Strona 644 z 3048 PierwszyPierwszy ... 144 544 594 634 642 643 644 645 646 654 694 744 1144 1644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,431 do 6,440 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kurcze gdzie ten post ,u mnie tez go nie ma.Wlasnie go szukalam.
    Ta glodowka lecznicza jest inna niz te ktore znamy,Pani doktor ( jest tworczynia diety garsciowej) poleca taka ktora ne wyniszcza organizmu i chroni miesnieW ciagu dnia mamy do do zjedzenie 300-400g brazowego ryzu w porcjach plus 3-4 porcje szejkow proteinowych pure whey performance (bialko ze stewia) do tego 3 ltry wody z dodatkiem soku zurawinowego lub aleosowego.Wystarczy nawet jeden dzien choc 4-5 byloby najskuteczniejsze.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Musze cos wymyslec zeby wyjsc z tej 3 cyfrowki bo mi podciela skrzydla i dobila.
    W ksiazce dr Gornickiej jest tez podobna dieta tylko bez bialka i dostaje ja kazdy na oczyszczenie organizmu zwlaszcza przy duzej nadwadze.Mogę Ci ją Kasiu przepisać, jeśli chcesz.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Malgosiu ten link sie nie otwiera- gdzie moge poczytac cos na temat tej glodowki?

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

"Ta glodowka lecznicza jest inna niz te ktore znamy,Pani doktor ( jest tworczynia diety garsciowej) poleca taka ktora ne wyniszcza organizmu i chroni miesnieW ciagu dnia mamy do do zjedzenie 300-400g brazowego ryzu w porcjach plus 3-4 porcje szejkow proteinowych pure whey performance (bialko ze stewia) do tego 3 ltry wody z dodatkiem soku zurawinowego lub aleosowego.Wystarczy nawet jeden dzien choc 4-5 byloby najskuteczniejsze."

Ja nie chce stosowac jakiejs diety glodowkowej...mi autentycznie wystarczy jakies 3-4 czy 5 dni- a potem chce wrocic do takiego stylu odzywiania jak mam mniej wiecej teraz... Chce tylko na nowo poczuc motywacje...zeby mi sie chcialo chciec!
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 29-01-2016 o 19:06

Awatar Natka55

Kurcze gdzie ten post ,u mnie tez go nie ma.Wlasnie go szukalam.
    Ta glodowka lecznicza jest inna niz te ktore znamy,Pani doktor ( jest tworczynia diety garsciowej) poleca taka ktora ne wyniszcza organizmu i chroni miesnieW ciagu dnia mamy do do zjedzenie 300-400g brazowego ryzu w porcjach plus 3-4 porcje szejkow proteinowych pure whey performance (bialko ze stewia) do tego 3 ltry wody z dodatkiem soku zurawinowego lub aleosowego.Wystarczy nawet jeden dzien choc 4-5 byloby najskuteczniejsze.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dieta dr Pape tez wyglada mi ok...boje sie jednak, ze nie bylaby kompatybilna z mym stylem zycia... Chociaz ja wlasciwie moglabym zjadac zniadanie okolo 7-7:30, potem obiad w szkole-12-12:30 i kolacja okolo 18-tej. Moze tylko brakowaloby mi podwieczorku, do ktorego jestem przyzwyczajona...Wyczytalam tez, ze to dobra dieta dla tych ktorzy lubia duzo naraz zjesc a ja sie do nich nie zaliczam chyba... wole mniej a czesciej. Tyle tylko, ze z tym "mniej a czesciej" nie mam efektow spadkowych na wadze.

Awatar Natka55

Omg teraz się sklonowałam,zaraz sprawdzę Kasiu.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja popieram głodówki. Swego czasu interesowałam się nimi- czytałam Małachowa, Tombaka, Wiśniewską, dlatego wzięłam się za wo, bo to też jest głodówka, a właściwie post, tylko warzywno owocowy. Trzeba tylko umieć z nich wychodzić, bo jest mega jojo, ale w czasie głodówki jest super samopoczucie i jeśli potraficie polubić głód ( wiem, że Kasia to potrafi), to jest jak najbardziej super. Chociażby dla odciążenia przewodu pokarmowego warto je robić.
    Kasiu, u mnie też wzrost...tym smutniejszy, że nie zasłużony niewielki, ale jednak...trudno nie zrażam się, idę dalej

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Grażynko, ja przytyłam po rzuceniu palenia , potem był stres związany z chorobą i smiercią brata, teraz doszła menopauza i od tej pory nie mogę schudnąc. trudno byłoby mi coś z tego wyeliminowac

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Popieram Agnieszke. Nie zawsze mozna wyeliminowac to co spowodowalo przyrost wagi.
    U mnie byly to - zmiany hormonalne przy menopauzie i jednoczesnie srodki antydepresyjne.
    Dziewczyny potwierdza, ze ja bardzo dlugo wazylam 68-69 ki i z tych dwoch wyzej wymienionych powodow w przeciagu kilku miesiecy (od kwietnia do sierpnia) "zwiekszylam sie" o prawie 10kilo!

Uprawnienia umieszczania postów