69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Aga, zacznij biegać jak Cię tak nosi
ewa
-
Tak Kasiu Przemyśl jest cudny i magiczny. Kocham ❤
Zajrzyj (jak chcesz ) na fb na "kocham Przemyśl " miłego dnia
ewa
-
Ewa, początek już zrobiłam...wczoraj biegałam po domu, dziś będę po ogródku, a kto wie, co będzie jutro ! Jak energia mnie nie opuści, to może stadion
-
Dzień dobry 
Agnieszko czyżby te parę godzin w nocy które zwykle śpisz to byłoby za dużo? chodzić po domu i spać z doskoku? nie wiem jak ty jeszcze funkcjonujesz a tu okazuje się, że roznosi cię nadmiar energii, jak jak miałam długotrwałe problemy z bezsennością to byłam nie do życia ale też tak nienaturalnie pobudzona i jak nakręcona...teraz śpię, no owszem budzę się kilka razy w nocy ale zaraz odpływam i co ważne jestem po takiej nocy wypoczęta 
Laugizorli a za cóż ty jesteś tak bardzo nam wdzięczna? za to, że jesteśmy? za to, że jesteśmy takie a nie inne? że można się u nas wygadać, wyżalić, czasem pośmiać, czasem posmucić a czasem dostać nawet kopa w d...., a tak w ogóle to fajnie tu u nas prawda?
ciekawi mnie skąd się wzięłaś na Islandii i jak długo tam byłaś? wspominasz coś o pracy w szkole i na basenie...teraz nie pracujesz bo nie ma satysfakcjonującej cię pracy i trochę chorujesz, jeśli możesz zdradź trochę faktów ze swojego życia, ta Islandia mnie ciekawi
Natko jak ryż? jeszcze ci się nie przejadł?
wczoraj trochę ci nie wyszło ( bułka) ale za to zaliczyłaś siłownię i spacer, to już dużo
Jolinko skrobnij chociaż słówko
jak było u lekarza?
-
-
Nie wiem z jakiego powodu odcina tekst po emotce z telefonu.
Odezwę się później bo wychodzę z domu póki nie pada.Miłego dnia dla wszystkich.
-
Grazynko-piekna ta twoja opowiesc -pisz wiecej bo ja w kazdym razie z przyjemnoscia dowiem sie czegos wiecej o Islandii i o tobie.
Nie ma co tutaj u nas przepraszac za to ze sie pisze o sobie...po to istnieje watek zeby sie soba i swymi przemysleniami czy przezyciami dzielic...
Zwolnilam sie dzis ciut wczesniej ze szkoly bo znowu bardzo rozbolala mnie glowa... dziwnym trafem jak tylko wyszlam z budynku szkoly od razu mi sie polepszylo...ale bralam i w nocy i ranoibupron 800 .moze wreszcie zadzialal. Przyszlam do domu...a on ...taki pusty...
Nikt na mnie nie czeka...
Wydrukowalam sobie kilka zdjec mojej Sonusi. Oprawie je i powiesze w domowej fotogalerii i na ogrodzie...
-

Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
-
Laugizorli ależ ty wszechstronna kobieta jesteś 
Kasiu leniuszku, kombinatorko ty nasza - główka w szkole bolała??? paluszek i główka to szkolna wymówka
tez tak miałam ( pustka w domu) jak odszedł mój kot Filip, był u nas prawie 15 lat....
polatałam trochę bo nie pada ( a miało) tylko wieje okrutnie to zamiast pochodzić to polatałam -przeleciałam podobno 4,27 km i spaliłam podobno 439 kcal
-
Kasiu, bardzo dobrze, ze ucieklas ze szkoly i popatrz twoj organizm zareagowal bardzo pozytywnie. Tez bym uciekla z roboty ale nie moge.
Podczytuje Was regularnie i widze, ze Wy juz babcie na calego. Fajnie macie, ja musze sobie troche jeszcze poczekac, chociaz nigdy nic nie wiadomo.
W Islandii nigdy nie bylam ale moge sobie wyobrazic, ze pieknie musi byc. Chociaz ja miastowa dziewczyna jestem, potrzebuje tramwaju i calonocnej tureckiej restauracji. Tak juz mam.I zawsze podziwialam ludzi co daleko do sasiada mieli. Bo ja chyba bym umarla, zawsze musze miec kogos kolo siebie. Jakie te przerwy krotkie, teraz chyba na poprawnym watku pisze
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, ide dzisiaj na silownie, to moj pierwszy porzadny trening od lat. Mam nadzieje, ze nie wykiltuje.
Uprawnienia umieszczania postów