Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ewa ...
ale pieknie nam o rocznicy przypomnialas...ja nawet nie zastanawialam sie ile tu juz razem jestesmy, ale ciesze sie , ze Ty zwrocilas na to uwage... to naprawde mile ze nie tylko nam o tym przypomnialas, ale jeszcze zadalas sobie tyle trudu i tak piekna "przypomonajke"zrobilas. Nie mam nic przeciwko temu ze ja tu zamiescilas, a wrecz przeciwnie jestem dumna , ze znalazlamsie na niej i to wdodatku w Twoim towarzystwie ... jestes naprawde kochana ...
za WW wielkie gratki...idziesz jak burza i coraz bardziej mnie nakrecasz 
Mario...
oczywiscie , ze slyszalam o diecie dr.Pape "Schlank im Schlaf" ale dla mnie zdecydowanie odpada ze wzgledu na duze przerwy miedzy posilkami ... dr.Pape nakazuje rygorystycznie przestrzegac 5 -cio godzinnej przerwy miedzy posilkami i nie ma mowy nawet o lekkich przekaskach ...tego ja napewno nie przeskocze, bo moj najwiekszy blad, to w zasadzie "skubanie" czegos co chwilke ... wiec trzymamsie zdala od diety,ktora dla mnie na starcie skazana bylaby na niepowodzenie ...
Sabinko...
jesli dajesz rade zachowac takie przerwy miedzy posilkami to naprawde warto sprobowac diety dr.Pape.... jesli poczytasz ksiazke , to zobaczysz nieco dokladniej n czym to polega...
Kasiu...
piekne Twoje kwiaty, i napewno daja Ci wiele przyjemnosci ... i chyba zawsze bedziecz chciala jeszcze "cos" dosadzic... kiedy tak bardzo jak Ty kocha sie kwiaty to nigdy ich dosc...
Natko...
u mnie podobnie jak u Ciebie kolejny rok minol , a ja ciagle w miejscu drepcze, i tylko to sie zmienilo, ze juztabletki na obnizenie cukru musze zazywac... ech ta moja slaba silna wola...ciesze sie, ze choc z chodzeniem narazie jakosmi idzie i przynajmniej za to wstydzic sie nie musze ...
Milego dnia wszystkim zawzietaskom zycze i z okazji naszej roczniyc pozwole sobie zamiescic ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]