Strona 653 z 3048 PierwszyPierwszy ... 153 553 603 643 651 652 653 654 655 663 703 753 1153 1653 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,521 do 6,530 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Aga, zacznij biegać jak Cię tak nosi

ewa

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Tak Kasiu Przemyśl jest cudny i magiczny. Kocham ❤
    Zajrzyj (jak chcesz ) na fb na "kocham Przemyśl " miłego dnia
    ewa

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ewa, początek już zrobiłam...wczoraj biegałam po domu, dziś będę po ogródku, a kto wie, co będzie jutro ! Jak energia mnie nie opuści, to może stadion

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Agnieszko czyżby te parę godzin w nocy które zwykle śpisz to byłoby za dużo? chodzić po domu i spać z doskoku? nie wiem jak ty jeszcze funkcjonujesz a tu okazuje się, że roznosi cię nadmiar energii, jak jak miałam długotrwałe problemy z bezsennością to byłam nie do życia ale też tak nienaturalnie pobudzona i jak nakręcona...teraz śpię, no owszem budzę się kilka razy w nocy ale zaraz odpływam i co ważne jestem po takiej nocy wypoczęta

Laugizorli a za cóż ty jesteś tak bardzo nam wdzięczna? za to, że jesteśmy? za to, że jesteśmy takie a nie inne? że można się u nas wygadać, wyżalić, czasem pośmiać, czasem posmucić a czasem dostać nawet kopa w d...., a tak w ogóle to fajnie tu u nas prawda?
    ciekawi mnie skąd się wzięłaś na Islandii i jak długo tam byłaś? wspominasz coś o pracy w szkole i na basenie...teraz nie pracujesz bo nie ma satysfakcjonującej cię pracy i trochę chorujesz, jeśli możesz zdradź trochę faktów ze swojego życia, ta Islandia mnie ciekawi

Natko jak ryż? jeszcze ci się nie przejadł?
    wczoraj trochę ci nie wyszło ( bułka) ale za to zaliczyłaś siłownię i spacer, to już dużo

Jolinko skrobnij chociaż słówko jak było u lekarza?

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Nie wiem z jakiego powodu odcina tekst po emotce z telefonu.
    Odezwę się później bo wychodzę z domu póki nie pada.Miłego dnia dla wszystkich.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Grazynko-piekna ta twoja opowiesc -pisz wiecej bo ja w kazdym razie z przyjemnoscia dowiem sie czegos wiecej o Islandii i o tobie.
    Nie ma co tutaj u nas przepraszac za to ze sie pisze o sobie...po to istnieje watek zeby sie soba i swymi przemysleniami czy przezyciami dzielic...
    Zwolnilam sie dzis ciut wczesniej ze szkoly bo znowu bardzo rozbolala mnie glowa... dziwnym trafem jak tylko wyszlam z budynku szkoly od razu mi sie polepszylo...ale bralam i w nocy i ranoibupron 800 .moze wreszcie zadzialal. Przyszlam do domu...a on ...taki pusty...
    Nikt na mnie nie czeka... Wydrukowalam sobie kilka zdjec mojej Sonusi. Oprawie je i powiesze w domowej fotogalerii i na ogrodzie...

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Laugizorli ależ ty wszechstronna kobieta jesteś

Kasiu leniuszku, kombinatorko ty nasza - główka w szkole bolała??? paluszek i główka to szkolna wymówka
    tez tak miałam ( pustka w domu) jak odszedł mój kot Filip, był u nas prawie 15 lat....

polatałam trochę bo nie pada ( a miało) tylko wieje okrutnie to zamiast pochodzić to polatałam -przeleciałam podobno 4,27 km i spaliłam podobno 439 kcal

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Kasiu, bardzo dobrze, ze ucieklas ze szkoly i popatrz twoj organizm zareagowal bardzo pozytywnie. Tez bym uciekla z roboty ale nie moge.
    Podczytuje Was regularnie i widze, ze Wy juz babcie na calego. Fajnie macie, ja musze sobie troche jeszcze poczekac, chociaz nigdy nic nie wiadomo.
    W Islandii nigdy nie bylam ale moge sobie wyobrazic, ze pieknie musi byc. Chociaz ja miastowa dziewczyna jestem, potrzebuje tramwaju i calonocnej tureckiej restauracji. Tak juz mam.I zawsze podziwialam ludzi co daleko do sasiada mieli. Bo ja chyba bym umarla, zawsze musze miec kogos kolo siebie. Jakie te przerwy krotkie, teraz chyba na poprawnym watku pisze
    Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, ide dzisiaj na silownie, to moj pierwszy porzadny trening od lat. Mam nadzieje, ze nie wykiltuje.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Uprawnienia umieszczania postów