Strona 639 z 3048 PierwszyPierwszy ... 139 539 589 629 637 638 639 640 641 649 689 739 1139 1639 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,381 do 6,390 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry

Ewa ...
    ale pieknie nam o rocznicy przypomnialas...ja nawet nie zastanawialam sie ile tu juz razem jestesmy, ale ciesze sie , ze Ty zwrocilas na to uwage... to naprawde mile ze nie tylko nam o tym przypomnialas, ale jeszcze zadalas sobie tyle trudu i tak piekna "przypomonajke"zrobilas. Nie mam nic przeciwko temu ze ja tu zamiescilas, a wrecz przeciwnie jestem dumna , ze znalazlamsie na niej i to wdodatku w Twoim towarzystwie ... jestes naprawde kochana ...
    za WW wielkie gratki...idziesz jak burza i coraz bardziej mnie nakrecasz

Mario...
    oczywiscie , ze slyszalam o diecie dr.Pape "Schlank im Schlaf" ale dla mnie zdecydowanie odpada ze wzgledu na duze przerwy miedzy posilkami ... dr.Pape nakazuje rygorystycznie przestrzegac 5 -cio godzinnej przerwy miedzy posilkami i nie ma mowy nawet o lekkich przekaskach ...tego ja napewno nie przeskocze, bo moj najwiekszy blad, to w zasadzie "skubanie" czegos co chwilke ... wiec trzymamsie zdala od diety,ktora dla mnie na starcie skazana bylaby na niepowodzenie ...

Sabinko...
    jesli dajesz rade zachowac takie przerwy miedzy posilkami to naprawde warto sprobowac diety dr.Pape.... jesli poczytasz ksiazke , to zobaczysz nieco dokladniej n czym to polega...

Kasiu...
    piekne Twoje kwiaty, i napewno daja Ci wiele przyjemnosci ... i chyba zawsze bedziecz chciala jeszcze "cos" dosadzic... kiedy tak bardzo jak Ty kocha sie kwiaty to nigdy ich dosc...

Natko...
    u mnie podobnie jak u Ciebie kolejny rok minol , a ja ciagle w miejscu drepcze, i tylko to sie zmienilo, ze juztabletki na obnizenie cukru musze zazywac... ech ta moja slaba silna wola...ciesze sie, ze choc z chodzeniem narazie jakosmi idzie i przynajmniej za to wstydzic sie nie musze ...

Milego dnia wszystkim zawzietaskom zycze i z okazji naszej roczniyc pozwole sobie zamiescic ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

No to i mnie wypada zlozyc Wam zyczenia, zeby Wam ( awlasciwie chyba nam) ten watek tyle radosci dalej sprawial, i zeby wszystkie marzenia co do figury i nie tylko sie spelnily. Wypadaloby jeszcze jakis obrazek ladny poslac ale ja w tej kwestii jeszcze zielona jestem to musicie sobie wyobrazic.
    Kasiu,- Ty nie darmo taki przydomek nosisz bo kwiatki piekne, nie tylko wirtualnie ale te w realu pewnie tez.

Gamma mnie te przerwy tez dlugo odstraszaly, pisalam na moim watku o tym, ale powiem Ci, ze przyzwyczaic sie mozna. No i z tymi 5 - godzinnymi przerwmi to ja az tak nie przesadzalam. Mnie to pasowalo do trybu zycia, ja nie mam mozliwosci w pracy podjadac. Kazda dieta ma jakies tam minusy i najwazniejsze, ze dziala. Kazdy tez musi sam wiedziec co mu pasuje, dlatego podoba mi sie Twoje podejscie.
    Z pracy pisze szybciutko to i jeszcze wszystkich wpisow doczytac nie zdazylam ale swietuje z Wami. Mileego dnia.
    Ostatnio edytowane przez Maria1968 ; 27-01-2016 o 13:30
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Dietetyk_Kamila jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie chciałabym się ze wszystkimi serdecznie przywitać, ponieważ będę pojawiała się na forum częściej. Jestem dietetykiem dlatego jeśli mielibyście jakieś pytania i wątpliwości związane z dietą i zdrowym odżywianiem pytajcie śmiało, postaram się pomóc Miłego dnia!
    gamma56 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Stuttgart

Sabinko, szukalam wszedzie tej ksiazki i wiem, ze tlumaczona byla ale chyba sie nie przyjela. A jednak znalazlas, moze sie przekonasz. Zaznaczam jednak, ze dieta jest dlugotrwala i dopiero po dluzszym czasie przynosi efekty. Nic dla niecierpliwych. Ja juz rozne diety stosowalam, z roznym skutkiem. Mialam krotka przygode z Duckanem, gdzie w fazie uderzeniowej przez tydzien schudlam prawie 2,5 kilo i bylam wniebowzieta. No co tylko bylo potem to juz ogolna katastrofa. Nie, zebym glodna chodzila ale awersji do twarogu nabralam. No i jeszcze jedno : trzeba jesc mieso wysokiego gatunku co sie oczywiscie z kosztami wiazalo.Tak sobie mysle, ze chyba w wiekszosci krajow zachodnich i w PL pomalutku tez jada sie 3 razy dziennie. Sniadanie, lunch w poludnie i ciepla kolacja. Poczatki ciezkie byly bo ja nigdy sniadan nie jadalam a tu trzeba zjesc i to duzo. Trwalo to jakies 4 tygodnie, przyzwyczailam sie. Ja mialam wiekszy problem z kolacjami bo bialkowe musza byc. Ale popatrz, jesli jadlam kawal miesa i warzywa wieczorem to lepiej zjesc wiecej warzyw niz zapchac sie np. kartoflami. U mnie zadzialalo, jeszcze calkiem nie wyszlam z diety, wlasciwie zastanawiam sie jak to zrobic ale jedno wiem : mnie starcza te trzy posilki. Powodzenia.
    gamma56 and sabinka57 like this.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg

