Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Marie przybij 5-kę ja też byłam na siłce, tylko moja całkiem swojska i zupełnie nie wypasiona. Za miesiąc sama się w lustrze nie poznasz, waga może nie spadnie, może się nawet podniesie ( w końcu mięśnie ważą więcej niż tłuszcz),ale cm na pewno i ciało będziesz miała ładniejsze.
Natko - moja wcale wypasiona nie jest, wybralam ja bo jest zaraz obok mojej pracy. Oni tylko maja rozne pakiety w zaleznosci co kto potrzebuje, mnie tam trener co caly czas za mna lazi to chyba by draznil. A urzadzenia dla wszystkich takie same. Uwazam, ze to nawet zly pomysl nie jest, dla kazdego cos dobrego. Podstawowy pakiet to 23 € na miesiac a taki ze wszystkim ( lacznie z przydupasem trenerem) to pewnie do stowy podchodzi. Mnie tam chlop nie potrzebny, jednego w domu posiadam i dosyc problemow mam.
Kasiu...
masz racje to dokladnie ten sam material tylko nie ogladalam od samego poczatku i moze dlatego umknelo mi ze to Mosley badal ... wielkie dzieki za linka ... popatrze teraz na spokojne...
A ja jeszcze cos na temat prywatnosci cos napisalac chcialam chociaz nie wiem czy mi to wypada. Ale co tam. Tak sobie wielokrotnie zastanawialam, ze moj watek to ogolnie dostepny jest i wszyscy go czytaja a ja tam nie tylko glupoty pisze. W koncu kazda z nas przekazuje mimowolnie jakies tam informacje. Wy juz sie dlugo znacie i chociaz jest przyjazn wirtualna to przeciez sa emocje i moze ja lepiej to widze bo calkiem swieza jestem. Ale dobrze, ze tak jest bo po to sa fora. Co do pomocy juz takiej w realu to ja np. chetnie ludziom pomagam i pomagac bede chociaz moj ojciec zawsze mowil, ze ten kto ma miekkie serce to musi miec twarda dooope.
A nawet jesli to kilka slow albo jakis gest a komus to pomoze to czemu nie.
Kasiu - i tu do Twich pieknych wpisow przechodze bo chcialam Ci napisac o couchingu ale juz ktoras mnie ubiegla. Pomysl o tym, to jest super sprawa.Ja mam taka klientke, ktora prowadzi ludzi przez rozne sfery zycia i z tego co wiem to calkiem fajnie sobie radzi. Jej firma ma duzy zakres od pomocy przy wyborze pracy poprzez sposoby ubierania sie (to dotyczy mojej branzy ) a na zachowaniu przy stole skonczywszy. To duza firma jest teraz zatrudniajaca specjalistow ale zaczynala jednoosobowo.
Ja nigdy bym nie pomyslala, ze sa osoby, ktore placa komus za dobor garderoby.
Dobry wieczór, oczy mi się już zamykają, bo jakoś kiepsko spałam poprzedniej nocy, zaraz się położę... Jeszcze szukam czegoś na pobyt w Krakowie (hotel) i zaraz zmykam...
Mario fakt Gothard to wieczne korki, ja mieszkam daleko od tego miejsca w kantonie Bern, ale już przejeżdżałam, koszmar ! Sama bardzo lubię Suisse i cieszę się, ze los mnie tutaj rzucił, nie zamieniłabym chyba na inny kraj poza Polską oczywiście :D
Gammo nie czujesz bakcyla, ale chodzisz, obawiam się, że jak osiągniesz cel, to i tak Cię będzie nosić, może nie tak często jak teraz, ale jednak.
Byłam dzisiaj na fizjoterapii i pan mi nakazuje codzienne chodzenie lub bieganie minimum 30 min, jak ja mam to zrobić ? nie wiem... uciekam do łóżka, bo zasnę przy biurku ;)
Dobranoc....
Laugi możesz wysłać do Jolinki prywatną wiadomość i pogadać na temat pomocy i zdjęcia. Jako matki z synkami,którzy mają problemy zdrowotne powinnyscie się szybko porozumieć.
Marie przez wypasioną rozumiem taką z nowym sprzętem, w mojej są sprzęty już trochę zużyte, starszego typu, ale ja jestem zadowolona.
Ewuniu a mówiłaś panu fizjoterapeucie o fitnessie i bieganiu? Mięśnie muszą mieć czas na regenerację. Może pan nie wie, że Jesteś aktywna praktycznie cały tydzień .
Tak, tak Małgosiu, pan mnie zna od lat, wie, ze jestem aktywna fizycznie, wie, ze biegam, ale mówi, ze ponieważ mam pracę siedzącą i wie w jakiej pozycji pracuję powinnam chodzić codziennie oprócz biegania
Grażynko, pracuję w szkole z dziećmi z zespołem Aspergera, i może ta komisja sobie niczego jednak nie wymyśliła...zespół nie wyklucza sprawności i zdrowia. Wszystko jest kwestią czego ta sprawność i zdrowie dotyczą :) Musisz mieć super chłopaka- ja lubię zajęcia z dzieciakami z tym zespołem, bo nieustannie mnie zadziwiają :)
Grazynko ...
zespół Aspargera u synka napewno spedza Ci sen z powiek i napewno nie masz latwo, bo wszelkie komisje widza najczesciej to co chca widziec... czasami mam wrazenie , ze czlowiek ktory przyszedlby na taka komisje z glowa pod pacha, uslyszalby ze ma wszystko co inni i nic mu nie dolega tylko ma nietypowa budowe ...
Jolinko...
nie wiem dlaczego ale pomyslalam, ze moze ta pani z Orli moglaby przyczynic sie chocby do wzmocnienia Twego syna ... moze na pryw, czy przez skype albo telefonicznie zechcialabys podac Grazynce jakies blizsze szczegoly , bo tu na forum to oczywiscie byloby zbytnie naruszenie Twojej i M prywatnosci ... prosze przemysl to , a jeszcze lepiej poprostu to zrob...