale warto było się tutaj przenieść.
Gdyby Marysia i Grażynka chciały dołączyć do naszej grupy na Fb wystarczy dodać nas do znajomych na tym wątku i w prywatnej wiadomości podać swój mail do wysłania linku.Nasza grupa jest tam zamknięta i dostać się można przez polecenie.
Wszystko o czym tam piszemy czy publikujemy jest widoczne tylko dla członków grupy.
-
Mario zaciekawiła mnie twoja dieta, może byłaby akurat dla mnie?
je się tam 3 razy dziennie a w innych raczej dietach raczej preferuje się jedzenie 5 razy a ja właśnie jedząc 3 razy dziennie i to sporo - chudnę
taki sposób jedzenia jest u mojej córki w Anglii i jak tam jestem i jem tylko te 3 razy bez przegryzek i podjadania zawsze trochę zgubię a jakby dołożyć jeszcze podział co kiedy jeść na te trzy posiłki to może byłoby to ???
właśnie wybieram się do jednej z naszych bibliotek bo sprawdziłam w katalogu online, że jest tam książka na podstawie której się odchudzałaś, jest dostępna więc sobie wypożyczę i poczytam, wiedzy nigdy za dużo
twoja stopka robi wrażenie, moje gratulacje
-
Przy okazji zrobię sobie spacer bo biblioteka jest dosyć daleko a jeszcze gdzieś sobie pomaszeruję, żeby zaliczyć z 1,5 godzinki ruchu
wczoraj gimnastyka, dzisiaj dłuższy spacer, jutro nie pójdę na basen bo idę na pogrzeb to też pomaszeruję na cmentarz pieszo, ruch to zdrowie i lepsza kondycja
Uprawnienia umieszczania postów