Mieszka w
    Stuttgart

Laugizorli
    Nie znamy sie niestety ale mozna kolezanke spytac czy poziom hormonow sprawdzila ? Bo mnie to moj zeszly rok przypomina, stres byl tez ale niestety tez te glupie lata, za przeproszeniem nie bede po imieniu nazywac, jeszcze sie obrazi ktos. U mnie sie zaczelo, niestety.
    Ogrod imponujacy,ja niestety nie botaniczna ale podziwiam szczerze.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg

Mieszka w
    Stuttgart

Mnie tam marudzenie wcale nie przeszkadza no chyba, ze innym ale nie sadze. Czasem trzeba.

O, udalo sie cos zalaczyc, to na wasza rocznice - oczywiscie dla tych co po pracy juz ,tak jak ja.
    Zapomnialam dodac, ze moj ulubiony ale malo dietetyczny no ...cena
    Załączone miniatury Załączone miniatury Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-moet-chandon-daring-rose-imperial-moet-chandon.jpg  
    Ostatnio edytowane przez Maria1968 ; 27-01-2016 o 17:42
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Piękny ogródek Grażyno
    O tym spaniu to jakbym o sobie czytała, ja już nie wiem ile lat tak nie sypiam, 2-3 godz, budzę się potem jeszcze uda się zasnąć na godzinę lub dwie i znów się budzę, nasenne nie pomagają

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Rada nudna jak flaki z olejem, wzięłam tablet więc mogę sobie do was popisać
    Kończy się semestr i jak zwykle zaczyna się papierologia, a tu do ferii jeszcze dwa tygodnie!Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-id-pracy.gif
    No nic, damy radę.
    Maniusiu, Grażyno, ja też mam identyczne kłopoty ze spaniem. Zawsze je miałam, ale teraz wszystko się nasiliło.

Grażyno, co prawda nie odpowiedziałaś na moje pytania, ale ja się nie zrażam i zostaję z nadzieją, że to zrobisz . Jakiś czas Cię nie było, więc może nie doczytałaś. Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-animowany-animowana-emotikony.gifPiękny ogród i fajny domek
    Mario, gratuluję zaparcia w diecie i rezultatów
    Sabinko, dobrze, że maszerujesz…czytam teraz książkę Antyrak , autor w niej pisze, że codzienny marsz ok 2 godzin zmniejsza ryzyko zachorowania na nowotwory u kobiet. Ile w tym prawdy…trudno powiedzieć, ale zawsze warto przekonać się osobiście .Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-162.gifJeśli pasuje Ci jedzenie trzy razy dziennie, to masz odpowiedź- po prostu spróbuj.
    Bardzo mi przykro z powodu, Twojej sąsiadki.

Małgosiu, świetna fryzurka i kolor włosów
    Joluś, szampan z malinami…mniam- prawie tak dobry jak z truskawkami
    Kasiu, Twój ogród wymiata, cudo…
    piszesz, żeby mówić otwarcie, gdy coś jest nie tak…no, to jest bardzo trudne i nie każdy tak umie…ja np. nie, albo rzadko. Ale jedno wiem na pewno, bez słowa nie zniknę na dłużej

Ewuniu dzięki za przypomnienie o naszej rocznicy…zdjęcia budzą wspomnienia , zrobiło się tak nostalgicznie ….

Krysiu, Zeniu, Magda, czekamy tu na Was Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-96.gif
    Na razie ...miłego wieczoru wam życzę Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-jez4.gif

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki kochane, musiałam wejść bo to dzisiaj rok od założenia topiku. Pamiętałam, bo często od tej daty zaczynam swoje wejście na nasze stronki. Chciałabym życzyć Wam i sobie ponownego spotkania tu za rok. Żebyśmy zawsze chciały i umiały otwierać nasze codzienne sprawy również w tej głębszej warstwie, bo bez tego zgubi się i trwałość i sens naszych wspólnych, chociaż wirtualnych, spotkań. Żebyśmy zawsze umiały pochylić się serdecznie nad każdym wpisem. Żeby żadna z nas nie czuła się nie wysłuchana, pominięta, nie zrozumiana. Żebyśmy odpowiadały zawsze na swoje pytania No i żeby jak najwięcej nas spotkało się już realnie latem. Trzymajcie się i do na razie (zdjęcia oczywiście mogą zostać – bardzo mi się podobają, chatka piękna, ogrody pachnące, ciasta smakowite, szampan wypity)
    tulanka.jpg

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, a czym zasłużylam na takie piękne serduszko?

Uprawnienia umieszczania postów