Strona 656 z 3048 PierwszyPierwszy ... 156 556 606 646 654 655 656 657 658 666 706 756 1156 1656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,551 do 6,560 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Oglądałam niedawno na Superstacji reportaż o mężczyźnie wyleczonym przez Zbyszka Nowaka naszego słynnego bioenergoterapeutę. Jest to kolejna z wielu wyleczona przez niego osoba. Przyjmuje pod Warszawą. Może pomyślimy o jakiejś akcji na Fb ,żeby zebrać fundusze na wyjazdy i leczenie. Zna się ktoś na tym?

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

kojarzę, że Jola już jeździła do jakiego bioenergoterapeuty

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

a ja jakoś w nich nie wierzę tak do konca, tez jeździłam z mamą
    tu chyba przede wszystkim wiara pomaga
    babcia do Kaszpirowskiego jeździła po całej Polsce i też nic

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Hmmmm...albo ja cos zle zrozumialam...albo
    Dziewczyny-moze poczekajmy na Jole niech jeszcze raz nam wytlumaczy co i jak. Bo ja mysle, ze to nie jest tak, ze medycyna konwencjonalna opuscila juz rece. Jola napisala, ze we Wroclawiu nie chce ani ona operacji (odleglosc) ani tamtejsi lekarze z tego wzgledu, ze pierwsza operacja byla przeprowadzana przez kogos innego. Ale moim zdaniem-no ja tak zrozumialam przynajmniej- operacja jest mozliwa i najlepiej zeby sie odbyla gdzies na Slasku. Jolu...czy jest tak jak mysle?
    Jestem przekonana, ze w tym regionie Polski jest dosyc dobrych szpitali...trzeba tylko do wlasciwego dotrzec.
    Wydaje mi sie tez dziewczyny kochane, ze lepiej byloby te dyskusje przelozyc na droge prywatna...bo nie wiem tak do konca- czy Joli a tym bardziej jej synowi to pisanie o roznych mozliwosciach leczenie-tu na otwartym topiku jest na reke...
    Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar Natka55

Oczywiście Kasiu tutaj rozmawiamy ogólnie, tak ten fejs to nie jest dobry pomysł, bo choroba wymagalaby naglosnienia a tego na pewno Jola ani Jej syn nie chca.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, Jola przecież sama na forum pisała, a my nie mówimy tu o żadnych szczegółach. Nie piszemy nic więcej co napisała Jola . Myślę, że w sytuacji gdyby potrzebna była pomoc mojemu synowi, to bez wdawania się w szczegóły , chciałabym żeby ktoś mi pomógł
    gamma56, Natka55 and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Czy u was tez taka okropna pogoda? wieje i pada, przed południem tylko wiało to poszłam do koleżanki w obie strony pieszo i spaliłam podobno ponad 500 kcal ale teraz to jest po prostu okropnie
    dzisiaj szósty dzień jem z 5 godzinnymi przerwami, 3 razy dziennie i powiem wam, że da się wytrzymać i nie jest źle

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, u nas też wieje, ale jest ciepło.
    Brawo za dietę. Ja robię nadal oszukane wo ...
    gamma56, Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Kasiu...
    wydaje mi sie , ze chyby nieco na wyrost piszesz o prywatnosci Joli i jej syna... plaszczyzna na ktorej sie spotykamy jest nieslychanie wirtualna i mysle , ze szukajac jakiejs mozliwosci pomocy dla M nie naruszamy niczyjej prywatnosci i zastanawiam sie skad u Ciebie takie obawy ... Jolinka dzieli sie z nami swymi bolaczkami ... nie wiem jak Ty ale ja mysle ze, kiedy ktos mowi mi "co go boli" to nie tylko po to aby tu troche posmecic, ale czesto dlatego , ze czuje sie bezradny i niejako podswiadomie oczekuje pomocy...

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Wyjścia są 3 czyli operacja już,operacja za kilka miesięcy,bez operacji.Na razie chyba będzie opcja druga-trzeba wzmocnić organizm,dobiałczyć go,Mateusz musi na wadze przybrać,nabrać sił,wzmocnić swój układ immunologiczny.Potem konsultacje,powtórny rezonans (teraz nie mamy punktu odniesienia) i poszukanie dobrego i specjalisty,dobrego ośrodka u nas na południu.We Wrocławiu raczej nikt tego się nie podejmie-nikt nie chce "po kimś" robić.Zresztą przy jego psychice,nie wyobrażam sobie,żeby tam był sam.Operacja trudna i tzw. "brudna" czyli zagrożona zakażeniem-i nie dająca gwarancji,że uda się...że będzie lepiej,że nie będzie nawrotu.Nie potrafię na razie o niczym innym myśleć,dużo już łez wypłakałam,a syn psychicznie gorzej niż było i ja mu się nie dziwię po tym wszystkim co w ostatnich latach przeszedł.
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    ja mysle, ze to nie jest tak, ze medycyna konwencjonalna opuscila juz rece. Jola napisala, ze we Wroclawiu nie chce ani ona operacji (odleglosc) ani tamtejsi lekarze z tego wzgledu, ze pierwsza operacja byla przeprowadzana przez kogos innego. Ale moim zdaniem-no ja tak zrozumialam przynajmniej- operacja jest mozliwa i najlepiej zeby sie odbyla gdzies na Slasku.
    przytoczone slowa Jolinki dla mnie sa cichym wolaniem o pomoc a operacja nie tyle jak rozumiesz jest mozliwa lecz konieczna, ale ... i tu jest kilka warunkow,ktore najwyrazniej rujnuja psychike i Joli ijej syna ... mam wrazenie ze albo ja albo Ty cos zle rozumiemy... dziewczyny jesli ja gdzies wyszlam przed szereg to mnie do szeregu przywolajcie...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Natka55

Sabinko super, to teraz tylko zmieniać stopkę i cieszyć się z murowanych efektów.
    U mnie ziąb okrutny wieje, leje brrr....
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów